Tikice...čestitke odBaš mi je drago zbog tebe!
Želim ti puuuuno sreće do kraja
![]()
Tikice...čestitke odBaš mi je drago zbog tebe!
Želim ti puuuuno sreće do kraja
![]()
tikice, nek beta u utorak potvrdi!
ja danas popiškila već četvrti plusić ali još nekako ne vjerujem, užasno me strah kad se sjetim prošlog puta![]()
tikice78, čestitam od~~~~~~~~~~~~~da beta potvrdi što je testić rekao
kitty, čuvam fige do neba da beta bude velikaaaa![]()
tikice čestitam i ja sam danas popiškila još jedan test kupila clearblue i odmah mi pokazao +...radujem se i kao da sam u sedmom nebu ali još čekam potvrdu svoje ginekologice, a do tada ću se ponašati kao trudnica i uživati....![]()
mislim na vas sve i posipam vas trudničkom prašinom![]()
Kako je predivno vidjeti da se forum doslovno trese od pluseva, duplih crtica, pozitivnih beta!!!
Kako vas je puno, da ne nabrajam svaku posebno šaljem jedne kolektivne![]()
i puuuuuuuuuuuuuuuuuuno
Č e s t i t k e !!!
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.06.2012. at 16:24
Ja valjda od uzbudenja nisam stisnula salji porukudraga tikice, skacem!!!bravoooo
cestitam!!!!
cestitam svima na plusevima.....
meni danas bio ET....vracen mi je 8-stanicni embrij..oplođen metodom ICSI.....betu cekam tek 27.6 ali prije bete cu definitivno pišnut kakav test....
sretno nam svima....
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Jao tikice78 čestitam!!! Prekrasno! ~~~~~~~~~ za betu u utorak i da bude školski do kraja!
Ja sutra štoperica, u subotu, nadam se FET. Držite fige za moje eskimiće![]()
cestitam svima na pozitivnim testovima! bas se pozitiva siri, tako trebamo nastaviti i dalje.
tikice78 da ti bude uzivancija sljedecih 9 mjeseci![]()
tikice, malianđeo![]()
Tikice...čestitke!
Ma kao što sam rekla nije sve gotovo, odti želim da beta bude troznamenkasta.....
čestitke svima na plusićima, sad još samo da beta bude velika![]()
Čestitke vima na plusićima i da bete budu najmanje troznamenkaste!!!
Donatela sretno, sretno!!!!
Svim curama čestitke i od mene i da do kraja prođe sve kako treba,tužnicama veliki zagrljaj!!!
Mi smo trebali u sekundarni u 5 mj,ali zbog privatnih problema odustali i nadamo se plodnoj jeseni,za sada planiramo 9 mj ali ništa još potvrđeno!!!
Kako je lijepo čitati tako pozitivne vijesti...daje nadu!!!!
tikica78, čestitam!!!
tikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ do neba da upali sa smrzlićima!!!![]()
Tikice78 da i ovdje zavibriram za ogromnu betu~~~~~~~~~~~~~~
Tikki za smrzliće~~~~~~~~~~~~~~~~
Grlim sve tuznice
Čestitam svim sretnicama
I prijavak da je naša beta cetveroznamenkstadr. A je skoro poginuo pod mojim naletom sreće. adam se da nisam jedina koja ga je išla grliti :D
čestitam, čestitam svima od
iod sreće!!!puno je lijepih vijesti! predivno!!!!!
ja čekam transfer u srijedu...moj sekundarni je došao do oplodnje tako da je i to već velika i sretna vijest...
za dalje samo puno puno sreće, a bit će šta mora biti!jedno malo srce!!
svim hrabricama i čekalicama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sreće!!
svim tužnicamai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
pozdravi!!
neumorna,super
kameleon,za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja i moj dr se zagrlili kad mi je rekao da mi je embrij 8stanicni...kad je reka da nemoze bit bolji a joj ako bude pozizivna beta za 15 estak dana onda je gotov pod naletom mojih emocijahehehe....to je tako
reka je u šali da bar bude pozitivna beta da me se riješi..
hahaa.-..e da bar....
Joj mogu misliti kakav te je nalet sreće uhvatio. Ja svima od srca zahvaljujem na cestitkama ali ja jos ne slavim, niti se veselim..previše sam se opekla prosli put. Idem lagano beta u utorak pa druga beta, pa srceko ako Bog da..a onda možda poskocim malo tu s vama!zasad cu se samo smjeskati...
I jos nesto naravno da sam i danas napravila test! Plus se pojavio prije kontrolne...![]()
tikice,samo se ti nama pomalo smješkaj
a mi ćemo držati čvrstoda sve bude dobro
Tikice bravo! Čestitke na dvostrukom plusiću, bit će to sjajna beta! Skačem i ja![]()
tikice...ovaj put ce sve biti u redu vidices a beta ce biti super i školski ce se duplati....misli pozitivno.....
ja imam osjecaj da je meni ovaj ciklus dobitni...cure...ovo mi je prvi postupak bio...IVF/ICSI....sve do transfera sam pomalo bila skepticna ali sam se nadala ali sad me drzi osjecaj da bi to moglo biti to...jeli pogresno imati takav osjecaj?????Postala sam skroz optimisticna i mislim pozitivno....hmmm......
sretno nam svima.....
donatela, lijepi su to osjećaji, važno je ono kako se osjećamo (ja ko nevjerni toma uvijek volim zadržat malo rezerve, al to sam ja), sretno!
donatela, uživaj u svojim osjećajima. i meni je prvih 7 dana bilo tako, ali ovih drugih nikako da mi prođe...sretno u svakom slučaju
ja cu pokusati sto manje razmisljati o datumu bete...moja beta je tek 27.6..ima do tog još a nadam se svim srcem da dotad necu još procurit...dali menga isto dođe iako se uzimaju utrici.???ja nebi trebala dobit 20.6..ali mislim da cu prije bete pišnut testić kakav negdje na 12-14dpt...jedino kod nas u Ri daju za vadit betu tako kasno...nakon 18 dana od Et...dotad vec mogu 10 puta znat jesam li t.......neznam mozda se previse nadam jer mi je ovo prvi postupak...a inace dosad sve je islo prema planu kako treba...osim sto je do oplodnje doslo mikroinekcijom icsi iako mm ima normalan nalaz spermiograma pa ni sad tocno neznam zasto je bio icsi...ali ok to je sad valjda manje bitno kad je emrij 8stanicni bio na 3 an i odlicno ocjenjen...nadam se da ce se mrva ljepo ugnjezditi...a i tjesi me da mozda i moje godine igraju ulogu(27) pa da ce i to doprinjeti tome da postupak uspije...uz to vec sam jednom rodila pa se nadam da mi sve ide u prilog...mada opet znam da ponekad nema pravila...
Donatela, bubam, ali možda se embriolog odlučio za icsi zato jer se radilo o pririodnjaku i samo jednoj js, pa da ne riskira
Držim fige za veliku betu 27.![]()
tikice čestitke do neba i držim fige na sve četiri do sretnog poroda
neumorna čestitke na trudnoći
kameleon i donatela držim fige za beturinu!
hvala vam svima puno puno.. čekamo betu dotad se ja ne opuštam ništa..
sretno svima vama , tu sam vibram iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tko nam danas vadi betu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude troznamenkasta!
tikice78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju sutrašnju veliku brojčicu!
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veselje iz FET-a!
čije bete se danas očekuju?
spremna sam za još lijepih vijesti![]()
Nažalost moram pokvariti ovaj dobar slijed, maknite me sa liste trudnica.. Nemamo srčanu reakciju, samo vidljiv premaleni plod..![]()
Kontrola u četvrtak, sa jako malim šansama...
Svim čekalicama koječega želim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~