vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
javi nam se![]()
vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
javi nam se![]()
ja sam otisla danas; sutra sam inace trebala ali bi rezultati bili gotovi tek u ponedjeljak. Rezultat je 103,7; 11. dan nakon transfera (transfer bio 3. dan). Jeli to ok?
Drage čekalice, za lijepe bete i još ljepše njihovo duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
svima saljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
![]()
....
Posljednje uređivanje od mrvica7 : 28.04.2012. at 07:14
Achi ma to je super....čestitam i samo nek se nastavi lijepo duplati...sretno do kraja
Achi to je super, sretno dalje![]()
Krenulo je, krenulo... Bravo Achi, beta je super![]()
Tikica78 nam je donjela lijepu prognozu~~~~~~~~~~za svibanj....krenulo je s lijepim vijestima![]()
nisam mogla dočekati 30.04. danas sam uradila betu, 11 dnt-beta 1,5![]()
rekli su mi da ponovim i u ponedjeljak, jer je dosta rano danas bilo, ali ja mislim da nema svrhe...žao mi je što kvarim gore lijepe vijesti...
vibram za sve čekalice bete ~~~~~~~~~~~...
idemo dalje![]()
Mostarka, žao mi je
Achi, čestitam! I sretno za dalje!![]()
hvala drage moje na podršci i saosjećanju. čim sam došla kući, odmah sjela za kompjuter da vam javim, jer samo vi možete razumijeti ovu bol. MM mi je umjesto od 1,5 mg lexiliuma, namjerno dao od 3, tako da jedva gledam na oči. odoh malo leči. samo da vas pitam, da li odmah da prekinem uzimati utriće, ili da sačekam do ponedjeljka dok zovnem cito i dr. P?
Mostarka draga moja ovo ti prvi IVF- nažalost neuspješni.Znam kako ti je imam ih več 4 iza sebe a tko zna možda i ovaj 5 ne bude uspješan. Isplači se danas, sutra če več biti bolje. Znam težak je i trnovit ovaj naš put do naše mrvice, a to je nešto što svi želimo najviše na svijetu. Ali vjeruj mi poslije kiše uvijek dolazi sunce i viruj mi sve čemo mi jednoga dana držati svoje prekrasne bebice u naručju. Znaš Bog nas stavlja na kušnju onoliko koliko možemo izdržati.Znam da te boli ovaj neuspjeh ali draga moja sve ima svoj početak i kraj pa tako i ova borba za bebača mora doči kraju što znači da češ i ti imati svoju bebicu u naručju.
Mostarka draga žao mi je....i meni je prvi neuspjeh bio najteži...ali uz svu podršku ovih dragih ženica uspiješ sve...i ja sam trenutno čekalica po četvrti put i znam da na ovom našem putu nema predaje...otuguj draga i vrati se što brže![]()
Draga,zao mi je ali stavljaj jos utrice do ponedeljka,ja te jos ne micem s liste do tad![]()
corinaII , mery13, geceta, hvala vam. užasno mi je žao što se toliko puta to već sve prošle. ali nekako imam osjećaj, baš kao što mery kaže daje prvi put najteže, jer tada imaš nerealna očekivanja. i onda te to spusti na zemlju. iskreno, jutros sam to već rekla jednoj našoj rodici da se divim svakome ko to izdrži, ja ne znam odakle crpiti svu snagu i hrabrost za dalje. al želja za bebicom se ne može ni sa čim porediti. zovem cito u ponedjeljak da vidimo šta dalje. nadam se da mi samo neće reči da pravimo veliku pauzu.
hvala vam puno, i vibram do neba da ovaj sada postupak vam bude dobitni ~~~~~~~~~~.
![]()
mostarka draga...jako mi je žao, drž se
i javi nam u pon. što doktor kaže
SIJEČANJ 2012. (1)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
Spodoba, IVF centar, 3.ICSI prirodni
PetraP
sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF
28.4 Achi 103,7
Čekalice bete~~~~~~~~~~
23.4 zrinkič - čekamo vijesti
26.4 Tomek1221 - čekamo vijesti
27.4 butterfly101 - čekamo vijesti
27.4 Vedre - čekamo vijesti
30.4 NADA II, corinaII
30.4 mala bu, mostarka86 ( 28.4. 1,5 ),
02.5 dreamgirl, kaate
03.5 tatjana76; vesnare; mrvica7
05.5 Loly
07.5.MalaMa
08.5. Mery13
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
gdje ste???
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Mare 85 (inseminacija); ayan (inseminacija)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
BlaBla123, tatjana76, bili, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, bubimitka81 (polustimulirani); matko (AIH)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, Pirica, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta, Cassie
6.mjesec: konfuzija; beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera ,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
mostarka baš mi je žao..znam prvi put je najteže.. glavu gore i biti će plus idući put!
achi čestitam beta je super , samo nek se lijepo dupla!
cure ja još 9 dana brojim do postupka.. ne mogu dočekati!
tikice, i svima ostalima koji sitno broje, puno sreće da nam bude predivan svibanjski popis![]()
Evo jedne bez transfera, moj četverostanični embrij prestao se dijeliti.
Pozdrav svima! Evo da i ja prijavim - čekam betu 11.5. - prvi IVF, vraćena 1 blastica.
Svim čekalicama puno sreće!!!![]()
Ajoj lucija83... žao mi je jako
Tikica78 i mi sitno brojimo do početka postupka... Još dva-tri dana. Ne znam kad sam zadnji puta toliko željno čekala M![]()
lucija, baš mi žao
a jel se Mury kome javila?
tikki moja predivno ! skupa ćemo .. veselim se i tvom i svom postupku!![]()
cure pomoć,
danas sam vadila betu i na 16dnt je 71,8
nekako mi je premala?šta da radim?
Tu sam mare moja.love2:, agonija je trajala i trajala, išla na uzv tri puta u tjedan dana, ali srčeko nije prokucalo. Iz potpisa se vide jadne bete U srijedu u 8 sati kiretaža
Sretno svima koji čekaju bete, transfere, postupke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja ću vjerojatno odustati i baciti se na posvojenje-mada mislim da i tu neću imati sreće, jer nema ovo više smisla. Da je Božja volja bila da ja rodim, do sada bih rodila, ili u najmanju ruku imala trbuh do zuba, ovako sam sigurna da mi nije suđeno...pokušat ću pronaći sreću na drugi način...
Posljednje uređivanje od Mury : 30.04.2012. at 16:30
Mury moja draga strašno mi je žao...ovo je stvarno bolna vijest...nemam riječi...drži se
Lapača za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lcija žao mi je
Rose za tvoje duplanje bete~~~~~~
Tikica78 sretno u novom postupku ~~~~~~~~~~~~~![]()
Mury, žao mi je!![]()
Znam da je tuga prevelika i zato ti želim da ti se sreća brzo vrati i da vrlo brzo zadovoljno i sretno smiješ! Javi se kad poželiš!![]()
lucija, gggggggggggrsyyyyyyyyyyykjhbbbbbbbbbbbbb mater! Žao mi je!
Mury draga, jako mi je žao. Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje, nakon svega što si prošla ne vjerujem da tebe ne čeka sreća.
Nije pošteno. Šaljem ti poljubac i drži se.![]()
lucija, mury, žao mi je. držite se...
mury, MM i ja ozbiljno smo pričali, u slučaju da nakon 3-4 puta ne uspijemo sa IVF, posvajamo dijete, zasigurno. naravno, i dalje ćemo pokušavati ostvariti trudnoću, ali mnogi djece na svijetu su sami i žele da imaju roditelje i da budu voljeni i paženi, kao i što mi njih priželjkujemo i zašto to ne ostvariti...
rose, ~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete...
tikice, sretno u novom postupku
ja danas zvala dr. P i dogovorili smo se da odmaramo jedan mjesec, u 6.mjesecu kada dobijem menstruaciju da ga zovnem da se dogovorimo oko novog protokola, koji će biti drugačiji (spomenuo je blažu stimulaciju)...idemo dalje u nove pobjede
![]()
Mury šta god kažem mislim da ne bi imalo smisla. Ako si ti tako odlučila onda to treba poštovati... Neizmjerno mi je neizmjerno žao.A ko zna, možda baš sad tamo neka bebica čeka samo vas da se vi aplicirate za posvojenje...
![]()
Mury jako je teško, vjerujem, no nadam se i da će se rješenje naći, pa kakvo god ono bilo
pusa veljka
Mury, tako mi je žaoNemojte odustati (ni od novog pokušaja ni od posvojenja) eventualno napravite malu pauzu
![]()
Posljednje uređivanje od nina70 : 01.05.2012. at 00:20