Donatela....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
baš krasna ß...
čestitam !!!
Donatela....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
baš krasna ß...
čestitam !!!
donatela, bravo!!! Čestitam, draga, TRUDNA SI!!!Čestitke i za Rijeku!
donatela, čestitam na predivnoj betiželim ti mirnu trudnoću do kraja
čestitam donateli šaljem puno pozitive svim curama u iščekivanju![]()
Bravo za Donatelu!
Testovi su napast. U prošlom postupku sam piškila 9. dnt blastociste i testna crtica je bila svakome nevidljiva osim meni, pa sam već mislila da haluciniram i oprostila se sa svime. Međutim, 12. dnt beta je bila uvjerljivih 600 i nešto.
Ovoga puta neću piškiti barem do 12. dana.
Moja dva astronauta teleportirana danas, službeno se prebrojavamo 11.7. (a neslužbeno - vidjet ćemo).
Moja beta je danas 2840.
Nije kao donatelina, ali mene veseli.
Prije 6 dana bila je 265.
s_iva i donatela čestitam vam od srca i uživajte u trudnoćama i iščekivanjima uzv-a prateći sve simptome, čekanju pokretanja bebica....![]()
Posljednje uređivanje od MALIANĐEO : 27.06.2012. at 21:38
Cure hvala na odgovorima,znaci femarski IVF je ipak moguć.
vidimo se krajem 9 mj.Do tada vam zelim mnogo Pozzzzizivnih betaaaaa,sreće,zadovoljstva i ljubavi.
iva beta ti je super...cestitam od srca!!!!:D
donatela
iva
jupiiiiiiiii za pozitivne bete, još vam držim fige i za srčeko i neka bude sve 5 do kraja!
Iva, super beta!
Ja sam ipak danas jutros piškila po testiću i nažalost -mislim da bi se 12dnt (bile su smrznute blastice 5 dan) već vidjelo, zar ne? Doduše, išla sam piškiti u pola 1 i u 3 po noći, a test sam radila u 6 ujutro...
Vidjet ćemo sutra što će beta presuditi... temperatura mi je još visoka (iako mi i pod utrićima redovito padne pred mengu), i ovo mi je za sada najduži ciklus- 31. mi je dan (osim onog kad sam ostala T). Tko će dočekati sutra?
Tikki meni to cesto piskenje dobro zvuci, nadam se da testic laze...
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Ma i meni to piškenje tako često dobro zvuči, i još jedan simptom koji sam primjetila je često podrigivanje zadnja 3 dana (čini mi se da je tako bilo i onda u 12 mjesecu)... ali jaaako me strah da se moja psiha igra sa mnom zbig velike želje. Pogotovo jel testić ne pokazuje baš ništa.
tiki,nadamo se da je test u krivu
i ako kad ti kasni M na prirodnom ciklusu tj.Fet-u mislim da je to dobar znak!!
Posljednje uređivanje od kiki30 : 28.06.2012. at 09:38
cure,da se javim i na ovu temu sa grcem u stomaku.
beta na 17dnt=416.10
19dnt=1013
i jucer ponovno izvadim betu i bila mi je 27dnt=5855
uf malo sam zabrinuta,nije bas velika za taj dan,sto mi vi kazete?uh...
bebolinko,jesi bila na UZV?
tikki,da je ovo bio lažno negativni test,i da ugledaš veliku betuod srca
evo da vam se javim na ovom topiću, opet tu pripadam
čitam šta se dešavalo dok me nije bilo, još ću morati malo studirati jer vas je puno koje se javljate
ukratko želim sreću svima koje čekaju, tješim sve koje nisu uspjele ovaj put, držite se drage moje
meni je trebao veći odmor od svega ovog da se saberem i skupim snagu za dalje tako da sam izbjegavala biti tu
evo dogovorila sam 4.7.prvi uzv za sekundarni tako da svečano objavljujem da mm i ja krećemo![]()
tikki, draga, prvo, previše si piškila prije testa, i koncentracija nije bila dovoljna, drugo, tvoji smrzlići su malo lijeni pa su se malo kasnije primili za svoju mamicu, i uživaju, treće kažeš visoka temp, M nemaš, piškiš cijelu noć, podrigavaš...jel da nabrajam više? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sad trk raskapat po smeću, možda se kaj na testu pojavilo. meni se kod biokemijske prije 3 mjeseca druga crta pokazala nakon skoro sat vremena, al ja uvijek rastavim test, i onda tek vidiš koliko dugo treba testiću da boja skroz prođe na drugu stranu, ja kad god sam piškila, tek nakon 10min mi je boja počela uopće reagirat i prelazit na drugu stranu
i da, sutra sam na VV-u, nadam se da ciste nema više, da je endometrij dovoljno tanak i da napokon krečemo u dobitni postupak![]()
Posljednje uređivanje od beilana : 28.06.2012. at 11:59
Smijem li i ja ovde....ja navikao pisati na Ceskoj.....prekjuce 12 dnt beta 135,3 danas 387,9- nakon toliko godina borbe da bi se steklo punoljetstvo......
Krol dobro nam došao
He he, mene baš vesele buduće tatice na forumu
I čestitam na beti i želim vam najljepšu moguću trudnoću do kraja....
krol...čestitke tebi i tvojoj krolici
baš je krasno pročitati kad Maratonci uspiju u borbi...
Uživajte...
e da, da nadopunim krola-to je FET trudnoća, kojih kod nas nema u zadnje 3 godine, a nisu još ni na vidiku, nek se srame šta su napravili od nas u zadnje 3 godine!!!!!!!!
moram još poslati posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tikicu i njene bebe !!!
Neka te sutra dočeka najljepša slikica na ekranu![]()
draga moja, ako si mislila na moju betu onda nemoj niš očekivati...ja sam svoj postupak neću reć oplakala jer se ovaj put nisam ničemu niti nadala, ali za mene je ova priča gotova.
jučer sam radila testić i na njemu je jedno veliko, debelo ništa...tako da...ipak ću čekati mjesec zaljubljenih pa okušati svoju sreću...
a do tada mozak na pašu, more, sunce i baš me briga za i za folikulometrije i endometrije i ostale "ije"![]()
Bab,pa šta nisi malo rano radila testić? mislim da još priča nije gotova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica,za sutrašnji ultrazvuk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab.. draga.. ja sam svoje jučer oplakala, i onda sam dala dragom sve testove i lh trakice da sakrije od mene jer se samo mučim s njima. također i kartice i novce da nebi otišla betu vaditi.
test ću raditi tek u nedjelju 13dnt. mislim da ako ovaj postupak ne uspije neću više nikada raditi testove i lh trakice tako rano... samo me izbedira.
tebi želim da se odmoriš i uživaš preko ljeta, a kad skupiš snage želim ti puno sreće da bude i uspješno![]()
a kiki, ne znam ni sama...možda i jesam, al sam računala da bi se bar neka sjena trebala vidjet...
et je bio 3 dan od odmrzavanja i mrvica je imala 5 stanica... nisam ni sama pametna...
danas mi je 32 dc i M je već trebala doći( ciklusi su mi oko 29-31 dan), ali opet odmrzavanje je bilo 15.06. pa ako taj dan uzmem kao O i od toga brojim 14 dana, onda bi M trebala stići sutra...
ma kako god bilo- sve prihvaćam...i ne bediram se
BB, tebi želim jedno veliko iznenađenje u nedjelju...da svi padnemo na dupe kad nam javiš vesele vijesti
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
bab, lup-lup po prstekima, pa danas ti je tek 9dnt, čak i ja vidim da je to prerano ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je i tvoja mrvičica snjeguljčica lijena pa ne želi mami pokazat da je tu
bluebellapazi pa izvadiš betu ''na veresiju'' hahaha
joj, najbolje mi je kaj vas ja kudim, ja mislim da ću ja od 1dnt piškit testiće
Bab .. pa ti si isto na 9dnt piškila test i zbedirala se..... ma neeeeeeeeeeeeeeeeeee.. kaj ti je!!! nemoj se na mene ugledati!
ako pogledaš post od Krol oni su tek 11dnt imali jedva pozitivnu crtu nakon FET-a morule. ne se bedirati
beliana i to mi je padalo na pamet... al mislim da bi me tamo u polklinici samo blijedo pogledalinemam sad ništa više.... ni novaca ni kartica ni testova... svaki dan mi dragi daje 30 za ručak na poslu... tak da nemam kuna za testove
![]()
ja bi ga pokradala, kunu po kunu, dvije dvije, i jedan dan bez gableca i evo ti testa
ajme, grozna sam
BB, ja sam piškila 8 dnt popodne, ali to je skoro pa isto...ma baš me briga za sve...prošli put kad sam bila trudna sam imala već blijedi plusić 7 dnt, ali ok et je bio 4 dan i bile su 2 morule i 1 skoro blastica.
ak do subote ne procurim onda bum se mooooždaaaaaaa i ponadala nečemu, ali onak skroz potiho, u sebi...
a ova logika od TM mi se baš sviđa, samo kaj si ja mislim da bi to trebala na sebi trajno primjenit. hihihi...pa bi se možda izvukla iz minusa...sorry na off topic![]()
nije 9. nego čak 8dntBab,draga znam da je teško ovo isčekivanje,ali pričekaj još koji dan..
bluebela,ja sam skroz drugačija,meni mm ide kupit testove a ja neću da pišnem haha