Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

draga moja, ako si mislila na moju betu onda nemoj niš očekivati...ja sam svoj postupak neću reć oplakala jer se ovaj put nisam ničemu niti nadala, ali za mene je ova priča gotova.
    jučer sam radila testić i na njemu je jedno veliko, debelo ništa...tako da...ipak ću čekati mjesec zaljubljenih pa okušati svoju sreću...
    a do tada mozak na pašu, more, sunce i baš me briga za i za folikulometrije i endometrije i ostale "ije"

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja, ako si mislila na moju betu onda nemoj niš očekivati...ja sam svoj postupak neću reć oplakala jer se ovaj put nisam ničemu niti nadala, ali za mene je ova priča gotova.
    jučer sam radila testić i na njemu je jedno veliko, debelo ništa...tako da...ipak ću čekati mjesec zaljubljenih pa okušati svoju sreću...
    a do tada mozak na pašu, more, sunce i baš me briga za i za folikulometrije i endometrije i ostale "ije"
    Bab.. draga.. ja sam svoje jučer oplakala, i onda sam dala dragom sve testove i lh trakice da sakrije od mene jer se samo mučim s njima. također i kartice i novce da nebi otišla betu vaditi.
    test ću raditi tek u nedjelju 13dnt. mislim da ako ovaj postupak ne uspije neću više nikada raditi testove i lh trakice tako rano... samo me izbedira.

tebi želim da se odmoriš i uživaš preko ljeta, a kad skupiš snage želim ti puno sreće da bude i uspješno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •