(al štikle su ti lijepe, evo neću ni ja više off)
(al štikle su ti lijepe, evo neću ni ja više off)
a ja ću vas sve po prstičima za te rane testove![]()
joj joj prerani testići ovdje vidim.. dobiti ćete po guzama..
hvala vam za vibrice za sutra, ja se nadam da ću bar jednu malu hrabru zvjezdicu ugledati sutra kako kucka..![]()
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno pozitivnih vibri za sutra i za mala srčeka!!
Bab, BBella ~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan ishod i velike bete..
Drage moje,ja izgleda već sad moram ostavljat sa strane da ne bankrotiram na testovima![]()
ja sam rekla sama sebi da više nikad neću uzimati one testiće sa net-a jer ih u tom paketu bude puuunooo i onda ja ne znam bit normalna... a kao inače znam, hm...![]()
joj, baš sam danas neka cmoljasta...baš se mrzim kas sam tak sva keljava...
Tikice, ti imaš zadatak sutra me izvuć iz ovog stanja, jasno?????
Tikice da nam sutra javiš za dva mala hrabra srčeka kako kuckaju
ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Tikica ja ti jako, iz sveg srca, držimza dva mala kuckajuća
![]()
Kad ideš na pregled?
tikice, dosla sam samo zavibrati malo za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja vam drage moje iskreno razmisljam o tome da se maknem s foruma, opterete me neke vijesti i jednostavno sve previse uzimam k srcu. ako mi ti sutra ne doneses vijest o dva srceka, odmah odlazim
tikice znamo da je sutra ali treba to izdržati dok se ne javiš!! vidiš da smo ko kvočke))))
Točno sam na to mislilaPa znamo da je sutra, ali i ovak cijeli dan na poslu virkam kaj je novo na forumu, da se barem vremenski znam orjentirati
Ja krv vadim ujutro, rezultati u 15 sati... spotinga i dalje nema. Sad me počelo brinuti kaj ako se nešto drugo zakompliciralo, ako bude biokemijska ili opet kiretaža... ma da samo znate cure kakve mi se misli motaju po glavi.
Cure sorry na ovakvom upadu..
Hitno za prijateljicu trebam one vaginalete što Luči daje (natri tetraborat) do ponedjeljka...
Ako je netko tamo kod njega ovih dana i vraća se za Osijek, a voljan ih je kupiti bila bih mu stvarno zahvalna da ih donese
U ljekarni su ih voljni poslati poštom, ali kažu da bi po ovim temperaturama njoj stigla tekućina jer bi se otopile...
Tnx
tikice za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za dva hrabra borca !!![]()
Draga tikice ~~~~~~~ za sutra i za dva hrabra![]()
ma sutra u 9h sam naručena.. javim vam se ja brzo..hvala vam na vibricama ljubim vas sve!
tikki za tebe sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi joj ja ne znam nikoga.. trebao je ići mm poslovno, ali ne ide ipak zbog uzv..
tikice78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Joj Tikki mogu zamisliti sta ti se mota po glavi, zaokupiraj si misli s necim, knjigu u ruke, sta god... Zelim ti najljepsu betu sutra i da nas razveselis sve skupa.. Samo hrabro i pozitivno
Tikice i tebi da sutra bude veseli dan kao i ostatak trudnoce![]()
Tikica sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Tikki i tebi za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica, sretno sutra!za srčeka! Ja isto sutra u 9 imam uzv na kojem trebamo čuti srce!
tikki, draga moja, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ do neba da nam sutra u 3 javiš sretnu vijest!!
tikice, luci07 želim vam osmjeh od uha do uha i pokoju suzu radosnicu kad čujete ta mala i hrabra srčeka, jer ja imam u pon uzv i mislim da ću plakati ko rosna godina kad čujem to srce ispod moga....
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da javiš i ti sretnu vijest.....
m@tt i vama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku beturinuuuuu
a svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bilo šta što čekaju, ne stignem pratiti sve pa vam sreču želim ovako.....
hip hip - HURAAAAA![]()
Posljednje uređivanje od MALIANĐEO : 29.06.2012. at 08:09
luci07 i tebiiiii puno sreće i da čuješ sutra najljepši zvuk na svijetu!
mene isto čeka uskoro uzv
Cure, ne vjerujem da ću uspjeti do nedjelje na net zato vas bodrim samo u mislima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najdivnije vijesti!
samo da vas pozdravim i da pošaljem kolektivne vibrice za srćeka i beturine do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Babja sam imala blasticu i na 14-ti dan beta je bila 217,a testić mi je pokazao minus(onda misli kolika bi mi beta bila 9,10 ili12 dan). Ja vjerujem u uspavanu ljepoticu istu kao moju
![]()
Tikice, sretno sutra! za dva vesela srceka
Tikki, za beturinu sutra!
M@tt, prosim jednu troznamenkastu prekosutra!!
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje zaboravih
drage moje,moje odbrojavanje je gotovo
beskrajno sam tužna,razočarana,ma neznam kamo bi sama sa sobom od boli...
tikice,tikki za lijepe vijesti ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a m@tt,moja vještica stigla na vrijeme,ni minut ne kasni![]()
vama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
joj,neznam šta dalje,ni kud dalje...
matt meni kad su govorile trudnice da su imale osjecaj kao da ce dobiti "m" mislila sam si-ma nema sanse,ne moze to biti isti osjecaj!
medutim sad ovaj dobitni postupak 3 dana sam bila na rubu suza jer je osjecaj istiiii-stalno sam bila na wc,ujutro se budila gledajuci da mi nije po krevetu..jel...
tako da bit ce to super,ne brinite![]()
srce moje,nemam rijeci kojom biti opisala kako mi je zao cuti ovako nesto...uskoro ce mila moja sve ovo biti iza nas i imat ces i ti svoju strucu u rukama i veliko iskustvo iza sebe koje ces dijeeliti sa drugima!!!
sad pomalo otuguj i onda lagano u planiranje sljedeceg koraka...uskoro ce biti dobitni![]()
kiki30 , neizmjerno mi je žao..
tikki
stvarno ovakve vijesti deprimirju totalno,jako sam tužna drage moje suborke
tikice jedva čekam da me razveseliš barem malo![]()
ajde da vam barem ja onda uljepšam dan!
cure moje najbolje na svijetu ( i dečki M@tt) pozdravljaju vas moje dvije zvjezdice jedna 6,8 druga 5,3 mm
hrabra mala srčeka su tu!![]()