Mury nemam riječi.
Drž`te se![]()
Mury draga, jako mi je žao. Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje, nakon svega što si prošla ne vjerujem da tebe ne čeka sreća.
Nije pošteno. Šaljem ti poljubac i drži se.![]()
Mury šta god kažem mislim da ne bi imalo smisla. Ako si ti tako odlučila onda to treba poštovati... Neizmjerno mi je neizmjerno žao.A ko zna, možda baš sad tamo neka bebica čeka samo vas da se vi aplicirate za posvojenje...
![]()
lucija, mury, žao mi je. držite se...
mury, MM i ja ozbiljno smo pričali, u slučaju da nakon 3-4 puta ne uspijemo sa IVF, posvajamo dijete, zasigurno. naravno, i dalje ćemo pokušavati ostvariti trudnoću, ali mnogi djece na svijetu su sami i žele da imaju roditelje i da budu voljeni i paženi, kao i što mi njih priželjkujemo i zašto to ne ostvariti...
rose, ~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete...
tikice, sretno u novom postupku
ja danas zvala dr. P i dogovorili smo se da odmaramo jedan mjesec, u 6.mjesecu kada dobijem menstruaciju da ga zovnem da se dogovorimo oko novog protokola, koji će biti drugačiji (spomenuo je blažu stimulaciju)...idemo dalje u nove pobjede
![]()
Mury jako je teško, vjerujem, no nadam se i da će se rješenje naći, pa kakvo god ono bilo
pusa veljka
Mury, tako mi je žaoNemojte odustati (ni od novog pokušaja ni od posvojenja) eventualno napravite malu pauzu
![]()
Posljednje uređivanje od nina70 : 01.05.2012. at 01:20
Meni je danas 6dnt, prva tri dana sam imala neka laka probadanja i neka lagana bol ko pred mengu u ova zadnja tri dana nema više boli osim kad si stavim utrogestan onda kao da se nešto događa ali ništa drastično, grudi su mi ogromne i bolne, leđa me rasturaju ali to me rastura i inače. Do sad sam svaki put odležala 12 dana do bete, ovaj put sam odlučila ne prikovat se za krevet, lagano se krećem, skuham nešto, sutra sam odlučila prošetat se do centra na kavicu, sve u svemu strašno mi polako prolaze dani i nadam se da su se moje mrve čvrsto ugnjezdile i da će beta ovaj put biti ogromna...
Sretno svima![]()
Meni je danas 3dnt, jutros me probudila strašna tupa bol u leđima (u području lopatice), širilo se do želuca, 1 put sam i povratila držalo me par sati, pa se spustilo dolje niže, oko bubrega i to je već bilo podnošljivo i onda odjednom prestalo! Uglavnom, pokušala sam dobiti Cito, nitko se ne javlja. Da li zna netko od vas možemo li popiti kakvu tabletu protiv bololva - tipa lupocet ili sl? Pitam za slučaj da me opet uhvati.
Lupocet i paracetamol smijes al ne znam koliko bi ti to uopce pomoglo s ovakvim simptomimanadam se da ti se ne bude ponovilo
evo da se napokon i ja prijavim, sutra mi je 12dc i prvi UZV za sekundarni postupak
ali prije par dana sam prestala piti klavocin onaj od 1 g (one velike tablete) pa me zanima što mislite o tome? da li to ima kakve veze za postupak?
kaate pa to je odlično!! čestitam!!!
ja sam cure luda i neurotična. ne mogu dočekati betu. danas mi je 8dnt, nemam nikakvih naznaka, osim povećanih grudi (od utrića naravno). luda sam!!![]()
kaate pa to je suuuuuuuuuuuper!!!
evo mene sa novom betom...
16dnt 71,8
18dnt 138,1
nastavak slijedi,u petak moram ponovo vadit i ić na pregled da se vidi jeli vanmaterična ili biokemijska ili možda kojim čudom u maternici..
ima li ko sa pozitivnim iskustvom ovako male bete?
napokon nakon 5 nula vidim pozitivan broj na nalazu i sad mi je još gore jer neznam šta je
Meni je danas 4dnt5d, od jučer imam osjećaj da mi gori glava, stalno mi je hladno ali temperature nemam.
Imam HS pa me "žuljaju" i presjeku jajnici ali ništa strašno, stomak mi je pravi trudnički![]()
Joj, ko će izdržati do bete?
kaate, odlično, čestitam...
rose, ja se u to ne razumijem, ali držim fige da sve uspije i da bude četverocifrena beta![]()
evo prekrasno je počeo naš svibanj!
kaate čestitam!
rose ne gubi nadu može to biti sve ok.. vibramo svom snagom da bude dobro!
kate četitam ti od srca!
rose možda se samo kasnije implatiralo..pravilno se poduplala za 1 dan..tako da.. ne gubi nadu.. javi obavezno u petak kako je stanje!
Kate čestitam
Rose takodjer, beta nije velika ali se lijepo poduplala..![]()
hvala vam cure na podrški,javim se u petak
i nadamo se najboljem...
ja prijavljujem da je moj 4.ti stim ivf zavšio bez et-a naime niti jedna od tri js se nije oplodila
ali prijavljujem novi postupak za cca dva tj u vg
Rose ma bit će to sve uredu vidjet ćeš..."a zašto bi nama stvari trebale bit jednostavne?...pa uopće ne strepimo!!! mi jednostavno do naših trudnoča dolazimo bez ikakvih problema!!!! pa eto sad to malo što nas ta beta zeza i drži nas u neizvjesnosti!!!"... katastrofa... pa zar te lijepe vijesti s pozitivnom betom nemogu jednostavno bit lijepe i pravilne u p.m.
MalaMa u potpunosti se slažem s tobom, jednostavno dani ne prolaze..ja kao i jučer nikakvih simptoma, osim povečih i bolnih grudi, malo češće hodočastim na wc...rekla sam da jednostavno ovaj put neću tražiti nikakve simptome ali to je jače od mene, za sad još nisam mjerila samo temperaturu a osjećam je da je tu(znam da utrići djeluju na nju)...tu i tamo osjetin nekakvu laganu bol ali to se ne događa često...drage moje mrvice dajte budite tu ovaj put...
Sretno svim i da zavibriram za što god vam teba~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Pirice a bas mi je zao, ali super da mozes odmah u nove pobjede mene čekanje ubija..
nek me netko ispravi ako griješim ali da se u stim. postupku ništa ne oplodi to je neoprostiva greška klinike i biologa
Pirice slažem s tobom , to sam prvo pomislila kad si stavila post..
Ako nisu dovoljno zrele stanice onda je kriv dr. Ako su stanice dobre onda je kriv biolog ispravite me ako grijesim..
Ali bas od 3 nijedna..
Da se i ja javim, kod mene jos jedan neuspjeh.
Nije bilo potrebe za vadjenjem bete nakon negativnog testa danas dosla menga.
Kaate cestitam ti od srca. Ovakve vijesti mi daju snagu za dalje.
Rose nadam se da ce sve biti u redu.
Pirica zao mi je. Ja sam low responde pa sam pitala doktora kakva je vjerovatnost da ne dodje do oplodnje? odgovorio mi je da je to gotovo nemoguce. I meni je ovo cudno.
kod mene danas prazan folikul na punkciji, sad čekamo novi zakon