Legal,Konfuzija zao mi je...
a moj dan D je sutra,joj već sam sad sva nervozna...
Legal,Konfuzija zao mi je...
a moj dan D je sutra,joj već sam sad sva nervozna...
sejla to je prerano definitivno, sve su ti cure rekle..
vibre za tebe i za našu kiki za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sejla, ja mislim da je prerano da dr daje takve prognoze tako rano!
Meni se sa 6+2 vidjela gv i žv, i dr L je rekao da je to sasvim normalan nalaz.
Za tjedan dana vidjeli smo mali plod i otkucaje.
Legal, Konfuzija žao mi je.
Konfuzija -definitivno je prerano za betu - prije 16 dana moj doktor nikad nije dao raditi betu nama s teskocama...
Inace, po mojoj beti nikad ne bi bilo trudnoce, nadji ranije postove, a ja sam sad u 8 tjdenu i kuca srce i doduse beba je jako jako mala (embrij), ali valjda ce narast.
Sejla, ni meni nisu vidjeli srce, a cim imas zumanjcanu sve je ok. Samo strpljivo cekati i ne dati kiretazu dok gotovo nije gotovo...
I jos ... ima li netko embrij od 5 mm na kraju 7 i pocetku osmog tjedna - to je jako malo, zar ne?!
Ali kuca srce i ja bih da se moja beba izbori za zivot...
Moj je plod isto manji, dr je rekao da više odgovara 6.-om nego 7.-om tjednu.
Ali, bila je kasnija implantacija sudeći po mojim niskim početnim betama.
I još mi je rekao da se radi usporedbe da li je sve u redu gleda raniji uzv, a ne neke njihove standardne mjere.
Smj, nadam se da će sve biti u redu!
sejla,draga jesi vadila betu?
evo me curke, u pauzi između žestokih mučnina....moja današnja betica je 65707, nekak mi se čini da je to trudnoća![]()
![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 12.07.2012. at 17:07
wooow koja beta, ma to je sigurna trudnoća
onog doktora treba tući što te tako živcira svojim komentarima
Sejla,crestitam od srca!!! Uzivaj u trudnoci
hvala vamda, sutra sam naručena na uzv, pa ćemo vidjeti što će mi drugi dr reći....pišem!
![]()
eto ga,super!! znaci sve je ok!
Ma to je samo rano!!!
izgleda se taj doktor ne kuzi sta bi se trebalo vidjeti u tako ranoj trudnoci!
ti samo budi opustena i ne dopusti da te izbace iz takta...a mucnina je itekakav znak da se mrvica primila...
meni je isto tako rano krenulo i bilo nepodnosljivo do 15. tj.
Mene su danas fino isto isprepadali. Da su velike sanse da folikuli popucaju prije punkcije. ;(
geceta, pa kad je punkcija? kad je štoperica?
sejla, imaš pp...presretna sam zbog tebe![]()
Bravo, sejla! Baš mi je drago!
kiki30, sretno sutra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za obje!
kiki30 i sejla, do neba i natrag, i opet do neba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas danas obradujete!!!!
Sejla vau koja beta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pokoja![]()
sejla bravo
kiki ja sam se priljepila za ekran i čekam dobre vijesti
geceta ne mari za to, meni je dr rekao u subotu da ću ovulirati utorak ili srijedu i dao mi nedjelju slobodno da napunim baterije jer ću od ponedjeljka svaki dan na folikulometrije i šta se desilo?mi se poseksali u nedj. da bude apstinencija taman i ja dođem u ponedjeljak a ono nema folikula pa brzo zvala mm da da doprinos 1 dan star!?! i eto spermiogram savršen a to se nije desilo nikad, vidi potpis. Tako da i doktori griješe a moj je izvrstan dr. Ne sekiraj se draga, bit će ok, to sam ti htjela reći
Pozdrav svima! Od srijede sam pikalica i ovoj je moj 1 IVF. Sutra ću znati kako se stvari razvijaju i čemu se mogu nadati.
Sretno svima i ~~~~~~~~~~~
sejla sve sam ti reklavibramo za sutra
svim čekalicama koje čega šaljem vibre
evo i mene!!! da javim moju beticu koja je 18 410![]()
uh,nadam se da je ovaj put to -TO !!!! sad sam još sva preuzbuđena i sretna i plakala bi i neznam šta...jeeeeee
Kiki, čestitam!
Wooow, koje bete ovih dana!!!
kiki30 čestitam
ne javljam se često,čitam šta se događa tu i tamo ali na ovo sam morala reagirat,to je to draga moja...
Kiki30 čestitam![]()
Koji ti je dan nakon transfera? jer beta je![]()
Posljednje uređivanje od pea : 13.07.2012. at 13:42
KIKI čestitam draga!
geceta kakvo je stanje kod tebe, uskoro punkcija..
M@tt šta ima kod vas?
kiki, čestitke od srca![]()
Kiki, WOOOOOOOW...koja beta !!!
čestitam draga i da, napokon je došlo Tvoje vrijeme!!!!
geceta, a zašto dr misli da bi popucali??? Pa nisu jučer bili tolko veliki? Meni to nekak zvuči taman...ok, ne puca nam svima na istu veličinu, ali tu je i štoperica ...HM...
kako god, ja ti želim 2 lijepa jajčeka iz ta dva folikulića i barem 1 bebicu kroz 9 mjeseci![]()
Niti ja ne razumijem zast su me ispratili tom recenicom2 su po 14,1 po 12, meni dosta i 1et.
Hvala ti,draga
geceta, držimda dođe do uspješnog transfera
Woooow Kiki to su ziher twinsi ...
18-ti dan, jel tako ?
S nama? 6 velikih i 2 mala. Danas zadnja 4 gonala pa se ukupna brojka popela na 40 komada!!!! Strašno kaj ne? 40 gonala i relativno malo folikula, ali računali smo mi s tim s obzirom na naš AMH tako da...
Ali dr. L. je rekao da je zadovoljan... Sutra štoperica, ponedjeljak punkcija, heparin od transfera...![]()
Posljednje uređivanje od M@tt : 13.07.2012. at 16:01
Kiki cestitam na mrak beti
Geceta i M@tt sretno na punkciji...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~