Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pirice,zao mi je ali bas i nije u redu traziti krivca. 15% stanica se jednostavno ne oplodi. Radili su jucer zar ne?
    Naravno da je dobro promijeniti i kliniku i doktora i zelim to svu srecu svijeta,da tamo od prve uspijes!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice,zao mi je ali bas i nije u redu traziti krivca. 15% stanica se jednostavno ne oplodi. Radili su jucer zar ne?
    Naravno da je dobro promijeniti i kliniku i doktora i zelim to svu srecu svijeta,da tamo od prve uspijes!
    u stimulaciji je po meni takva stvar ne dopustiva, i ić na 3js radit klasični ivf, mislim imam ja popriličnog staža na toj klinici, a tek ponašanje nakon svega e to je bio šlag na kraju, a uvijek sam ih branila i tražila izgovore, i neću se uopće prepucavat na forumu

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    u stimulaciji je po meni takva stvar ne dopustiva, i ić na 3js radit klasični ivf, mislim imam ja popriličnog staža na toj klinici, a tek ponašanje nakon svega e to je bio šlag na kraju, a uvijek sam ih branila i tražila izgovore, i neću se uopće prepucavat na forumu
    oprosti ako si se uvrijedila ali nisi spominjala njihovo ponasanje, mislim da bi mnogima bilo dobro to spomenuti, da sve znamo na sto moramo paziti. I znam da si ih uvijek hvalila i ako sam dobro pohvatala i tvoja L je zaceta na VV. Nisam se ni ja htjela prepucavati, jednostavno bez objasnjenja se ono cinilo kao napad na njih i ono, nisu radili, ovo ono, a radili su kad su mnogi od nas jeli grah okolo. Voljela bih znati sto je bilo...
    Ja osobno mislim da nije dobar niti stav koji mnogi ovdje imaju da je doktor svemoguci i da je on drugi tata djeteta bla bla, meni to nije normalno i mnogi ce se uvrijediti i na to ali doista mislim da je trenutak bitan i dal su tada stanice spremne i hoce li se sve poklopiti. Ispricavam ti se jos jednom, ja se doista nisam mislila prepucavati i od <3 ti zelim da na VG uspijes od prve.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice znam kako ti je, i meni je bilo nekako najgore (a svašta sam prošla i ja) da mi nitko nije dao neki suvisli odgovor kad se ni moja j.s. nije oplodila sve je bilo OK lagana stimulacija 4,5, folikula i od tog 1 j.s. koja se nije oplodila. I jasno da se ne oplodi svaka, ali kao prvo čudno mi je bilo zašto toliki folikuli prazni a onda neoplođena j.s. I tad sam tražila doktora neke odgovore ali nažalost on nije uopće bio upućen u to da nemamo transfera a kamoli još da je znao jel bila js. prezrela ili nezrela. Mislim meni je to bila točka na i...nakon toga promjenili smo kliniku i došli do nekih odgovora. Još uvijek nisam trudna ali barem bolje reagiram na ljekove pa valjda će i do tog doći. Najgore je kad se ne možeš maknuti s mjesta eto u mom slučaju bilo je dosta otkazanih transfera.
    Pirice vidim da si imala trudnoću i vjerojatno će ti uspjeti ponovo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •