BB,![]()
BB,![]()
BigBlue čestitke!!!!!!
M@tt, iskreno mi je žao, držite se, doći će vrijeme i za vas.
Evo, ja jučer ponovila betu, 1970,iako mi je sestra sa velikim osmjehom dala nalaz, u strahu sam jer mislim da je malo niska, s obzirom da je 2 dana prije bila 1019, pa bih htjela vaša mišljenja dal je beta u redu. U utorak radim ultrazvuk, i nadamo se dobrim vijestima.
plavo oko, beta oko 1200 usporava duplanje . Tvoj mi rast bete izgleda bas kako bi trebalo. Cestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv.
Bigblue - cestitam na prekrasnoj beti i duplanju. I tebi za uzv vibrrrrrrrrr
Uživam u coffee u vrtu, pa se i vi poslužite kavicom po izboru.
Hvala svima na čestitkama i vibricama za dalje (treba nam!).
Plavo oko ~~~~ za dobar UZV
Da nam dan počne s malo smijeha: http://i1244.photobucket.com/albums/...1977/photo.jpg
hahah, prejakočestitam BB, od srca...
plavo oko~~~~~~~~~~~~ nadam se da će sve proći u najboljem redu
m@tt![]()
mostarka86 u kojoj si ti sad fazi sa postupkom? malo pauzirate ili...??
ja nikako na zelenu granu![]()
stanje nepromijenjeno, krvarenje ni da stane ni da se pretvori u m
ovo je igra živaca
Plavo oko,imas istu betu kao ja.Moja je bila 1050 pa 1950.Sada sam puna 4 mjeseca.
draga olivera, mogu samo zamisliti kako ti je čekati uz ovakve simptome.
Nadam se da ćeš uskoro na betu ili k liječniku na uzv i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BigBlue pa to je prekrasno i naravno da puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, i nadam se da si prešla na bezkofeinsku kavicu
plavo oko i olivera također ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja moram mijenjati potpis, jer mi još uvijek stoji postupak u 7om, naravno da sam ga otkazala za jesen, recimo 10/12 - tabličarko da imaš malo posla
A mi se vratili sa mora, bilo nam je krasno, baš se odmorili. MM me čak i malo previše maltretirao sexom a zamislite još nisu ni plodni dani
Jutro, jutro
Baš ti hvala Linasad čekamo UZV
Prebacim ja tebe u bilo koji mjesec, samo reci![]()
Trudnice i one koje ćete to uskoro biti, nadam se da će vamdoći brzo vrijeme kada će vam se kava naprosto gaditi![]()
do tada, možete mirne duše prijeći na kavovine tj na Divku i Seku, nema kofenia, ima puno minerala i vlakana. Zdravo, je rekle bi naše bake...
Ove kave bez kofeina i nisu baš nekakav dobar izbor jer umjesto koefeina sadrže neke druge supstance koje nisu baš neko cvijeće...
![]()
je istina Inesz, navodno se kofein ispire nekim kemikalijama koje su još štetnije od kofeina
a i Divka je fina, mmm, još svježa kiflica pa toč-toč
ajme jel vidite vi kak je meni dosadno, a tam hrpa veša
Ma drage moje, radije ja popijem samo dvije kave - prave kave, nego ove bućkuriše; ne mogu da me ubiješ (ali ja ne pijem niti nessice, cappucina, i sl. stvari - ili turska ili espresso). Apropos ove dvije, morate uzeti u obzir da sam ja dnevno tamanila desetak duplih espressa, tako da su ove dvije uspjeh
Nisam ponavljala ß i sve si mislim da i neću više, nego ću sačekati do UZV...
BB ,čestitam od srca![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 06.08.2012. at 12:35
meni se kava počela gadit nekih desetak dana nakon transfera. Neki dan sam popila 2 gutljaja kave s mlijekom i bilo mi je mučno cijeli dan. Tako da je koja sam isto pila kavu na hektolitre i to samo domaću tursku, sad je već 3 mjeseca ne pijem uopče. I iskreno uopče mi ne fali
Olivera, ima li kakvih novosti?
Ovo je uistinu igra živaca, drži nam se...
Nakon početnog + na testiću, nažalost naša ivana2198 je na VV objavila biokemijsku, ali zvuči optimistično za novi postupak, pa joj šaljem puno ~~~~~~~~ za dalje.
Amber nam je jučer trebala radila ß nakon postupka u Citu i čekamo novosti, a onda je zatišje do 10.8. ~~~~~~~~ Strašna i Piki![]()
olivera za ultrazvuk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A cure, nema novosti, curkam i dalje, danas mi se čini mrvicu manje nego jučer, simptoma baš nekih i nemam osim subjektivnih a to nije ni za spomenutiosim jednog simptoma kojeg ne mogu umisliti a to je temp 37.1 c svaki dan ju mjerim. Nadam se zbog toga da će sutra biti sve ok na uzv
hvala što mislite na mene i hvala na vibricama![]()
Olivera ~~~~~,~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sutra javis lijepe vijesti....
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji najljepši prvi susret s mrvicom!
olivera~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
olivera, sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
olivera, čekamo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olivera ~~~~~~~~~ za lijepe vijesti!
Mali update za tablicu s moje strane, mi u kolovozu nećemo stići uloviti postupak pa se naše nade prebacuju u rujan![]()
Olivera, javi da li su te primili, i kako je prošlo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olivera, draga, spojih se samo radi tebe pa lijepo molim krasne vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olivera ~~~~~ čvrsto ti držimo, iznenadi nas lijepom viješću!!!
Posljednje uređivanje od Muma : 07.08.2012. at 14:13
olivera svi te čekamo da nam javiš lijepe vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage moje, nakon dva ogromna minusa na testu betu nisam ni vadila...i ovaj put ništa![]()
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~
Amber žao mi jeJa bi ipak za svaki slučaj betu izvadila...
Olivera ~~~~ za uzv!
Amber
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olivera, di si? Svi te čekamo! Ne sviđa mi se ovolika pauza! Molim te javi dobre vijesti!!![]()
Dobro jutro i poslužite se
Vidim da nam Olivere i dalje nema. I dalje ~~~~~~~ da ipak sve prolazi dobro.
Javite ako imate kakve vijesti!
Olivera javi nam se
Podijeli veselje s nama,nestrpljivo te ocekujemo
Hej, evo i mene, Kadauna, marina25, puna hvala na vašim riječima ohrabrenja, pomoglo mi je.
Amber, žao mi je, doći će vrijeme i za tebe......
Olivera, i ja se pridružujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti.
Jučer obavila pregled,uzet papa test, i ultzv, gestacijski mjehur 11x6mm, al odjeka za embrio još nema, ponavljam ulzv, za 7 dana, u uto.
Šaljem ~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju, i svima želim da osjete ovu neopisivu sreću koju ja osječam od![]()
plavo oko~~~~~~~~za slijedeći uzv i srčeko
olivera, baš se brinemo i ~~~~~~~~~~~~~~
hvala na brizi, vanmaterična je bila, sve je riješeno, gotovo je
Lalala primili su me jer nisu imali izbora, šalim se, znaš da je naš dr divan i da kod njega nema ne može, sve se može.
Imala sam lijepih i ružnih trenutaka u svemu ovome ali uz mog dr.je sve lakše
Joooj, baš mi je žao!! Pa zašto se moraju takve stvari dešavati, zašto?!!Drži se i skupi hrabrosti i snage za dalje!
Kako to misliš da je gotovo, šta je samo otišlo, ili si morala na operaciju?
A što se tiće našeg doktora, boljeg nismo mogle izbrati! Stvarno je sve lakše uz njega!
Posljednje uređivanje od Lalala : 08.08.2012. at 13:32