Dakle! Dva dana štrajkama na temi, a kad ono samo krasne vijesti, jedna za drugom, pa ajmo redom...
@Plavo oko - čestitam na~~~~~~~~~~~ da i dalje ide po p.s.-u
@Strategija - ovo je bio sjajan tulumprema broju pronukleusa vjerojatno će ići na blastice, a bit će vjerojatno i za zamrzavanje. Koji preporod nakon onog nakaradnog zakona!!! Ideš mi onda na čekalice ß oko 29.8.
@PetraP - mislim da 1500 od nedjelje nije dovoljno da izbaci pozitivnu crtu (škicni moju ß 8dnt, a i test je bio pozitivan to jutro, mada nisam primila booster), tako da mislim da ćemo uskoro imati još jedno trudničko skakutanje!
Mojoj Linaleni - veselim se uskoro vidjeti ovu novu četveronožnu prinovunadam se da je proširenje obitelji zarazno, pa da ćemo se uskoro veseliti i malom puzavcu
![]()
Vidim da četveronožnih čupavaca psećih i mačjih oblika ne nedostaje ovdje, pa bacite pogled na ovo: http://www.index.hr/lajk/poster/6329...-malih-stopala
Naravno da se embriji mogu zamrzavati u bilo kojoj fazi razvoja, ali vjerojatno će ići smjernice da se zamrzavanje radi samo s blasticama ili barem morulama, kad većina loših zametaka prirodno odustane od daljnjeg razvoja. Upravo zbog prijašnjeg neselektivnog zamrzavanja (ajmo sve zamrznuti, pa šta bude) danas imamo probleme i raznorazne needucirane politikanske ispade svakakvih likova.
Svima vama puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba

~~~~~~~~~~~ da i dalje ide po p.s.-u
prema broju pronukleusa vjerojatno će ići na blastice, a bit će vjerojatno i za zamrzavanje. Koji preporod nakon onog nakaradnog zakona!!! Ideš mi onda na čekalice ß oko 29.8.
nadam se da je proširenje obitelji zarazno, pa da ćemo se uskoro veseliti i malom puzavcu
)

( čisti strah. Elena draga, nadam se da ćete jedno drugom biti utjeha, znam da je i Osijek tako izgubila svoje bebice - trojčeke. Na Roditeljima anđela imaš raznih sudbina, nažalost. Ne odlazi odavde, molim te, ali vjerujem da ćeš na onom podforumu naći više sličnih iskustava nego ovdje. Želim vam mnogo snage za dalje i za neki sljedeći postupak
dobro jutro...evo ja ću jutros da poslužim kavicu,nakon dugooooo vremena...

za listicu, svaka čast na trudu