velikiza dvije spontane trudnoće. Neka ih bude što više
velikiza dvije spontane trudnoće. Neka ih bude što više
Posljednje uređivanje od venddy : 07.09.2012. at 22:04
aaaaaaaaaaa, hvala cure, posebno tebi BB, ti si ipak to nama zakuhala
joj nadam se da bude i sutra plus, bojim se jako
predivno jutro s još ljepšim vijestima
snow, čestitam!
beilana, čestitam i ovdje na još jednom plusu!
a sad može kofi![]()
Mare hvala na kavici, ja ću se poslužiti!
Beilana i snow.ml, predivne vijesti!!! Čestitam vam:- D
Beilana , snow.ml, predivne vijesti!!! Čestitam-D![]()
Predivne vjesti....da takvih vjesti bude čim više.
Jutro, kakvo jutro, i hvala naMare, poslužujem se s guštom!
Još jedna kućna radinost! Bravo snow, čuda se uistinu događaju![]()
Čestitam još jednom beilani i curke vibramo za UZV!
Čestitam i našoj Becky koja je na Vinogradskoj prijavila uspješnu trudnoću (u 21. tjednu!!) iz 6. prirodnjaka! Bravo!
A sad ste mi vi ostali na redu da vas isprebacivam na trudničke liste; to je nuspojava kad vam listu vodi jedna smotana dupla trudnicaMožda da uplatim loto bi bilo isto efekta, ali to je samo lova i radije to copranje iskoristim ovdje da vas vidim što više trbušastih
Želim vam prekrasan vikend, a vi naše novopečene trudnice nemojte pretjerivati u feštanju1 flaša šampanjca se tolerira)
Cestitam od srca na spontanim trudnoca
Docekale me divne vijesti ujutro!!
Sada vibrice za mirnih narednih 9 mj.
ajme, ovo je bilo nekaj plodno ljeto za nas s začepljenim jajodovima, možda ih vručina odčepila. jeeee, nije bitno kaj je, bitno da je!!!
i ja sam to komentirala...bilo je vruće ovo ljeto da se sve pročepilo hahahaha
dug je vikend, možda još netko iznenadi sa trudnoćom!!!!
hvala svima na čestitkama![]()
čestitam cure na svim trudnoćama, spontanim i onim drugim
sretno do kraja!
beilana ti imaš neprohodne jajovode??? vauuu, čestitam!!!
snow.ml čestitke i tebi!!!!!!
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beilana i snow.ml čestitke od srca!!!!!!!
ajmo cure hopsajte se vi koje smijete, da bude što više takvih vijesti!!![]()
wow CESTITAM,
stvarno je cudo to da zena uz sve probleme koje ima ostane trudna prirodno ( s tm. je sve ok? )
a kad je sa zenom sve ok a muz ima malo losiji spermiogram nece prirodno i gotovo ....ili se ja varam ima i toga?
mozda sam ja luda ali ja se stvarno svaki mjesec nadala prirodno sa muzevom dijagnozom asthenozosper. ali nece pa nece ...
samo su mi ubacili bubu u uho da se moze desit i prirodna trudnoca poslije moje trudnoce![]()
Ja vas isto redovito pratim ali nisam se već dugo javjala.
Jako su me obradovale ove prirodne trudnoće![]()
i moja se isto tako desila kada smo se najmanje nadali i evo sad smo u 20tt i dobit
ćemo malog dečka
Svima ostalima šaljem puno ~~~~~~~~~ za velike bete i kuckajuća srčeka i naravno puno ~~~~~ za manje bolne punkcije i uspješne transfere.
Crvenkapica77.........ja sam jedna od tih koja ima s obje strane dijagnozu i uspjela sam ostati trudna prirodno.
Md ima dijagnozu asthenozoospermia a moja dijagnoza je uznapredovala endometrioza i 3 ciklus nakon laporaskopije i histeroskopije sam prirodno ostala
trudna usprkos svim dijagnozama i nikakvim nadanjima s moje strane tako da sam sigurna da i kod tebe ima nade!!!
divne vijesti, curke, čestitam na trudnoćama, još spontane, ma predivno
a začepljeni jajovodi, odmah se počnem nadati![]()
pa...nadaj se, da. ja sam se isto taman prestala nadati, i dan prije plusa se pomirila s tim da možda nikad neću imati djecu. kažem:ja ne znam kak se djeca rade. recimo, u nedjelju mi je bio lh +, keksnuli smo se ovak: 6 dana i 1 dan prije nedjelje, i u nedjelju. ovaj jedan dan prije je bilo naveće, i ostala sam tak sa svime spavati. mislim da je taj bio dobitan. a ovaj u nedjelju smo odradili i otišli brže bolje na kavu.
pošto dvor sređujemo, ja sam svih 11 dana nosila opločnike, jedan je težak 18kg, lopatala pijeska, šodra, u dučanu dizala vreće od 25kg. od juče mi MM neda više ništ. kaj je bilo dobitno, vjerojatno jer sam od prvog dana ovog ciklusa sve poslala k vragu. i čekala 10mjesec za IVF
nada umire posljednja!!!
ja imala dva propuhuvanja i laparaskopsko čišćenje jajovoda i sad odjednom kao da je bilo sve u najboljem redu...
a ni dan danas neznamo kada sam ostala trudna...sada možemo samo po veličini ploda pretpostaviti otprilike
( muž kao zna kada,kao po pozi)![]()
eto, samo sam u nedoba jutros išla raditi i sad se vratila s posla, kad ono samo dobre vijesti!!!!
čestitam novim trudnicama i školski do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima AltGr+1 za sve što trebaju
snow.ml čestitam i tebi kao i beilani! Svaka čast vašim jajovodima! Da se barem moji ugledaju u vaše![]()
Joj, cure moje, čitam vas ali mi se neda pisati, nekako sam sva bezvoljna...ali moram čestitati na ovim spontanim trudnoćama, i to sa začepljenim jajovodima, aaaa![]()
!!! Cure, sretno do kraja!!!
Čestitam i Becky!!! I šaljem svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ova jesen bude što plodnija!!!
Evo cure i ja se prijavljujem ovdje, pratim vas dugi niz godina pa sam sad odlučila da vam se i pridružim. Uglavnom da ne dužim u postupku smo trenutno , folikulometrije su odrađene i punkcija je u utorak.
Cestitke curama na spontanim trudnocama!
Anabela1, sretno! (Moram ti komentirati potpis, divan je i odmah me podsjetio na dragog mi dr. Tandaru...)
Beilana i snow.ml, čestitke na spontanim trudnoćama, predivne vijesti!!!!!!!!!! Samo nek se sve super nastavi!!!!!
Nije me dugo bilo ovdje, pa da malo zavibram svima kojima treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čitam vas iako slabo pišem, pusa![]()
krasnih li vijesti, čestitam cure, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje, uzv i mirnu trudnoću.
No rado bih na drugom topicu o tim neprohodnim jajovodima:
http://forum.roda.hr/threads/26065-n...hodni+jajovodi
nama je preporuka bila da se čuvamo prirodne trudnoće da ne bi završila opet kao vanmaternična, a vama je preporučeno čak da i pokušavate prirodno.
i sad kako mare41 kaže..... kofi pa se poslužite!![]()
čestitke prirodnim trudnoćama i neka se taj pozitivan niz nastavi i dalje![]()
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, IVF/ICSI (nakon 4 postupaka)
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, 1. IVF - GEMINI
danidani, VV, 3. postupak
zipica, VV, IVF (nakon 1xIVF)
sany7, spontana trudnoća (nakon 4xIVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, IVF (nakon 4xIVF) - TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
dorina199, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 5xIUI, 8xIVF/ICSI)
OŽUJAK 2012. (22)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Mb, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Sokica, IVF centar, 1. IVF
Njoka, Ri, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Lutkica, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF)
LittleBirdie, spontana trudnoća (nakon 3×AIH)
nina32, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
izida, Ri, 1. IVF/ICSI
lovekd, VV, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
kilkeny, VV, 1. IVF/ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
Mala Emma, 3.FET (nakon 1x IVF/ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1xIVF/ICSI)
Samosvoja, Njemačka, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
Pea, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xsek.)
Vitatesa, MB, IVF (nakon 1xIVF)
TRAVANJ 2012. (10)
VAANJA, Mb, IVF/ICSI (nakon 8 godina)
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
mala bu, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI, od toga 2 u prirodnom ciklusu)
Luna1, spontana trudnoća
tatjana76, Mb, 1. IVF
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
sanja001, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF) – GEMINI
Becky, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 5xIVF u prirodnom ciklusu)
SVIBANJ 2012. (13)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
bubiloo, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF)
ayan, spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
tikica_69 (nakon 21 postupka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
musica, VV, 1.IVF
LIPANJ 2012 (22)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Mala Maja, VG, 1.IVF
Laki, SD, 1.IVF
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
MALIANĐEO, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF-a)
Luci07, spontana trudnoća (u očekivanju AIH)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
analoneta, VV, 1. IVF (nakon 1xAIH)
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
elizabeta, SD, 1. IVF - GEMINI
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
bebolinko, IVF Centar, IVF
donatela, Ri, 1.IVF
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
venddy, CITO, IVF polustimulirani (nakon 5xIVF)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) – GEMINI
KIKLA123, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
medena8, KBC Firule, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
nataša, VV, IVF (nakon 5xIVF)
SRPANJ (7)
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Matahari, Vg, 1. IVF
Plavo oko, VV, IVF (nakon 4xIVF)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI) - GEMINI
malenab, spontana trudnoća u očekivanju 3. IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
darci, SD, IVF/ICSI (nakon 5xIVF, od toga jedan u prirodnom ciklusu i jedne spontane trudnoće)
KOLOVOZ (3)
strategija, IVF Poliklinika, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
beilana, spontana trudnoća u očekivanju 2. IVF (nakon 1xIVF)
snow.ml, spontana trudnoća u očekivanju 4. IVF (nakon 3xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
lili66, PFC Prag, FET
17.9. sara69, PFC Prag (nakon 5xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
10.9. MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF)
11.9. Bluebella, PFC Prag, FET (nakon 2xIVF/(P)ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
11.9. anabela1, VV, punkcija
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Morin, SD, 1. IVF; sanjalica82, Petrova, 1. IVF; mishica_zg, Vg, IVF; nina977, VV, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF, 1X FET); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 2xsekundarni); ljubi, Cito, IVF (nakon 2xIVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 1XIVF/ICSI)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
MalaMa, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
ON-GO 9. mjesec ~~~~~~~~~~~~
hope31, VV, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
tikki, IVF Centar (možda), IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 4xIVF/ICSI, 1x sekundarni, 1xFET)
Brunna, Mb, FET (nakon 1xITI, 1xIVF/ICSI)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF)
vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
nina977, VV, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF, 1X FET)
Sanda1977, VV, IVF (nakon 5xIVF/ICSI)
polončica, Vg, 1. IVF/ICSI
phiphy, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH)
arlena, VV, 1. IVF
Richy, VV, IVF (nakon 1xIVF)
kismet, PFC Prag
leptirić82, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF)
bubabuba, Cito, AIH (nakon 1xAIH)
10/2012: milasova8, Petrova, 1.IVF; sanda1977, VV, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI); linalena, SD, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 4x sekundarni); Sneki41, Petrova, 1.IVF; dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); piki, VV, IVF (nakon 1xIVF); pipi73 (FET, Pronatal, nakon 1xIVF/ICSI); Mare 85, SD, 1. IVF (nakon 2xAIH); Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); jo1974, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xklomifen)
11/2012: ARIANM (VG), pirica (VG), Cassie (Prag, Pronatal)
12/2012: Snekica (Ri)
01/2013: Runa (Mb)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, amber, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, Argente, aska, aslan, Aurora blu, Bab, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, geceta, gljiva, hedoniza, hope, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Leeloo77, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, ljube, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, manchi19, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, PetraP, peugeot206, Piki, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Strašna, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu
8.8 rodila sam blizance Ivf VV -sve je super prošlo trudnoća i porod
evo sličica mojih mališana i naravno vaš glas bi nam puno pomogao -registrirajte se i stisnite pored sličice +1
http://www.prettybaby.hr/details?baby=1664
sve za pelene
sretno cure
Dobro jutro svima! Poslužujempa izvolite! Ponedjeljak ujutro.... Meni vrlo živahno krenuo. Bila na uzv i imamo
![]()
! Uh, uh, uh, malo u šoku, jako uzbuđena, zabrinuta ali sretna
![]()
Svima šaljem ~~~~~~~~~ i![]()
strategija, vibram, vibram da bude sve u redu i ti postaneš ponosna majka četvoro djece!
strategija(meni četvero zvuči ko iz snova
)
beilana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu (čekamo)!
hvala za kavicu strategija.... i bravo za![]()
bez obzira što je šok ali i veseeeeeeeeeeljeeeeeeeeeeeeeeee.
Nas je bilo 4 djece (još nas je 4 ali nas više ne zovu djecom iako to često možda još i jesmo), uglavnom mi je djetinstvo bilo prekrasno, divno, nezaboravno, uzbudljivo, akcija non stop.... Kako je bilo mami i tati, ne znam točno..... ali smo bili jako vesela i glasna obitelj
I sad lijepo da si slijedila BigBlue, trudna s blizancima i copra sve okolo tako da je mnogo prirodnih trudnoća. Molim copranje na odbrojavanju!
Strategija čestitam! Ma bit ćete one big happy family!
BB nešto me ponovno nema...AIH u tijeku![]()
Strategija bravo za dva mala srčeka, čestitamI pomalo zavidim
![]()
evo me i ovdje, beta 110, kaže dr.A da je beta super, jer mi je implantacija bila 10dpo, znam jer sam imala bolove, a i 10 i 11 dpo je test bio negativan.
strategija-blizancipredivno,sva sam se raznježila i tak sam happy..bit ćete velika i sretna obitelj! čestitam!!
beilana-čestitamtrudna si
![]()
..sad je na redu uživanje u trudnoći
a ja ti mogu zaželiti mirnu i školsku trudnoću
joj cure moje, hvala vam. tak sam uzbuđena. u petak vadim ponovno, tak je doktor rekao, i nakon toga ću negdje sa 6tj na uzv. ljubim vas drage moje, i želim ovakvo iznenađenje svima vama. sad vidite da su čuda itekako moguća
Cure čestitam vam od srca!!!
Beliana a kakva je vaša dijagnoza ako slobodno pitam?
Posljednje uređivanje od M@tt : 10.09.2012. at 12:19
ajme, pa nema me 3 dana na Rodi, a kad onoiznenađenja ne fali!
Čestitam vam na spontanim trudnoćama, da vam cijela trudnoća prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bravo!!!![]()
Bravo cure, nek ljeto iznjedri još koju "spontakušu" ~~~~~~~~~~~
hello, hello, evo i mene ovdje samo da sve pozdravimCestitam svim trudnicama, na koji god nacin ostale trudne, trudne ste i sretno vam i skolski bilo!
BB, bravo za listu i prosim malo copranja i ovdjeMi smo odmorni, sretni, optimisticni i doslovno leteci, radimo na bebici ali neoptereceno. vidim da je 2013. vec na listi pa mozes onda i mene bubnut u sijecanj. hvala!
i za kraj, malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ i od mene