Meni je isto prvi postupak tek u 10 mj.i ozbiljno razmisljamo o IVF u Betaplus centru..imamo bas sve potrebne papire ..samo nam treba nekih desetak tisuca,jel?
Meni je isto prvi postupak tek u 10 mj.i ozbiljno razmisljamo o IVF u Betaplus centru..imamo bas sve potrebne papire ..samo nam treba nekih desetak tisuca,jel?
Mary 13 neka osvane i novi dan i ti napoko ugledaš plusić na testu za trudnoću,i ljepu veliku Betu.sa sve ostale koje nešto iščekujete u bilokojoj fazi postupka sretno i s B Blagoslovom.
Jako sam nervozna danas pred Aih,ajme...baš sam trtaroš..
Za početak di nestao dobro stari običaj kuhanja kave ujutro?
Pa eto za dobra stara vremena svim novim i starim curama, mamama i budućim mamama i pokojem tati kava, čaj sok po izboru)
Crvenkapice, mislim da ti to nema veze sad, jer ti tražiš uputnice za kontrolu nakon trudnoće, (sad si trenutno pod tom šifrom, ne znam točno kolkiko) a kad ponovo kreneš u postupke onda ćeš i uputnice i sve dobivati na šifru neplodnosti...
Anderam još ću se ja načekati do prvog FET-a daleko je deseti mjesec, ali barem mi ljepo zvuči da sam opet u igri))
Draga gaceta želim ti puno strpljenja u tvojoj bitki sa beštijomps. pripremi si "napitak" čim prije.
A ja sam od jučer po prvi puta pikalica, čak sam se i sama piknula prvi putkonačno u postupku!!!
hvala ti, draa Brunaa, upravo se spremam po cesnjaknadam se ipak necem pozitivnom
listica ce vjerojatno krajem tjedna pa te stavljam na listu pikalica. btw, i ja se spremam ovaj put sama pikatnemam pojma kak, ali budem, ak mogu sve drugo, mogu i to
Mery13 nadam se da ćeš nam javiti ogromnu betu danas
Maybe baby sretno i tebi za ogromnu betu..
Nadam se da ćemo popraviti listu za svibanj, ova od travnja je nekako slabašna u usporedbi s ožujkom....
Ja očekujem transfer sutra ili prekosutra, čekam da me L. nazove... (jučer je bila punkcija, od početna 4 folikula, na kraju smo dobili 6 jajnih stanica)..
Bubi odlična vijest! baš sam sretna zbog tebe! javi čim bude transfer!
Za nove lijepe vijesti i za veeeeeeeliku listu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Mery, čestitam!!! S uživanjem sam pratila tvoju trudničku intuiciju, daj reci, jel pao koji test prije? Veselimo se s tobom!
Mare hvala ti, nisam radila testić draga, nisam ga radila ni jednom, jednostavno ovo je bilo drugačije nego prošlih puta, prva tri do četri dana osjetila neke lagane bolove, grudi ogromne...onda usljedilo zatišje od četri dana ama baš ništa osim velikih cickica...osmi dan cicke se vratile u normalu onako ko pred mengu, pojavio se neki čudan okus u ustima kao da sam sažvakala neko željezo, tu i tamo jednom do dva puta na dan bol ko pred mengu ali završi u roku minute...i evo 12 dnt prekrasna beta kakvu sam i priželjkivala...pusa svima![]()
Mery13 čestitam od srca![]()
Jupiiiii Mery, čestitam na prekrasnoj beti. Želim ti lijepu školsku trudnoću do kraja![]()
Mery13 čestike od srca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću do kraja!
Mary13,cijelo jutro gledam da objaviš betu!!! kao što rekoh,ništa manje nisam očekivala!!!
Čestitam od srca ,jaaaakkkooo sam sretna zbog vas ,samo mirno do kraja!!!
Mery, čestitam.
Kato, neka bude sretan FET i još bar jedno djetešcepuse našem imenjaku.
Drage moje hvala vam od srca...svima, svima...tolko sam sretna...ma puknut ću od sreće...pusa svima a najveće mom doktoru Baumanu i biologici Dariji Hafner![]()
Mery čestitam!
Kato vibram za dobitni FET
Mery tebi je danas 12dpt? o pa dosta je velika beta za 12dpt!
mogli bi biti i twinsi! iako znamo da nema tu pravila..
blizanci su dvostruka sreća, želim ti samo nek te prati do kraja i da ti od danas svi dani budu ispunjeni srećom i da nam grliš svoje dijete /dječicu..![]()
postavit cu i ovdje ovo pitanje ako tko zna odg.
mene zanima kako to ide kasnije sa parcipacijom i sifrom 69 kad ostanes trudan i izgubis bebu u 21tj ?
ja hocu radit briseve i sad
nesto kompliciraju , kazu 6 tj od poroda sam oslobođena parcipacije i onda placam !!
sta je sad to ?? sta nisam vise neplodna tj. mm ?? gdje je nestala dijagnoza sterilitet ?
jel zna tko odgovorit , slicna situacija ?
javi mi se molim te na pp, ne bih htjela opet blatit svoju ginicku bivsu ili nesto ali dobro se raspitaj, mene je moja zeznula najvise sto je mogla, isto mi je s...ala da ne mogu obaviti briseve bla bla i sad me zeznula i ne mogu u postupak zbog njenog odbijanja tada. nije bila situacija kao tvoja ali ugl hocu reci, mislim da nije upucena ili te mulja ili je jednostavno nonsalantna.
I ovdje čestitam, da ne promakneČestitam Mery.....
Matko, sretno u isčekivanju bete i da nam i ti obajviš neku krasnu brojčicu![]()
mery 13, ovo su prelijepe vijesti, čestitammmmmm**
matko, sretno, ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu![]()
Mery bravo za tebe!Predivna beta!
Svim čekačima i čekalicama puno strpljenja i sreće!