Argente sretno.....!!!!!
Argente draga vibriram do nebaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z31 nije šifra za sekundarni sterilitet nego za postupke u vezi s oplodnjom. po MKB klasifikaciji bolesti ne postoje posebne šifre za primarnu i sekundarnu neplodnost. evo ovdje link.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima, a novim trudnicama čestitke!
Hvala mojoj ćeliji s Kvarnerića i zagrebačkoj podružnici Mare
Ste ča isplanirale za prikratit si proljeće? Ma neće taj zakon past tako brzo...
A di si ti, trudnjačo, šta ne javljaš novosti? Jel se širiš?![]()
Cure moje, ništa od mene ovaj mjesec. Dok sam čekala nalaze bete prokrvarila sam! Beta 8.
Sutra ću se čuti sa dr. da se dogovorimo za dalje.
~~~~~ svima za velike bete!![]()
Molila bi da me se makne sa liste trudnica za travanj jer danas sam bila na uzv-u i u 9 tjednu srce više ne kuca. Sutra idem na kiretažu
![]()
Lapaca, zao mi je...i hrabro u nove pobjede!
Derekica![]()
Posljednje uređivanje od maca papucarica : 09.05.2012. at 19:11
Zvala sam danas Alebića, rekao mi je da mu je jako žao, tako da, ako ću uopće više ići, to će biti tek u 10.mj.
Momentalno nemam snage za živjet, a kamoli za razmišljanje kad ću i dal ću više ići, srušio mi se svijet pod nogama, nemam više kapi snage za ništa![]()
Đerekica, žao mi je! Kako nepravedno...
lapača, žao mi je i zbog tebe! Svaka neg. beta boli!
Argente, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum!!!
đerekica, grozno, drži se
lapača, žao mi je, ma bit će bolje drugi put!
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (23)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF
28.4 Achi 103,7
mala bu ( SD )
SVIBANJ 2012.(5)
kaate
tatjana76
rose
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Čekalice bete~~~~~~~~~~
23.4 zrinkič - čekamo vijesti
19.5. adria13 ( 1.IVF )
22.5. Maybe baby
Mare 85 ( AIH )
Matko ( AIH )
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Argente
Bubimitka81
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
ayan (inseminacija)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Brunaa, tikki, BlaBla123, tatjana76, bili, lucija83, Laki, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kameleon ( sekundarni ), črkica, suncica, dino84, bubimitka81 (polustimulirani); anaši1507(sek)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
5.mjesec: Bab ( sekundarni ), Bubimitka81, Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , Richy, maza975, darmar, kameleon, geceta, Cassie, pirica, tetadoktor ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: corinaII(sekundarni), konfuzija; beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera , mostarka 86
7.mjesec: linalena
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Zbog tužnih vijesti požurih s listom pa oprostite na promaknutim greškama.
Lapača, žao mi je. Đerekica, nemam riječi utjehedržite se, cure
![]()
Đerekica, znam draga tvoju bol, još uvijek je i kod mene svježa, danas točno tjedna dana od kiretaže...ali, pakiram koverte (zahtjeve za posvojenje), pa mi je malo lakše....evo ti draga ~~~~~~~~~~za snagu koaj ti sada najviše treba!!!
Lapača, žao mi je, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~snagu za dalje!!!
Cure hvala vam svima puno. Idemo u nove pobjede, nema predaje!![]()
Ajme, đerekice, jako mi je žao!Drži se!!!![]()
đerekica i lapača žao mi je cure, jako mi je žao. teško se nosit s boli, ali držite se!
mury samo hrabro u posvojenje!!!
kod mene novosti:dogovorila sam prirodni u 6.mj
sretno svima!
Evo, hrabro zakoračila u 2 tromjesječje, počela se širiti od ovog tjedna, danas jedva zakopčala hlače, ali još uvijek nitko ništa ne vidi pa sam za mnoge incognito.
lapača, žao mi je.
Đerekica, jako dobro razumijem tvoju bol jer mi se to dogodilo prošle godine u 8 tjednu. Odtuguj, ali nemoj se predati i ne gubi nadu jer te jedne male ručice strpljivo čekaju![]()
Mury Nekako sam se nadala da će se desiti čudo. Baš mi je žao
lapača
đerekica]
Svakom je njegova bol najveća, ali istina je, što kasniji gubitak - veća tuga...ne odustajte cure!
Posljednje uređivanje od nina70 : 09.05.2012. at 21:15
Drage lapača i đerekica a i ostale tužne cure znam kako je teško, ali kako je lapača rekla treba ići u nove pobjede! mene nije bilo ovdje više mjeseci i odlučila sam se vratiti... opet od nekud krenuti!
Svima vam želim veliku sreću!!!
Đerekica, znam kako boli... I zato ti šaljem veliki
drži se draga!
Lapača, žao mi je što nije uspjelo. Držim fige da idući bude dobitni!
Mury sretno!
Gaceta hvala za listu![]()
nema problema za listu, curke, ne mogu ni zamisliti kako je to tesko...
ja docekala svoju M, sad samo da smijem u postupak, zovem...
Geceta ~~~~ da mozes u postupak i da bude uspjesan!
Posljednje uređivanje od tikki : 10.05.2012. at 08:17
hvala, curke, tek poslije podne cu znati, sad ne mogu do dr uf uf pozitivna sam, moram sad u postupak, to je to![]()
Đerekica draga, ja mislim da mene NIŠTA u životu nije toliko bolilo...mislila sam da mi netko srce naživo čupa kad mi je dr rekao da nam je srčeko stalo.
uopće ne znam kako sam sišla sa onog stola, kako sam izašla iz bolnice...sve mi je ko u nekoj magli...
drž' se draga kolko god možeš...nadam se da će ti kiretaža proći bezbolno( fizički) i da ćeš nekako skupiti komadiće svoje duše i srca i jednom, nekad probati ponovo.
meni je jučer bilo točno 4 mjeseca kako smo saznali tužnu vijest i moram reći da me i dalje užasno boli...i sad su mi oči pune suza...uf... idem.....![]()
O Bože kako tužne vijesti
Lapača i Đerekice žao mi je!
đerekica nema te riječi koja bi te sada utješila.. naplači se i snaga će doći kad tad nazad.. a mi te ovdje čekamo i razumijemo..
nažalost puno nas je prošlo isto..
Drage moje moja beta 14 dan 949, ne da se je poduplala nego je i 200 više da li je to uredu?
ajme kakva divna beta! BRAVO DRAGA!![]()
a sad se opusti i uživaj u svojih 9 predivnih mjeseci !![]()
Hvala vam cure...vidjet ću 15.05. idem na kontrolu...javim vam radosnu vijest![]()
ja samo javljam da sam u postupku) od sutra pikalica ili sto vec
![]()