Murygrlim te ali me obradovao ujedno tvoj post, čitam da ipak razmišljaš o sljedećim betama, nema predaje!!!
Murygrlim te ali me obradovao ujedno tvoj post, čitam da ipak razmišljaš o sljedećim betama, nema predaje!!!
Posljednje uređivanje od Kadauna : 03.05.2012. at 10:14
...vidjet ću na jesen hoću li imati snage za dalje, za sada sam napisala zahtjev za posvojenje,potvrde o podobnosti za posvojenje smo dobili još adresirati i poslati na Centre...ipak ne vjerujem da je moje tijelo sposobno iznjeti trudnoću do kraja...naparavit će mi napokon kariotipizaciju ploda, pa ću možda biti malo pametnija nakon tog rezultata da li ići dalje...
oprosti ako si se uvrijedila ali nisi spominjala njihovo ponasanje, mislim da bi mnogima bilo dobro to spomenuti, da sve znamo na sto moramo paziti. I znam da si ih uvijek hvalila i ako sam dobro pohvatala i tvoja L je zaceta na VV. Nisam se ni ja htjela prepucavati, jednostavno bez objasnjenja se ono cinilo kao napad na njih i ono, nisu radili, ovo ono, a radili su kad su mnogi od nas jeli grah okolo. Voljela bih znati sto je bilo...
Ja osobno mislim da nije dobar niti stav koji mnogi ovdje imaju da je doktor svemoguci i da je on drugi tata djeteta bla bla, meni to nije normalno i mnogi ce se uvrijediti i na to ali doista mislim da je trenutak bitan i dal su tada stanice spremne i hoce li se sve poklopiti. Ispricavam ti se jos jednom, ja se doista nisam mislila prepucavati i od <3 ti zelim da na VG uspijes od prve.
prijavljujem negativan test 9. dan nakon 5.dnevnog transfera - što reći, imamo dvoje dječice, a kad se dogovorimo s dr.idemo i po preostale smrzliće.
Svim tužnicama virtualan zagrljaj, a čekalicama mnoštvo vibri...
također prijavljujem negativan test...svim čekalicama puuuuuuuuuno uspjeha i pozitivne vibre...
nikako dobit neke dobre vijestizao mi je, cure
Pirice znam kako ti je, i meni je bilo nekako najgore (a svašta sam prošla i ja) da mi nitko nije dao neki suvisli odgovor kad se ni moja j.s. nije oplodila sve je bilo OK lagana stimulacija 4,5, folikula i od tog 1 j.s. koja se nije oplodila. I jasno da se ne oplodi svaka, ali kao prvo čudno mi je bilo zašto toliki folikuli prazni a onda neoplođena j.s. I tad sam tražila doktora neke odgovore ali nažalost on nije uopće bio upućen u to da nemamo transfera a kamoli još da je znao jel bila js. prezrela ili nezrela. Mislim meni je to bila točka na i...nakon toga promjenili smo kliniku i došli do nekih odgovora. Još uvijek nisam trudna ali barem bolje reagiram na ljekove pa valjda će i do tog doći. Najgore je kad se ne možeš maknuti s mjesta eto u mom slučaju bilo je dosta otkazanih transfera.
Pirice vidim da si imala trudnoću i vjerojatno će ti uspjeti ponovo
a joj miša mu i negativnim testovima i betama.. ali ne damo se jel tako?
idemo dalje, u nove pobjede..
Bubi ja krećem idući tjedan čekam da dobijem..
vesnare i mrvica7 žao mi je zbog negativnih testova ali neka ipak beta suprotno pokaže!
tikica navijam za tebe, sretno![]()
evo da se i ja javim, moja beta je jučer bila 6.1...... idemo u sekundarni u 6mj.
aaaaaa CorinaII strašno mi je žao...drži se draga...da li moraš ponovo vaditi betu s obzirom da ti je 6.1
Mery rekao je doktor da je ponovim, mada meni nije jasno zašto jer je premala za bilo što. A evo sad mi je i počela stizati M.tako da je ipak neču ponavljati.
Posljednje uređivanje od corinaII : 03.05.2012. at 18:52
Uh, koji tužan pogled na ovu stranicu, Mrvica, CorinaII želim Vam da skupite snagu za dalje, vaša bebica čeka na vas
Kaate to se zove beturina, čestitam¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da se sve naše bete ugledaju na tvoju
Rose sretno sutra, ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da se beta uredno dupla!
Nama ujutro sekundarni, muž daje svoj skromni doprinos, nadamo se da će biti koji komad i da će se koja stanica oploditi. Svaki trenutak, strah od neuspijeha je sve veći, al ipak se nadamo da ćemo konačno dočekati naš transfer koji ove godine nikako da dođe...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sretno svim čekalicama!
Mojoj Mury!
Darmar Sretno!!!!!!!
Posljednje uređivanje od anaši1507 : 04.05.2012. at 08:06
darmar,i milijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~da napokon dočekate ET i betu za pamćenje!!!
Mrvica i CorinaII,držite se cure, i skupite snagu za dalje, znam da je teško, ali život jednostavno kao da mora ponekad biti tako okrutan
Svima ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!!!
Darmar sretno
Corina draga stvarno mi je žao
Mury ti si jedno prekrasno biće...hvala na svim potporama koje nam pružaš u ovim teškim trenucima...želim ti da što prije nađeš snage za dalje kao što je Corina napisala "u životu nije važno koliko puta padneš, već koliko si se puta spreman dignuti"...evo draga želim ti svu sreću ovog svijeta i da nam se brzo oporaviš i vratiš
![]()
Mury draga čuvaj se,odmori i nadji snage za dalje(ja znam da je ima u tebi)
mrvice,corina žao mi je
Mare85 sretno i da bude dobitni AIH
pirice,vesnare nadala sam se da će biti drugačiji ishod![]()
evo da vam ovdje javim jednu lijepu priču.. danas je moja tetka (45 godina) rodila prekrasnu i zdravu djevojčicu.
Uspio im je IVF iz 5 puta...NIKADA nemojte odustajati i gubiti nadu...pustite brojke,godine, statistike-imajte srce i nadu!
Posljednje uređivanje od Mare 85 : 04.05.2012. at 10:53
prekrasno Mare..dobro si rekla najvažnije je nikada ne odustati!
Mala Ma, žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od lapača : 04.05.2012. at 12:39
Prosto nemogu da vjerujem koliko tužnih vjesti, da se više plašim i doći na forum.
Svima tužnicama šaljem veliki zagrljaj i hrabro naprijed.
I da malo razbijem ove crne oblake, juče sam vadila betu i ona je pozitivna 13 dnt 756.
Svima šaljem puno pozitivnih vibracija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MalaMa isplači se, odtuguj a onda u nove pobjede do bebice![]()
tatjana76, čestitam!!! Napokon dobre vijesti![]()
tatjana76 čestitam trebae su nam dobre vijesti!!!
Posljednje uređivanje od anaši1507 : 04.05.2012. at 12:55
Mala Mu žao mi je
tatjana čestitam
tatjana76 cestitam..prekrasne vijesti...sretno do kraja
tatjana, bravo za lijepu ß i sretno i mirno do kraja
cure tužnice (mrvice,corina, Malama) žao mi je
doći će valjda i naših 5 minuta
A ja prijavljujem da je danas pao prvi uzv za naš sekundarni postupak.
imamo 2 smrznute JS, pa idemo isprobat kakva je naša sreća
u ponedjeljak sam opet na "promatranju" pa ćemo možda bit pametniji.
Sretno cure svima u postupcima ( i dečkima narafski želim sreću)
cure evo i mene,
16dnt 71,8
18dnt 138,1
20dnt 390,7
prvi UZV u četvrtak 10.05 pa ćemo vidit na čemu smo,nadam se da je bila samo kasnija implatacija i da je moja beba tu,samo ko će izdržat do četvrtka neznam uhhhh
tatjana čestitam!
mery13,mostarka86 hvala na podršci![]()
kaate i rose čestitam! Želim vam mirnu trudnoću.![]()
joj koliko raznih vijesti
mala ma jako mi je žao , ali idemo dalje!
rose, kaate, tatjana presretna sam zbog vasbravo curke!
Bab lijepa moja želim ti puno sreće! vjeruj u čuda! nakon kiše dolazi sunce..tako i za nas..![]()
rose i kaate čestitke na duplajućim betama
tatjana super
Mala Ma žao mi je, super da imaš snage za dalje!
Posljednje uređivanje od darmar : 04.05.2012. at 19:14
evo nas na žalost s tužnim, negdje u podsvijesti očekivanim, a opet ne rezultatom. opet veliko ništa, ni jedan komad se nije pojavio, spermiji su zakazali totalno. bili smo u totalnom psihičkom kaosu, prvo svjesni da se može i to dogoditi, onda nevjerica, razočarenje, tuga. sada borba između srca i razuma, srce hoće bebu i želi dalje, al razum neda, pita se ima li smisla boriti se, kako Mury kaže, s vjetrenjačama... na žalost nada je umrla,(voljela bi da nije, al...) snage više nemamo...da nije zamrznutih stanica ovo bi bio kraj još jedne tužne priče(oprostite što sam ovako sumorna)
kaate i rose bete su vam prekrasne...sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar stvarno tužno...odmorite malo...ali ne odustajte nikako...molim te nemoj gubiti nadu![]()
Darmar grlim te jako... ne gubi nadu![]()
Mala Ma zao mi jeno svaka cast za stav i pozitivu. Drugi put mora biti dobitan!
Mrvica, corinaII, drzite se cure.
Rose nadam se da ce cetvrtak donjeti dobre vijesti!
Kaate i tatjanaprekrasne bete! Zelim vam svu srecu do kraja.
Bab, sretno sretno ~~~~ za male borce!
Mury
Mi smo vec drugi dan u pikalicama. Svaki put kad pripremam inekciju sam tak happy sto je postupak napokon poceo i sto imam osjecaj da se nesto aktivno dogadja.
rose, kaate, tatjana , čestitam, to su prelijepe vijesti, konačno nešto pozitivno u ovih mjesec dana... divno
tužnice drage, corina, darmar, mala ma, čuvajte mi se, skupite snage za dalje, i držite se![]()
![]()
za vas...
darmar, mogu misliti kako se osjećaš.. nakon toliko postupaka..ali vjeruj draga vjeruj da će jednom doći i vaš dan..
znam da se sad čini kao da nema smisla , ali mila moja nema smisla odustati od svoga djeteta.. ako imaš snage odmori se i nastavi borbu..
tikki bockalice naša! ja počinjem za kojih 5 dana jedva čekam! sretno draga!
darmar odmorite od svega kao prvo, znam da ste sad ljuti i razočarani i ovo nije tren za donošenje nekih odluka.
Ima nas puno tu koji se borimo s vjetrenjačama, ja sam upravo bila na 11 IVF/ICSU u kojem nije bilo j.s. i slično se tako osjećam, ali šta je tu je idemo dalje a do idućeg puta odmaramo