Samo nakratko da se javim i da vas pozdravim te da tužnicama dami da si uzmu vremena za tugovanje, a onda hrabro naprijed.
Čestitam na pozitivnim betama cure...
Samo nakratko da se javim i da vas pozdravim te da tužnicama dami da si uzmu vremena za tugovanje, a onda hrabro naprijed.
Čestitam na pozitivnim betama cure...
M@tt sve uvijek lijepo sroci
Ja danas pijem zadnji yasmin i onda cekam)
Nova lista ujutro
darmar![]()
![]()
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF
28.4 Achi 103,7
SVIBANJ 2012.
kaate
tatjana76
rose
Čekalice bete~~~~~~~~~~
23.4 zrinkič - čekamo vijesti
26.4 Tomek1221 - čekamo vijesti
27.4 butterfly101 - čekamo vijesti
27.4 Vedre - čekamo vijesti
30.4 NADA II - čekamo vijesti
30.4 mala bu -čekamo vijesti
05.5 Loly - čekamo vijest
08.5. Mery13
11.5. lapača ( 1.IVF )
Mare 85 ( AIH )
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
gdje ste???
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
tikica 78 (punkcija); Bubimitka81 (punkcija); ayan (inseminacija)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
tikki, BlaBla123, tatjana76, bili, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Bab (sekundarni), črkica, suncica, dino84, bubimitka81 (polustimulirani); matko (AIH); anaši1507(sek)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977, - javite se da znamo što je s Vama
5.mjesec: Bubimitka81, Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta, Cassie, pirica- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: corinaII(sekundarni), konfuzija; beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera , mostarka 86
7.mjesec: linalena
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Dragi moji,
molim ako itko ima novosti od sljedećih da javi pa da možemo updateat listu kako spada: zrinkič, Tomek1221, butterfly101, Vedre, NADA II, mala bu i Loly od kojih čekamo betu te što je s ivka13, b.a.b.y., sanda1977, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977 koji su na popisu za on go u 4.mj.
Zahvaljujem svima unaprijed!
svim tužnicama veliki, svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~, svim pozitvnim betama
![]()
prijavljujem postupak u svibnju u Viliju. trenutno na microgynonu do 12.5. pa po kratkom protokolu Menopur/GonalF/Cetrotide na ICSI![]()
Geceta evo da pomognem!
Tomek1221 ß2,5
butterfy 7dnt dobila M
loly 8dnt dobila M
nada II 13dnt dobila M
Evo geceta i verde je napisala nema uspjeha!
ja brojim još jedan dan a onda očekujem prekrasnu betu
svim čekalicama~~~~~~~~~~~~![]()
joj Mery 13, hvala ti puno!!! sljedeca lista ce kroz koji dan da se sad odmah ne ponavaljam ali automatski ispravljam kod sebe i jedva cekam staviti te na listu trudnica !!![]()
mery puno sreće ti želim, čekam s nestrpljenjem tvoju betu!
geceta draga ja još nisam ni počela s postupkom čekam M za koji dan , s vidim stavila si me u čekalicu punkcije.. ali mogu ja i tamo ostati nije lošesviđa mi se..
A ja skuzila da se punkcija blizi kroz koji dan!jedva cekam stavit te gore na popis,kam i pripadas
Hvala Tikice...ja se ovaj put osjećam super...jučer i danas imam neku laganu tupu bol ne onako ko pred M...sve u svemu jedva čekam utorak imam neki dobar osjećaj iskreno se nadam da nisam u krivu...mora da su se moje mrve dobro ugnjezdile ali nek ja ipak pričekam utorak.tebi želim svu sreću u novom postupku
ja se javljampostupak počeo u travnju, 1. IVF, čekam betu 19.05.
Svakako te dodajem na sljedecu listu,hvala sto si javila i ~~~~~~~~~~ da te sto prije dodajem medu svibanjske trudnice
Hvala Lapača
Adria13 za veliku betu~~~~~~~~~~~~~
Drage moje ja noćas jedva da sam nešto spavala, cijelu noć se okretala po krevetu svako malo pogledavala na sat... nekakvi snovi katastrofa,a onda usljedi bol kao da ću dobit koja se smiri relativno brzo... dragi mi ujutro veli da sam nešto pričala u snu, sva se preznojila užas evo sad mjerila temperaturu i ona 37,6(nije sigurno od utrogestana jer ga još danas nisam stavila)...nadam se da to neće ugroziti moje mrvice za koje sam sigurna da su tu...sutra ću konačno riješiti svoje strahove...sve vas ljubim![]()
Mery13 jedva čekamo tvoju betu![]()
pozdravi svima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta treba!!!!
prijavljujem sekundarni ivf- 3js, danas prvi uzv, folikul brzo napreduje- 8dc 16 14!
pa ćemo vidjeti kako će biti dalje...nadamo se da će biti "par" pokretnih spermija i da će js preživjeti odmrzavanje!
huh---koliko podudarnosti je potrebno da se sve to ostvari...ali ipak...nada umire posljednja!![]()
kameleon krenulo je super pa nekatako i završi ....sretno
Mery sretno od srca za sutrašnju betu!!!
I da zamolim da me stavite na listu za travanj- nakon pozitivne bete 28.04.-138, 30.04.- 290, 02.05.-549...za sada smo u iščekivanju 1. uzv-a...i da, postupak je bio na SD-u ( da im malo popravim statistiku )....![]()
Mery ma trudna si! Tolika temp danima je samo dobar znak! Jedva čekam sutra................
Pitanjce za ekipu koja je sada u postupku: treba li i dalje psihološko i pravno savjetovanje?
Curke,
ja se odjavljujem s liste za ovaj mjesec. prekidamo postupak zbog nekvalitetnog endometrija.
Ponovo sam u akciji 2 dc krajem ovog mjeseca...možda ćemo imati više sreće.
pusa svima i sretno sa betama![]()
Matko je ovde,sutra bi mi treba biti 1 AIH,javim vam se kako je prošlo.
Mery 13- i meni ti je bila ista temperatura ko tebi, još me cure zezale da je viroza posrijedi tak da mislilm da ti je to -TO!!!
sretno Matko !
mala bu ipak je sve ok.. super!
Bab a srX ! a dobro ideš krajem mjeseca!
Mery ne brini se to je sve ok ! imam i ja osjećaj da si ti nama trudnica samo takva!![]()
Evo i mene, malo sam se povukla nakon što sam prokrvarila 8 dnt, tribalo mi je malo da dođem k sebi, sad malo odmora priko lita, napuniti baterije i već se kuju planovi za jesen
Matko, Adria, Kameleon sretnooo!
Mery sretno, vibram za betu!!!
Mala bu sretno na uzv!
hvala drage moje...mala bu, tikica, adria, loly...ljubim vas sveeeeee![]()
Evo mene, danas obavljen transer dva osmostanična embrija beta 22.5.![]()
maybe baby wooow super su ti mrvice! Sad će biti sure baby he he
maybe baby sretno!
loly jesi bila na dogovoru na sd? kakvo je stanje gore?
Ej MalaMa nisam još bila na dogovoru, još se mislimo da li da odemo u 9. mj negdi privatno ili da opet probamo na SD, jer ko zna kad ćemo doći na red!! Mislili smo jedan prirodnjak u 7. mj a evo cure kažu da to ne rade više, tako da ne znam ni sama. Ti si gori u sridu?
Ajde javi nam lipe vijesti, nadam se da se stanje s lijekovima popravilo! Sretnoooo![]()
loly, javim u srijedu čim stignem o situaciji. ne vjerujem da se stanje s lijekovima popravilo i razmišljam kao i ti o privatnom. ne znam samo jel mi se isplati trošit lovu za aih ili da bolje skupljamo za ivf.
vidjet ću u sri što kažu o listi.
Cure moje i ja razmišljam da pokušam negdje privatno...... dok ne dobijem lijekove na jesen...
MalaMa mislim da je privatno bolje ići na IVF!![]()
Meni je isto prvi postupak tek u 10 mj.i ozbiljno razmisljamo o IVF u Betaplus centru..imamo bas sve potrebne papire ..samo nam treba nekih desetak tisuca,jel?
Mary 13 neka osvane i novi dan i ti napoko ugledaš plusić na testu za trudnoću,i ljepu veliku Betu.sa sve ostale koje nešto iščekujete u bilokojoj fazi postupka sretno i s B Blagoslovom.
Jako sam nervozna danas pred Aih,ajme...baš sam trtaroš..
Draga gaceta želim ti puno strpljenja u tvojoj bitki sa beštijomps. pripremi si "napitak" čim prije.
A ja sam od jučer po prvi puta pikalica, čak sam se i sama piknula prvi putkonačno u postupku!!!
Mery13 nadam se da ćeš nam javiti ogromnu betu danas
Maybe baby sretno i tebi za ogromnu betu..
Nadam se da ćemo popraviti listu za svibanj, ova od travnja je nekako slabašna u usporedbi s ožujkom....
Ja očekujem transfer sutra ili prekosutra, čekam da me L. nazove... (jučer je bila punkcija, od početna 4 folikula, na kraju smo dobili 6 jajnih stanica)..
Bubi odlična vijest! baš sam sretna zbog tebe! javi čim bude transfer!
Za nove lijepe vijesti i za veeeeeeeliku listu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!