Page 10 of 75 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 451 to 500 of 3713

Thread: Odbrojavanje 2/2012

sanda1977's Avatar

a ja pravila test------------------------veliki...........a m još nema...........dakle do 9 mj me nema u postupcima...sretno svima koji su u postupcima..
    đerekica i lapaća big kiss...........

lapača's Avatar

Geceta ~~~~~~~ za dobitni!!!!

tikica78's Avatar

geceta suuuupeeer!!!

i meni kasni , kud sad baš kad je čekam ko ozeblo sunce.. uh ljuta sam !

drage moje,nažalost kod mene loše vijesti,danas na UZV se vide dvije sasvim male nepravilne gestacijske vrećice,ne vidi se vanmaterična trudnoća ali ne postoji ni mogućnost uredne trudnoće,vadila ponovo betu samo se molim da sama počne padat i da se sve dodatno ne zakomplicira

mery13,čestitam,beta je odlično
    Last edited by rose; 10.05.2012 at 14:05.

tikica78's Avatar

rose a baš mi je žao... jooooj.. drži se!

geceta's Avatar

hvala ti draga kak se ti drzis?
    Quote Originally Posted by lapača View Post
    Geceta ~~~~~~~ za dobitni!!!!

lapača's Avatar

sanda odmori se sad preko ljeta pa na jesen u nove pobjede! ~~~~~~ za dobitni u 9 mjesecu!

rose, jako mi je žao nadam se da će ti beta pasti.

lapača's Avatar

Geceta, ma super, ja i muž smo se pripremili od početka da moramo biti strpljivi i realni - šanse da ostanem trudna iz 1 su zaista male.
    Još kad mi je doktor rekao da je cura, ja i muž se pogledali i umrli od smijeha. Odmah smo znali da nema šanse - predobro da bi bilo istinito!

Jedino sam odlučila da slijedeći put ne govorim nikome, oko nas su se svi toliko snervali da mi na kraju sve druge tješimo ko da su oni bili u postupku!

POZITIVA, POZITIVA!!!
    Last edited by lapača; 10.05.2012 at 14:17.

tikica78's Avatar

hahah.. lapača dobro si ovo rekla! slažem se s tobom!

geceta's Avatar

Tikice, zelim ti da danas dobijes pa da skupa cekamo
    joj lapaca, to te totalno kuzim, ja sam isto rekla da ovaj puta sutimo, na kraju nisam od nikoga dozivjela pravu potporu vec mi je sve to samo smetalo i nerviralo me.

tikica78's Avatar

ja šutim o svojim postupcima, najgore mi je kad ne uspije pa me žale... to mi je uh!

geceta sad ću ja nju istjerati! čekaj me!

Mery13's Avatar

Rose

Geceta za novi dobitni postupak~~~~~~~~~~~~~

Tikice da što prije vještica dođe i da iz ovog postupka izađeš sretna kao i ja...si

Mery13's Avatar

Ma svimaaaaa želim da što prije budete sretne kao ja...volim vas i ljubim

tikica78's Avatar

a dotad se veselimo tvojoj sreći s tobom i sreći naših čekalica beta!

geceta's Avatar

Rose, ja opce ne vidjeh tvoj post i ja ti zelim da beta sto prije pocne padati, koliko god je to zapravo ruzno za cuti

lapača's Avatar

Joj užas! Cijelo vrijeme su svi tapkali oko mene, proučavali me, pazili šta će reći. Svi pričaju sa mnom uplašenim tonom kao da sam smrtno bolesna.
    Cijelo vrijeme sam ja njih tješila, zovu po 100 puta dnevno, tule, mule a nitko da te nasmije!

A još sad na kraju nitko mi ne vjeruje da sam to toliko dobro prihvatila, misle da lažem!

Bit ću pametnija slijedeći put!

tikica78's Avatar

ne valja kad plačeš ne valja kad se smiješ!

lapača's Avatar

Baš tako! Šta da ti kažem, sve znaš!

Slijedeći put - ja, muž i moje cure s Rode!

rose, jako mi je žao,..

gaceta, želim ti svu sreću u postupku..eto,uspjela si,bravo!!!

tikica, da dobiš M ili da popiškiš plusić...

kod mene ni roditelji,ni na poslu nitko,osim 2 prijateljice ne znaju da idem u postupak, samo zato da me ne opterećuju glupim komentarima i da mi ne stvaraju dodatni pritisak..tako smo se odlučili pa ćemo vidjeti jel dobra strategija..
    zato sam svaki dan 100 puta dnevno na Rodi

geceta's Avatar

hvala vam svima, od <3 !!

lapača's Avatar

milasova8, vjeruj mi - pametna odluka.

drage moja,želim svakoj od vas puno sreće jer u svemu što prolazimo to nam je najpotrebnije,bar sam se ja danas u to uvjerila

nakon malo niže početke vrijednosti beta se uredno duplala ali danas na prvom UZV 2 sasvim male gestacijske vrećice koje ne odgovaraju vremenskom stadiju u kojem su,nije se vidjela vanmaterična trudnoća i doktorica me poslala da izvadim novu betu i nadala se da če početi sama padati i na taj način najbezbolnije završiti ovaj postupak

ali ne,boja beta danas 3650 koliko bi i trebala biti da je uredna trudnoća što znači da osim gestacijskih vrećica u maternici koje izgledaju kao da je vrijednost bete 1000,postoji i treći embrij koji se negdje primio,najvjerovatnije u jajovodu
    sad slijedi praćenje bete svaka dva dana i pregledi da se utvrdi gdje je treći embrij, u kojem jajovodu a zatim operacija

šanse da se ovako nešto desi su svega 3% ali ja sam uspjela i tu upast
    nakon 5 nula na papiru napokon sam ugledala pozitivan rezultat bete,toliko sam se molila za taj magični broj veči od ništice a kad sam ga dobila molim da vidim nulu i da ova agonija što prije završi

evo šta je život,nisam želila nikoga uplašiti,jednostavno sam s nekim želila podjelit ovo što prolazim jer ako itko može razumit to sve vi

Bubimitka81's Avatar

Quote Originally Posted by lapača View Post
    Joj užas! Cijelo vrijeme su svi tapkali oko mene, proučavali me, pazili šta će reći. Svi pričaju sa mnom uplašenim tonom kao da sam smrtno bolesna.
    Cijelo vrijeme sam ja njih tješila, zovu po 100 puta dnevno, tule, mule a nitko da te nasmije!

A još sad na kraju nitko mi ne vjeruje da sam to toliko dobro prihvatila, misle da lažem!

Bit ću pametnija slijedeći put!
    Ovo kao da sam i sama napisla, živa istina...

Rose baš mi je žao..

Ja prijavljujem transfer 2 mrvice danas, beta 25.05.

tikki's Avatar

Rose jako ki je žao drži se i od srca ti želim da što prije i što bezbolnije ovo sve završi pa da dočekate vašu malu mrvicu!

Bubimitka, nek se mrvice čvrsto prime i da bude velika beta 25.5.

Tikica ~~~~~~ ako vec nije + onda da barem što prije dođe M pa da krene postupak

lapača's Avatar

rose, drži mi se. Molim se da sve ovo što brže prođe. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj i poljubac.

lapača's Avatar

Bubimitka da ti što brže prođe čekanje i ~~~~~~~ za veliku betu!

Rose, jako mi je zao..isplaci se i skupi snage za dalje..grlim te..

Cure drage eto, jučer sam bila na kiretaži, ne mogu opisati koji je to odvratni osječaj bio. Kad su me dopeljali u sobu, 2 sata nisam prestajala plakati, jecati, jednosatvno jučer su mi popustili živci totalno. Imala sam osječaj da bi najarađe da me nema, da ne postojim više. Jedinu potporu imam od muža i da mi nema njega umrla bi doslovno. Ne bi vjerovale još što mi se dogodilo...ja jučer onako jadna dođem doma iz bolnice i nisam mogla vjerovati što mi je rođena mama rekla...Pazite moja MAMA...rekla mi je da bi bilo bolje da se uzme moja j.s. i od muža spermij i da se oplodi i da mi sestra iznese trudnoću kad već ja nisam sposobna...jučer sam sam rođenom majkom prekinula sve odnose, a danas ujutro, šećer na kraju svekrva mi kaže "ko zna šta si ti radila da si izgubila bebu"...cure zamislite vi to...ne mogu vam opisati kakav je to osječaj kad dođete teško do T , pa izgubite bebu i onda još na kraju ljudi koji su mi obitelj, idu mi govorit takve ružne, bolesne stvari. Više nikadaaaa neću govoriti da idem u postupak, jednostavno imam vas, vi me shvačate, ali moja okolina je stvorena da me dokrajči. Morat ću potražit psihologa, jer ovo je za mene bio veliki šok, jednosatvno kao da je jedan dio mene umro, nestao. Eto morala sam se izjadat, ne želim kvarit sreću novopečenim trudnicama, ali eto ispričala sam vam kako se osječam i vjerujem da one koje su prošle kiretažu, znaju kako se osječam. Od srca želim svima uspješne trudnoće. Meni dođe u ovom trenu da odustanem od svega...

Molila bi sve vas koje ste prošle spontane, da mi u inbox napišete kako ste se riješile ovog groznog osječaja, ne znam da li bi to nazvala depresija ili kako, da li postoji tu na forumu tema o tome, nemam snage sad čitati ni tražiti, eto molim vas da mi kažete što ste napravile da vas prođe tjeskoba, na koji način ste to proživjele?
    Momentalno imam osječaj da bi odustala od svega, jer kad se sjetim opet sve ispočetka proći i nedaj Bože da mi se to opet dogodi, ne znam bi li to mogla više izdržati.
    Mm mi kaže idemo opet, ali ja nemam snage za razmišljati za opet, a kamoli ići. Ovo je bio peti pokušaj, ko zna kad će opet uspjeti i kako će završiti, godine mi idu, ma jednostavno poludit ću od razmišljanja , strahova, upomoććććć!!!

tonili's Avatar

đerekice
    Nažalost, točno znam o čemu govoriš...osjećaj muke, jada, nerazumijevanja okoline... Ja izjave nekih svojih bližnjih i do danas nisam zaboravila, a moram priznati da nam i međusobni odnosi više nisu isti. I neka nisu. To je život.
    Imaš dolje malo niže PDF roditelji anđela. Tamo ćeš naći najbolju podršku i savjete.
    A, ako tako osjetiš, potraži i stručnu pomoć. Bol je ponekad prevelika da bismo je podnjeli sami.
    Drž se

M@tt's Avatar

a
    Last edited by M@tt; 11.05.2012 at 08:14.

M@tt's Avatar

Quote Originally Posted by Bubimitka81 View Post
    Bubi sretno do neba i natrag!!

Rose

Tonili hvala ti puno, ja sam od jučer prekrižila svoju obitelj, ne postoje više za mene. Imam muža, koji me jedino razumije, hvala Bogu imam i vas, koje me shvačate. Potražit ću tu temu i malo pročitati, ali kao što si Tonili rekla bol je prevelika, ne mogu sama i trebam stručnu pomoć. Sve u svemu hvala ti.

Mery13's Avatar

Rose draga stvarno znam kroz šta prolaziš to su bili moji jedini stahovi kad sam krenula u mpo nakon dvije vanmaternične, najdivnija vijest u ovom trenutku bila bi da se beta krene spuštati sama, najgora stvar je što njezino opadanje traje toliko dugo da je to strašno,a njezin podivljali porast može bit koban za nas ja sam ti draga u drugoj vanmaterničnoj ležala desetak dana u bolnici jer ona je opadala u dva dana po dvadeset, minimalno uz to sam dobivala lijek metatroksat u želji da mi spase taj jajovod pošto sam u prvoj vanmaterničnoj ostala bez jednog. U mom slučaju ljekovi su pomogli ali sam postupak je bio dugotrajan. Rose draga sretno i drži se

M@tt's Avatar

Quote Originally Posted by đerekica View Post
    Tonili hvala ti puno, ja sam od jučer prekrižila svoju obitelj, ne postoje više za mene. Imam muža, koji me jedino razumije, hvala Bogu imam i vas, koje me shvačate. Potražit ću tu temu i malo pročitati, ali kao što si Tonili rekla bol je prevelika, ne mogu sama i trebam stručnu pomoć. Sve u svemu hvala ti.
    Đerekica jednostavno ne znam što pametno napisati... Toliko ispremiješanih osječaja, toliko sreće pa onda toliko tuge nakon toga.... Zbog čega se to mora dešavati?? Što smo skrivili Bogu??

Mery13's Avatar

Bubimitka81 sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~

Bubimitka81's Avatar

Đerekica čitam i ne vjerujem, šokirana sam.. Suze su mi krenule, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, jako mi je žao...
    Kako i kažu vrijeme stvarno liječi sve rane.. A čovjek je ponekad, kad tako moram reći, životinja koja stvarno svašta može podnijeti...
    Želim ti sreću i da skupiš snage za sve što ti se nakupilo...
    Drži se draga

Drage/dragi moji, nadam se duboko da vam nisam pokvarila raspoloženje, oprostite mi ako jesam, znam da ovo nije tema di se piše o izgubljenim T, već o dobivenim, zato oprostite mi što sam zalutala ovdje, ali morala sam se izjadat. I dalje svima vama od želim što veće bete, što ljepše trudnoće.

Derekica moja, preporucam strucnu pomoc u ovako teskim trenucima jer je grozno kroz to prolaziti aama,pogotovo uz bliznje koji su tako ostri ponekad i na koje vidis da se ne mozes osloniti..
    svaka cast svima koje su izdrzale tu bol,jer stvarno mi zene smo cudo..mislim da nitko nije jaci od mas i hrabriji..svasta mozemo podnjet,prezivjet..Tako ces i ti draga moja Derekica, samo si daj vremena..odboluj..
    Cuvaj se i grlim te jako jako

Bubimitka81's Avatar

Tikica jel stigla ta M?????
    Već sam i ja nestrpljiva... I jedna moja prijateljica (nije na forumu) čeka M već dva dana...
    Kad je nećeš evo je, a kad je trebaš nema je..

tikica78's Avatar

drage moje...gdje da krenem..
    rose ..to je ono što sam i ja shvatila da nakon pozitivne bete zapravo mučenje tek počinje, to je tek jedna stepenica od sto koje moraš prijeći da bi zagrlila svoje dijete..
    jako mi je žao draga..
    đerekice moja .. sve znam. dođi nam na anđele. grlim te..

Bubimitka moja držim palčeve , vibram i molim za tebe!

tikica78's Avatar

Tikica jel stigla ta M?????
    Već sam i ja nestrpljiva... I jedna moja prijateljica (nije na forumu) čeka M već dva dana...
    Kad je nećeš evo je, a kad je trebaš nema je..

joj ma nije, tako sam jadna.. a mislila sam da ću dosad već biti u postupku naveliko..

M@tt's Avatar

Quote Originally Posted by tikica78 View Post
    joj ma nije, tako sam jadna.. a mislila sam da ću dosad već biti u postupku naveliko..
    Ne biti tužna, sad če, samo što nije....

kameleon's Avatar

čestitam na transferu i da se mrvice dobro ugnijezde ~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

svim tužnicama , ~~~~~~~~~ da već sljedeći postupak bude uspješan!!
    mery i svim trudnicama čestitke i ~~~~~~~~~~~~ do neba za urednu trudnoću!!

ja još sutra uzv, a onda očekujemo plivače, nadamo se par pokretnih spremnih za oplodnju!
    puno pozdrava svima!!!!!!

tikica78's Avatar

Ja dobila ! Jupiiii! Krecem cure!

lapača's Avatar

kameleon ~~~~~ za dobre plivače!
    tikica 78, uvijek kasni kad ne treba! ~~~~~~~~ za dobitni postupak!

I evo još malo ~~~~~~~~ svim curama!!!

geceta's Avatar

Jeeeeei,tikice!!!!jedan dan nas dijelija od stra na clomiphenima

sanda1977's Avatar

a joooj blago tebi....a šta je s mojom....mene brine da nije VM....ako ne dobijem do ponedjeljka moram se povlačiti po doktorima....a ja se htjela odmoriti preko ljeta i opustit pa na postupke na jesen...eto sad ovo....

sanda1977's Avatar

tikice koliko ti je kasnilo

tikki's Avatar

Ne znam kad me zadnji put nečija M tako razveselila sretno draga!

Page 10 of 75 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast