-
evo da se javim i na ovoj temi :.bila sam jucer na dogovoru,....cekala najprije da se izredaju sve folikulometrije kod jednog i kod drugog dr pa dosla napokon na red nesto prije 11 h ali nema veze isplatilo se cekati...ja sam zadovljna ishodom...opet kazem dr mi je za 10 nemogu da ga ne pohvalim.... ugl popricali smo dala sam mu papire..i rekao mi je da ce udovoljit mojoj zelji da preskocimo inseminacije i da se slaze samnom da inseminacije sa dobrim spermiogramom mozda nemaju smisla kad nije uspjelo ni sa ciljanima uz klomifene ....tako da eto idem ovaj ciklus u IVF-ET ali bez ikakve stimulacije potpuno prirodni ciklus...punktirat ce jedan folikul (nadam se i jednu js)i tu jednu ce oplodit...rekao mi je da nebi bilo dobro kod mene stimulacija bilo kakva s obzirom na moju epilepsiju i da bi bilo rizicno se uopce dovest u situaciju da se vrati vise od jenog embrija jer je za moje zdr stanje to prerizicno....Rekao mi je da i sa prirodnim ivf-om u prirodnom ciklusu su prognoze jako dobre jer sam imala uvijek dobre folikule i s obzirom na moje godine(27) da bi moglo doc do trudnoce sa ivf-om ako ne u prvom ciklusu onda odma u sljedecem...nadam se da ce uistinu bit kako on kaze...i da ce se sve poklopit kako treba... jeli tko od vas išao na ivf u potpuno prirodnom ciklusu bez ikakve stimulacije i kakva su iskustva? znam da nisu rezultati kao sa npr gonalima i klomifenima i drugim ljekovima ali ipak bolje je ovako ja mislim nego da idem na inseminaciju...vece su sanse...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma