Bubimitka sretno ~~~~~~~~~~za veliku betu![]()
M@tt sretno u novom postupku u puno ~~~~~~~![]()
Bubimitka sretno ~~~~~~~~~~za veliku betu![]()
M@tt sretno u novom postupku u puno ~~~~~~~![]()
Maybe, odmah dodajem punoooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe za sutra!
tikki ima kakvih simptoma?
geceta jedna ali vrijedna jupiii!! kad ideš po nju?
evo da se javim i na ovoj temi :.bila sam jucer na dogovoru,....cekala najprije da se izredaju sve folikulometrije kod jednog i kod drugog dr pa dosla napokon na red nesto prije 11 h ali nema veze isplatilo se cekati...ja sam zadovljna ishodom...opet kazem dr mi je za 10 nemogu da ga ne pohvalim.... ugl popricali smo dala sam mu papire..i rekao mi je da ce udovoljit mojoj zelji da preskocimo inseminacije i da se slaze samnom da inseminacije sa dobrim spermiogramom mozda nemaju smisla kad nije uspjelo ni sa ciljanima uz klomifene ....tako da eto idem ovaj ciklus u IVF-ET ali bez ikakve stimulacije potpuno prirodni ciklus...punktirat ce jedan folikul (nadam se i jednu js)i tu jednu ce oplodit...rekao mi je da nebi bilo dobro kod mene stimulacija bilo kakva s obzirom na moju epilepsiju i da bi bilo rizicno se uopce dovest u situaciju da se vrati vise od jenog embrija jer je za moje zdr stanje to prerizicno....Rekao mi je da i sa prirodnim ivf-om u prirodnom ciklusu su prognoze jako dobre jer sam imala uvijek dobre folikule i s obzirom na moje godine(27) da bi moglo doc do trudnoce sa ivf-om ako ne u prvom ciklusu onda odma u sljedecem...nadam se da ce uistinu bit kako on kaze...i da ce se sve poklopit kako treba... jeli tko od vas išao na ivf u potpuno prirodnom ciklusu bez ikakve stimulacije i kakva su iskustva? znam da nisu rezultati kao sa npr gonalima i klomifenima i drugim ljekovima ali ipak bolje je ovako ja mislim nego da idem na inseminaciju...vece su sanse...
Bile su dakle 2js,jedna se oplodila i danas je vracena a mamica ju mazi i pazi.svima koji su skoro u postupku,~~~~~~~~~~
bubimitka,cestitam!!!bravo!!!
Geceta ~~~~~~~~~~~~~~ i tebi za veliku betu...
Meni se čini ova moja nekako mala, ali kaže Luči da je ok za 13 dpt... Ni ne veselim se previše, strah me je totalno... Valjda je i to normalno...
Donatela ja sam za svoj prvi IVF bila u potpuno prirodnom ciklusu; jedino sam stopericu primila.
Punkcija jedne jajne stanice se uglavnom radi bez ikakvih lijekova pa se pripremi na to (meni je jajnik bio na cudnom mjestu i sa priraslicama pa je bolilo toliko da su mi na kraju dali lijekove- ali rekli su mi da ako je sve ok da gotovo nista ne boli). Aspiracija je jako brzo gotova, za par sekundi.
Dobila sam jednu stanicu koja se oplodila; vratili su mi 3. dan 8-stanicni embrij. Nije uspjelo. Uspjelo mi je iz drugog pokusaja uz stimulaciju. Nadam se da ces ti imat vise srece i uspjet iz prve!!!
ma super je to beta šta ti je!
baš si mi uljepšala dan..
geceta mazite se ha? kad je tvoja beta?
evo vibri da se bebica ugnijezdi!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da i ovdje prijavim, danas vraćene dvije lijepe blastice 5.dan... beta 04.06.
Curke sa velikim betama, hura...![]()
Bubi čestitam!!!! I sretno dalje
Gaceta samo ti mazi svoj trbušćić, a ja ti ~~~~~~~ za veeeeliku betu!
Tikica, kod mene ti nema baš nekih simptoma. Tj danas sam skroz ok. Jučer sam imala grčeve, kao pred M... samo, više se ne želim zamarati simptomima kad mogu značiti i jedno i drugo![]()
Gaceta i Laki~~~~~~~za veliku betu!
Maybe baby![]()
Maybe baby i Bubimitka, čestitam i sretno dalje
Sretno i ostalima u isčekivanju bete i da vas iznenade lijepe brojčice![]()
Bubimitka čestitammmmmmm!!!!
Gaceta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!
Punkcija kod mene prošla u redu,bolilo ali podnošljivo i kratko-ništa strašno. Bilo je 5 folikula, a dobili smo 3js...sutra zovem lab. da vidim kako je...
Vratila se jedna lijep blastocista u pupu i čekamo betu 05.06.12., a u labu nas čekao još 5 blastocista
Svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
slijedeća dva tjedna, dok nam je geceta u out-u, ja sam vam meštar od ceremonije za listu
dakle drage (i dragi) moje, javljajte se!!!![]()
donatela, evo tema za tebe, sretno! http://forum.roda.hr/threads/60791-I...-ciklusu/page6
Brunaaa, super rezultat, ~~~~~~~~za betu!
Evo i mene među trudnicama,današnja beta 2140,3,nadamo se srčeku na ulatrazvuku!
Čestitke novim trudnicama i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama bete!
Jel bi mogla i ja na listicu? Idem na aih u 6. mj.![]()
Kako je lijepo za dobro jutro pročitati lijepe vijesti-kristina čestitam!!!!!!!
Kristina čestitam!!! krasan rast bete! ~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbrižnu trudnoću svih preostalih 8 mj!
Evo da se i ovdje javim. Danas krećem s duphastonima, kada dobijem od 3 - 7 dc pijem klomifene i onda na IVF. Dr je rekao kada vidi kako ću reagirati možda mi doda još nešto. Tako da me možete staviti na listu za IVF u 6. mj. Čestitke svim novim trudnicama, a svima u postupcima želim puno sreće![]()
Kristina čestitam!!!!!!Moj nalaz bude poslije 15 h.
Kristina1977 čestitke na predivnoj beti!!!!
Dino84 sretno ti želim!!!! Ja nestrpljivo čekam 11h da zovem lab...
kristina čestitam na lijepoj beti!!
da bar moja tako hoće rasti...ali stalno malo kasni
danas beta 1611...jel to ima kakve veze što je malo usporena![]()
adria, negdje sam čitala da duplanje ne mora bit baš točno svakih 48 sati, al najbolje da ti svog gina nazoveš, on će znati najbolje
čestitke novim trudnicama, i najdosadnijih 9mj
a ja čekam M, danas sam popila zadnji jasmin, tak mi dani sporo prolaze.....tak dok vidim lijepe vijesti, odma bi i ja u taj proljetni vlakić![]()
Danas 16dnt beta 290.30
Čestitke curkama na lijepim betama i ~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
čestitke svim trudnicama
čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni punkcija u subotu, valjda bude koja js
Cestitke svima a tebi pirice,posebne ~~~~~~~~ da ovaj puta bude sve ok.
Hvala,big blue,sto ces uskociti dok sam ja na klupiodlucih ne dizati laptop pa vas povremeno pratim s mtela.
Tikice,kitty,M@tt,~~~~~~za dobre punkcije!
geceta samo ti čuvaj svoju mrvicu! a mi vibramo za tebe i nju! ~~~~~~~~
pirice ja sutra.. nadam se da bude sve ok.. i da ću uskoro uživati čuvajući bebice..
Pirica i Tikice sretno na punkcijama sutra i prekosutra![]()
Geceta tebi za veliku betu![]()
˘~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala,hvaladanas jos mirujem,sutra idem na kavu
svima kome trebaju,~~~~~~~~
čestitam novim trudnicama!
pirica i tikica78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
ja se prijavljujem u čekalice punkcije, punkcija u subotu![]()
Tikica78 ~~~~~~~~~za sutrašnju što manje bolnu punkciju sa što više dobrih js, sretno
Evo, moja beta danas je 549.71![]()
Tikice78 i pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i lijepe js![]()