maybe baby super beta!
hvala vam cure svima.. javim se..
Maybe baby supet!čestitam!!!!!!! Kad ćete na uzv? Koji ti je dnt?
maybe (i ne više maybe), jako sam vesela zbog tebe! Čestitam!
17dnt je...na uzv najvjerojatnije idući petak, rekao je dr.da ga sutra nazovem da provjeri još jer je danas bio u dežurstvu pa je već doma...
E, da mare sad više nadamo se nije maybe![]()
Tikica, sretno na punkciji sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutreko curke, evo malo friške kavice, poslužite se!
današnjim betalicama ~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkaste brojčice!
tikica78, sretno na punkciji!
joj kak je veselo ovdje, toliko lijepih beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se nastave pravilno duplati i bebači rasti
Bubimitka superrrrr![]()
Posljednje uređivanje od Maybe baby : 25.05.2012. at 11:15
Čestitke svima na lijepim betama!!!
Šiškice avatar ti je za pojest!!![]()
joj ženice,kak je lijepo čuti takve vijesti!šaljem svima punopozdrava!
Kitty,hvala na kavici i sretno sutra na punkciji!!
Sretno svima u postupcima, čekalicama da im vrijeme što brže prođe a trudnicama da im svi dani prođu uredno i školski!!!
Prijavljujem se za listu, naime danas brojim 12+5tt, transfer je bio 16.03. i od dva smzlica imamo jednu bebu koja lijepo raste. Nisam se javljala zbog komplikacija ali se nadam da su sada iza nas.
Posljednje uređivanje od dorina199 : 25.05.2012. at 13:57
Čestitke svima na lijepim betama,a čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas sam zvala lab. i sutra imam et tri lijepa embrija...danas su dva četverostanična,a jedan trostanični.
Recite mi odnosi nakon et da ili ne???
Koliko god ti to tesko palo,ne,nema odnosa
Pirice, i ovdje ~~~~~~~~~~~ neka bude prvi postupak u novoj klinici pa beba (ko nekad na VV-u).
evo i mene preživjela sam.. dobili smo 6js.. čekamo sad da se oplode. hvala vam svima za vibre
Bubimitka čestitam ! kad ideš na prvi uzv?
Super TIkice, samo nek se one sadd lijepo oplode
Rekao mi L. da ponovim betu u nedjelju ili utorak.. Nije sad spominjao uzv.. Ionako sam tek danas prvi put trebala vaditi betu, valjda zato..
U pon. idem kod svog socijalnog ginića po bolovanje, rekao je da mora prvo napraviti uzv.. tak da ću biti pametnija tada...
Tikica78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu![]()
Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi sretno![]()
Posljednje uređivanje od Maybe baby : 25.05.2012. at 15:41
Tikice.~~~~~~~~~~~~za tulumishku u labu!!
Pirice,sretno!!!~~~~~~~~~
Kitty,jos jednom,~~~~~~~~~~da sve prode super
Tikice za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirice sretno na punkciji da prođe što bezbolnije~~~~~~~~~
Drage moje ja danas vidjela otkucaje srčeka naše male mrvice...presretni smo..ljubim vas i grlim
Hvala cure..ma vjerujem ja u moje male hrabrice i jedva čekam transfer.
Bubi vjerujem da ti jos nije lako ..dok ne čujes malo srceko.
Geceta kako si ? Ne pišeš nam kako se osjećas..
Pirice sretno ~~~~~~~~~
prijavljujem zadnju folikulometriju danas: na desnoj strani folikuli 18, 16, 16, 15 i par manjih te na lijevoj 18, 16, 16 i par manjih.
punkcija u nedjelju![]()
joj, baš divnih vijesti ima zadnjih vijesti...čestitam svima na pozitivnim betama, a tužnicama šaljem veliki
ja taman došla iz splita. prijavljujem se za postupak u 6.mjesecu, definitivno. Dr. P nije bio nimalo optimističan, kaže da zbog endometrioze, jajnici mi izgledaju kao da mi je 35, a ne 25 godina. loše sam odreagovala na antagonist protokol (menopur, cetrotide, ovitrelle) i to ga brine, jer kaže da je išao sa terapijom naspram godina. sada idemo sa blagim protokolom od 2-6 femara, pa ako bude 1-2 js ostajemo na femari do kraja, a ako ih bude više od 3 uvodimo menopur...joj, ništa mi nije jasno. dao mi je da uradim amh, nalaz za 3 sedmice, i tada ćemo imati jasniju sliku šta se dešava sa jajnicima, i zašto ne reaguju dobro.
meni nije više ništa jasno, svaki put druge informacije...je li iko imao iskustva sa ovim blagim protokolom? svaka informacija mi je dobro došla...
ljubim vas![]()
mostarka86 drži se, naoružaj se strpljenjem i živcima i sretno! ~~~~~~~~~~~~~~
Meryza
Pirice i Arianm sretno!
Tikice ~~~~~~~ za tulum u labu!
mostarka bit će to sve u redu a ako ti je neka utjeha ja sam puno bolje reagovala na terapiju sa 37 već sa 25 godina. Prvi pokušaj je najgori jer ne znaju hoće li pogoditi odgovarajuću terapiju,možeš bolje reagirati sada sa femarom već sa menopurom. sretno draga!
Pirice,Arianm sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~
Mery bravo za srčeko!
tetadoktor sretno u nedjelju!
Hvala vam
evo malo trudničkih vibrica za sve~~~~~~~~~~
sonja29, bruna, lea, hvala vam na ohrabrenjima. sada mi je sonja, sve utjeha, svaka doza dobrih i pozitivnih riječi, jer sam takva, odmah se i ja naelektrišem dobrom vibrom. jučer mi je sve to izgledalo puno lošije, nego jutros. valjda dok se malo smirim, a znate kakav je dr. P, koliko je oštar i direktanja sam dobro reagovala na klomifen, kada smo prije par mjeseci išli na ciljane, po 4 js po 20 mm sam znala imati, pa se nadam se će tako biti i sa femarom.
hvala curke, puno![]()
Sneki![]()
Mostarka, vjerojatno si mislila na 4 folikula po 20 mm. Sretno da i na femari bude dobra reakcija i da bude uspješno!
Tikice, jel znaš kad će transfer?
tikki još 5-6 dana ~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki ne znam čekam da mi javi.
Al za tebe vibram ~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=tikki;2150419]Mostarka, vjerojatno si mislila na 4 folikula po 20 mm. Sretno da i na femari bude dobra reakcija i da bude uspješno!
ma naravno na folikule, smela sam se sa svi ovim podacima u glavi...hvala![]()
Danas mi je baš neki loši dan, totalno me uhvatila neka tuga i sumnja u uspjehjako su me zadnjih dana bolile cicke (iako znam da je za bilo kakve simptome uopće smiješno govoriti tako rano) i danas kad je sve prestalo, temperatura mrvicu pala (pod utrićima mi je temperatura svejedno padala uvijek do sad) baš sam se rastužila...
Tikki,sve bude okznas da nekad nema nikakvih simptoma pa bude trudnoce a nekad su svi tu (bili kod mene prva dva puta) pa je nema. Think pink,draga! Za sve nas... Odi s nekom dragom osobom na kavicu i kolace,radi ono sto te usrecuje i nemoj nam biti tuzna.
Tikice,ja sam mislila da si ti to jutros rjesila,pa kad ce vise?
evo i mene s punkcije, dobili 6 js, 2 stavljene u oplodnju i nadamo se dobrom tulumu u labu.
tikki, samo hrabro i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu!
tikica78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
tetadoktor ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju i dobre js!
Mery13, bravo za!
geceta, malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tvoju mrvicu
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!
Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obavila sam et i čuvam tri mrvice,jedna osmostanična,šesterostanična i četverostanična. Ne mogu nigdje nabaviti crinone gel,zvala u ljekarnu i vele mi da se čeka 10-14 dana...sestra mi je rekla da se ne uzrujavam ako ga ne nađem al ja bi ipak htjela...mislite da mogu i bez njega? Pijem duphaston 3x1 još od punkcije i andol 1x1 i folacin 1x1..
Svima šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na vv ga obicno ne daju tak da mozes i bez njega.a utrogestane ti nisu dali?~~~~~~da se prime!
Na vv daju utrice,ocito je to svagdje drugacije.ako ti je sestra rekla da ak ne nades,ne brines,onda ni nemoj brinut.skicni jos u zagorskoj,tam navodno svega ima