Aranm - ja ga uvijek kupujem u privatnoj ljekarni - Ana Ćurković, Pokornog 7. tel 2300587 ili mob 098/357-933
Aranm - ja ga uvijek kupujem u privatnoj ljekarni - Ana Ćurković, Pokornog 7. tel 2300587 ili mob 098/357-933
Hvala vam cure,ali ja nisam iz zg tak da sam zvala ovdje privatne ljekarne ali nema nigdje,,,
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (5)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
SVIBANJ 2012. (12 i još čekamo dobre vijesti..)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Bubimitka81, IVF Centar (nakon 1xAIH, 1xIVF)
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
una99, Petrova (nakon 1xIVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
22.5. Maybe baby
22.5. Matko
25.5. ( polustimulirani )
27.5. musica (1.IVF)
31.5. tikki
maza975
4.6. Laki
5.6. Brunaa
8.6. geceta
8.6. ARIANM
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
tikica78, kitty, pirica
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
ayan (inseminacija), tetadoktor, mari mar
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, anaši1507(sek)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
M@tt
5.mjesec: Bab (sekundarni), kiara79, Palcicazg, Melem33, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, piki, anaši150, darmar, Cassie, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: corinaII (sekundarni), konfuzija, kameleon, beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera, mostarka 86, lapača (sekundarni), MalaMa, donatela (klomifenski), luci07 (AIH), dino84 (IVF Ri)
7.mjesec: linalena
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Malo sam počistila ovih par stranica odbrojavanja. Javite mi ako se nađete na dijelu liste na kojimu ne bi trebali biti.
Zar nemamo nikoga na iglama?!!
Čestitke našim trudnicama
Posebno čekalicama ß puno ~~~~~~~~~~~ za pozitivu, i puno strpljenja
Svim ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala,draga,sto si uskocila i napravila listu![]()
bravo za listu!!
ma ima pikalica!!evo ja mislila čekati neki period da prođe ali nešto mi ne da miraišla ovaj tj. kod dr. i odmah me ubacio u postupak tako da sam ja od danas pikalica
i sama sam sva u nekom strahu i sve ali dr. mi dao veliku podršku i ja odlučila da moram probati i uspjeti,pa neće to mene zezati...![]()
Ma vidim da sam neke bedastoće ostavila, pa ću to sutra iskorigirati i s guštom te Kiki staviti među pikalice (baš mi je drago da nisi odustala, that's the spirit!).
Curke, sutra navečer idem s novom listom, tako da mi javite ako sam još nešto zabrljala osim s čekalicama bete...
Ma bezveze,mirujem pa malo setam,nista posebno.kod tebe?ides raditi ili?
Evo da se i ja javim ovdje.
Ja sam ostala trudna prirodno u išćekivanju prvog ivf-a koji je trebao biti u 7 mjesecu.
Bili na dogovoru za postupak.....ja sva sretna i zadovoljna jer smo se dogovrili da više ništa ne čekamo već krećemo sa polustimuliranim,
dogovorilili lijekove i sve ostalo a kad ono za 14 dana najljepši mogući poklon-plus na testu!!!
Inaće i ja i dragi imamo dijagnozu (ja-uznapredovala endometrioza-laporaskopija i histeroskopija prije 3 mjeseca, on-asthenozoospermia)-desilo se pravo ćudo i to ovaj mjesec kad sam se ja najmanje nadala.
Prva beta 15dno=454, druga beta 17dno=1120.....s nestrbljenjem išćekujemo prvi pregled u ponedeljak![]()
Posljednje uređivanje od bubiloo : 26.05.2012. at 18:46
Bubilo,prekrasno!!!Puno ~~~~~~~~~ za uzv u ponedjeljak i i da sve do kraja prođe mirno i sretno!
bubiloo odlično! čestitke
da prijavim da sam još pikalica i šmrkalica par dana!!![]()
Samo da se prijavim u (polu)pikalice i posaljem svima ~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od BillieJean : 26.05.2012. at 20:19
Bb hvala za listu!
Nego da vas pitam jel se dan punkcije broji kao prvi dan?
Ako je meni u petak bila punkcija koji dan će mi biti u ponedeljak?
Ja nekak mislim da se punkcija kao i et broji kao 0.-ti dan,dakle u pon ce ti biti 3. Ako nije tako,ispravite me
Jos jednom ~~~~~~~~ za tulum u labu
da, punkcija je nulti dan.
za transfer isto tako, ali to je manje bitno, beta se ionako vadi kad odredi doc (ili prije za znatiželjnike)
svima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~
E hvala , nisam bila sigurna jer me dr. Jos nije zvao za transfer ali ako je u ponedjeljak treći dan onda nije ni čudo,zvat će me danas vjerojatno..
A što mislite da umjesto crinone gela koristim utriće-pa sastav je isti...
tikica78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje bubice i lijepu betu
Drage cure, da li znate da li je 20,9nmol/L premali progesteron (22 dc)??
ja ipak necu bit u klomifenskom nego u potpuno prirodnom postupku IVF-ET bez ikakve stimulacije...eto sutra su mi prve folikulometrije onda cemo vidit kad je punkcija ....sretno nam svima u postupku........
Eto vidis da ipak ne mozes sve unaprijed znati.nego,zasto navodis ivf-et?moze li mi tko to objasniti jer opce ne kuzim na sto bi se to odnosilo.hvala! A tebi,sretno!!!!
Nemoj me krivo shvatit opet ali et je embriotransfer a nazalost,ne zavrsava svaki ivf njime,vec sam to govorila.znam da Ameri to dvoje uvijek koriste skupa no meni to nije bas korektno
Pirice,kak je proslo?
Tikice,jel te zvao vec dr?
Bubiloo,cestitam!!!i moram priznati,malo sam ljubomorna~~~~ da bude skolska trudnoca do kraja
geceta..ma nemam pojma...navodim ivf-et...jer se nadam da cu doc do et-a znam za et da je to embriotransfer i znam i da moze bit i da ne dođem do tog (do transfera)...ali nadam se da hocu..ma sto ja znam...pise mi na uputnici IVF-ET...pa mi uvik dođe nekako da i ode navedem tako ivf-et mada znam da nema potrebe za tim jer samo ivf se zna na sto se odnosi...sorry...
kod mene bile 4 js, sutra ću znati dalje...
Bravo bubiloo!! Cestitam, super prica
Ostalima saljem puno trudnickih vibrica za poslije transfera ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
samo da prijavim u utorak punkcija!!
Svima šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god treba.![]()
Pirice dobila si anesteziju u VG???? Pa kako to ja nisam dobila ništa....
Svima šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Geceta zvao me , sutra idem po svoje bebuske!
Pirice na koji dan ti vraćaju? 3?
Ja sve razmišljam dali da napišem kak sam danas ili ne... Nisam izdržala, pa sam jutros pišnula jedan testić (10dnt trodnevnih mrvica) i vidla se slabašna slabašna crtica. To me zapravo poprilično iznenadilo, jer su mi cicke sasvim splasnule i nekako sam imala predosjećaj da ni ovoga puta neće biti ništa. No, danas popodne je ipak krenulo smeđarenjetako da sam sad baš tužna...
Tikice sretno sutra!
Posljednje uređivanje od tikki : 27.05.2012. at 17:17
Tikki ma ne predaj se! Ako si imala crticu to nesto znaci! Smedjarenje nije neobično u trudnoći..
Pisni i sutra jedan testic..
Nemoj mi odmah biti tuzna..![]()
A znam draga da ne mora smeđaranje biti nužno znak da je kraj, no bojim se da ne bude biokemijska... Sutra ću opet pišnuti jedan.
Ma ja se sjećam puno cura koje su ovdje smedjarile i bilo na kraju sve ok..
Ne brini se , mora biti dobro!
Jedva čekam tvoj test sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki,tikki..... ti i tvoji testiči ranije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
čekalice punkcije,ET i bete sretno!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jasni plusić sutra!
tikica78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer, nek se mrvice čvrsto prime!
pirica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice u labu!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
ja nisam danas mogla zvati lab jer nedjeljom ne rade, ali nadam se sutra transferu, uh baš me neka nervoza pere...![]()
Kitty,samo smirenoiako,ak se mene sjetis dok smo cekali ima li vijesti,nisam bas podobna za savjete
ali sve bude ok,znam to
cekamo da nam sutra samo javis brojkicu od 1 do 3
Vidim cure puno vas je aktivno ne mogu vas sve niti pohvatati, pa svima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posbeno kiki30, go, go kiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I jako me obradovala ova nenadana trudnoća od bubiloo!!!
Sretno svima!!!
tikki, vidim da si tu, ima li šta novo?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas testić negativan, spoting se pojačao i temperatura potonula... kao i moje nade da je ovo bila naša sretna sedmica i prilika za jackpot. Otišli smo izvaditi betu, rezultati će oko 14 sati.
tikkiali ja ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretan kraj, ak ne ovaj mjesec, idući!!!
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, testić ne mora ništa značiti..
Tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude ipak visoka!!!
Tikki saljem brdo pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~ da te beta ugodno iznenadi!![]()