Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

2. dan nakon aspiracije imamo 3 embrija, ne znam koliko su stanični, to će nam sutra valja reć kada trebamo doći na ET. Ako sam dobro shvatila biologa, rekao je da ćemo prije ET porazgovarati i dogovoriti koliko ćemo vraćati. To mi je malo čudno, jer koliko znam, nema biranja, vraćaju sva 3?! E da, nisam ništa potpisivala prije ni nakon aspiracije. Uglavnom, vidjet ćemo sve sutra, ovisno i koliko su se podijelili i koje su kvalitete.....priznajem, malo me strah višeplodne trudnoće ako vrate sva 3....

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ne brini,ja sam u VG imala isto 3 embrija i pitali su me koliko želim da mi ih se vrati. Ja sam se odlučila za sva tri pa kamo sreće da i budu trojke Tako da će te sigurno pitati! Sretno ti sutra na et!!!!!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini,ja sam u VG imala isto 3 embrija i pitali su me koliko želim da mi ih se vrati. Ja sam se odlučila za sva tri pa kamo sreće da i budu trojke Tako da će te sigurno pitati! Sretno ti sutra na et!!!!!
    Znači ipak pitaju? Onda sam dobro shvatila Kad se suočiš s ovak nečim, onda pogotovo shvatiš koliko je zakon u k*, iako sam to i ranije već znala....
    Hvala, tebi želim pozitivnu betu i što lakše iščekivanje iste....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u Vg imala tri (dva osmostanična i jedan šestostanični), sva tri odlična i nisu me uopće pitali koliko će vratiti, vratili su sva tri. Možda jer sam starija koka. Ali ja bih ionako uvijek pristala na vraćanje sva tri. Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u Vg imala tri (dva osmostanična i jedan šestostanični), sva tri odlična i nisu me uopće pitali koliko će vratiti, vratili su sva tri. Možda jer sam starija koka. Ali ja bih ionako uvijek pristala na vraćanje sva tri. Sretno!
    i kod mene ista stvar. vraćena tri zametka, rekli su da zbog godina ne vjeruju da će se sva tri primiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •