Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Gaceta , još je ranooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo , ček čekaj, nemoj odustati misli pozitivnooooooooooooooo i samo tako i možda beta bude iznenađenje i veći brojevi, dva dana smo razlike a to je puno, jako puno.

Ko zna kakva će moja biti, hm 13 dpt, nikad ne znaš ali zato ja se nadam dobrom, nekako, eto takva sam po prirodi, hiper pozitivna u svemu.
    Idemo po betu, beticu, beturinu 06.06. wheeeeeeeeeeeee, neumorna isto wheeeeeeeeee, i svim čekalicam poslije 08.6 koje su po redu da + frcaju na sve strane!!!
    Curice moje, preskočila bih dane ili pomaknula datume ali ne mogu pomaknuti razvitak bebolinca.
    Vratili su mi 3 zametka pa ko zna koliko ih ima unutra, možda 3,4 6 a možda i jedan..heheh da vas malo nasmijem.
    Ja sam po prirodi sitne građe tako da moja prva trudnoća je bila školska, ali sad ako su tri juhuhuhuuu ne znam di budu stale, jednu u leđa stavim a dvije naprijed.
    A tko zna još do prvog ultrazvuka može biti svašta, e curke kada me naruče na ultrazvuk ako je beta poz, dali prije 5 tjedna ima smisla uopće.
    kako se računa termin poroda, po danu oplodnje, ili zadnjoj m, ništa nisam ja to njih pitala..ni na kraj pameti mi bilo.
    Posljednje uređivanje od Mala Maja : 04.06.2012. at 11:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •