Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tikice...ja sam svaki puta sa lh trakicama otkrila da sam trudna.
    A tu teoriju mi je i moj biolog potvrdio...kaže da lh trakice mogu i 2-3 pa čak i 4 dana prije hcg testa pokazat trudnoću.
    Jedino što ti testna crta u tom slučaju mora biti ful tamna...čak i tamnija od kontrolne.
    Ja sam u ovoj mojoj kratkoj trudnoći 6 dnt popodne imala takvu jaaaakoooo debelu crtu na lh testu
    sretno ako ćeš namakat lh...ja jako držim figicd

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    A tu teoriju mi je i moj biolog potvrdio...kaže da lh trakice mogu i 2-3 pa čak i 4 dana prije hcg testa pokazat trudnoću.
    Jedino što ti testna crta u tom slučaju mora biti ful tamna...čak i tamnija od kontrolne.
    Ja sam u ovoj mojoj kratkoj trudnoći 6 dnt popodne imala takvu jaaaakoooo debelu crtu na lh testu
    ja ih namaćem i naravno da su neg

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    stvarno???

jao super probat ću! čitala sam da brevactid ima u sebi Bhcg ali u trudnoći je jednako zastupljen alpha hcg a lh trakica detektira njega za razliku od testa na trudnoću pa zato valjda prije može otkriti .
    jedino sad ne znam zbog brevactida , a ko ga šiša probat ću popodne kad dođem doma pa i ako bude pozitivna neću vjerovati u potpunosti..
    danas mi je 9dpt a brevactid bio na 7dpt.

pirice jesi ti primila te bocke poslije transfera?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •