Ma daj, znaš da i sama da je svaka trudnoća za sebe i nijedna nije ista.. Strpi se još malo...
Ma daj, znaš da i sama da je svaka trudnoća za sebe i nijedna nije ista.. Strpi se još malo...
palčice, sretno!!!!
palcice sretno i ~~~~~~~~~~~~~ za betu
palcice sretno!!!
Palčice čestitam na plisiću~~~~~~~~~~~za veliku betu sutra
Tikice78 čitam stalno tvoje postove i nemogu vjerovati gdje je nestao tvoj optimizam....tu si uvjek za sve i dižeš ih iz pepela i uljevaš im nadu a kad si ti u pitanju nema optimizma, mogu vjerovati da poznaješ svoje tijelo i da trenutno nije kao u prošloj trudnoči ali to ne treba ništa značiti zato te lijepo molim glavu gore i samo pozitiva...beta ti je tek za tjedan dana i bit će velika troznamenkasta....molim za tebe....drži se i nemoj raditi te testiće bolje idi ranije izvaditi betu....ljubim te![]()
Mery to si dobro shvatila.
ja sam uvijek tu za druge, a za sebe nikad.. možda je ovo moj obrambeni mehanizam, ne znam..
nisam nikad bila ovako pesimistična možda je to od straha ..
a kako si mi ti i tvoje malo![]()
pozdrav svima...evo samo da javim da mi je jucer izmjeren folikul od 18,6mm sinoc u 22 h primila štopericu ovitrelle i sutra je punkcija... u 08 ujutro ,sad samo se mogu još nadat da ce folikul izdrzat bez pucanja do jutra.....
palčice,čestitam na plusu!!![]()
tikice,draga naša vjerujemo u tvoj uspjeh u jednu divnu betu..i zato ti šaljem brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laki, bravo za prekrasnu betui ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Mala Maja i Palčicazg, bravo za plusiće, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete budu bar troznamenkaste!
geceta, nadam se da je ipak bilo prerano za testiće i šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta ipak iznenadi!
ARIANM, i tebi ~~~~~~~~~~~ za lijepu betu, nadam se da je bilo rano za test!
tikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan FET!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikul lijepo razvije i da nam poboljšaš statistiku smrznutih js!
tikica78, i sve ostale čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće i velike bete!
kitty i za tebe i tvoju beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za sve moje drage suborke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još svima![]()
Tikki,majaPOp,oprostite sto vas nema na listi,obajvljujem novu za koji dan pa obavezno promjenim.
Tikkice,nemoj mi molim te klonuti,rekla sam da me sas barem ti moras razveseliti. Da me ostale cure ne shvate krivo,veselim se svakoj vasoj trudnoci ali tikkicina bi mi ipak sad izmamila najveci osmijeh.
Ja sam dns bolje,jucer sam doista isplakala dusu,sve je protiv mog vadenja bete u petak,dr mi nema da mi da uputnicu,ginicka radi kontra,za petak nemam ni prijevoz,a iskreno,nada je umrla tak da mi se opce nit ne ide vadit
Neumorna, jupi za betusad nek se lijepo dupla.......
MalaMaja, čekamo tvoje lijepe vijesti...
Tikica78 i gaceta šaljem vam malo optimizma...
cure,čestitam na veeelikim betama!!!
sad sa punim pravom uživajte u svojim trudnočama i mazite trbuščiće-budite sretne!!!
Palčice jako mi je drago, upalile su molitve
~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu!
Tikice78 dobro sam osim što imam cjelodnevne mučnine ali proči će i to, lagano sam se zaokružila i zakoračila u 9tj...27.06. idem na kontrolu da vidim moju malu mrvicu....stvarno bi voljela da si u krivu što se tiče tebe i da 12.06. ugledaš prekrasnu troznamenkastu betu....![]()
Tikica, ja te kužim totalno, meni je pesimizam (iako ja tvrdim da je to samo realizam) obrambeni mehanizam. Čuva me od velike tuge. Ovoga puta sam si dopustila taj luksuz veselja i nade do zadnjeg trena... i nikada mi neuspjeh nije bio tako težak kao ovaj sad.
Ja ti jako držimda te osjećaj vara i da bude bingo!
Palčice ~~~~~~~~~~~ za betu!
Laki ~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Gacetadrži se. Jako te grlim!
Cure moram vas pitati za mišljenje,naime jeste cule za teoriju da lh trakice ranije od testa za trudnocu detektira plus?
evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). endometrij 9 mm... kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoćiod danas sam čekalica punkcije
![]()
sretno mostarka!!!
da bude puno jajčeka na punkciji
jel davaju nešto protiv bolova u citu na punkciji?
tikice...ja sam svaki puta sa lh trakicama otkrila da sam trudna.
A tu teoriju mi je i moj biolog potvrdio...kaže da lh trakice mogu i 2-3 pa čak i 4 dana prije hcg testa pokazat trudnoću.
Jedino što ti testna crta u tom slučaju mora biti ful tamna...čak i tamnija od kontrolne.
Ja sam u ovoj mojoj kratkoj trudnoći 6 dnt popodne imala takvu jaaaakoooo debelu crtu na lh testu
sretno ako ćeš namakat lh...ja jako držim figicd
Tikice, samo pazi da ti zbog brevacida ne bude pozitivan LH test pa da si ne natovariš dodatan stres.
hvala bebolinko, dobiješ neku injekciju, ne znam kako se zove, ali je mene baš umrtvila i ošamutila, da se dr.P jedva sjećam![]()
mostarka86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i tulum u labu![]()
stvarno???
jao super probat ću! čitala sam da brevactid ima u sebi Bhcg ali u trudnoći je jednako zastupljen alpha hcg a lh trakica detektira njega za razliku od testa na trudnoću pa zato valjda prije može otkriti .
jedino sad ne znam zbog brevactida , a ko ga šiša probat ću popodne kad dođem doma pa i ako bude pozitivna neću vjerovati u potpunosti..
danas mi je 9dpt a brevactid bio na 7dpt.
pirice jesi ti primila te bocke poslije transfera?
tikice...rano ti je još ta namakanje ako si dobila booster prije 2 dana... Jedino ak oćeš vidjet kak izgleda pozitivan test...al to već znaš.
Strpi se ipak bar do subote...mislim da su cure pričale da njemu treba oko 6-7 dana da izađe iz organizma.
Samo buš si bezveze napravila dodatni kaos u glavi.
Kako god napravila ja ti želim najveću betu na svijetu.
A ja sjedim u petrovoj i čekam svojih 5 minuta ili bolje reći svojih 30 sekundi.
Pusa svima i poslužite se sa fiiinooom jutarnjom kavicom, čajekom, kakaom...što god vam paše.
Tikice rano je.. Brev. još nije ispario, strpi se bar još 2 dana...
p.s. toliko ste me zaintrigirale s tim lh trakicama da sam to morala probati (kako mi to nitko ranije nije rekao).. I kako je rekla Bab, testna crtica je stvarno puuuno tamnija od kontrolne.. Eto...
znači šljaka! super probat ćemo , ali pustim još dan dva da ovo ispari.. a kad pogledaš pa onda bi i test mogla napraviti jer će mi biti 11dpt.
(stvarno sam fulala pdf.Bubi..)
Tikice78 želim ti ogroman plus na testu i ogromnu betu!!!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trudnicama ugodne i školske trudnoće.
Ja danas ponovo napravila test i negativan je tako da sad je to sigurno tako. Isplakala sam se već protekla dva dana,pomirila s tim i idem dalje. Što mislite jel dr. dozvoli da odmah sad idem u drugi postupak ili mora biti pauze. Ovaj mi je bio klomifenski pa bi još jedan klomifenski odradila sad....????
Arianm pa koji ti je danas dpt?
ja sam nakon klomifenskog mogla odmah u postupak tak da mislim da ćeš i ti!
Bab hvala na kavici, baš mi paše..
Čekaj, vjerovatno sam propustila jesi ti krenula u sekundarni?
Tikice78 odmah taj ciklus? Ja bi sad odmah čim stigne M 3 dan počela s klomifenima tako da prije ljeta uhvatim još jedan voz. Tako mi jelakše kad znam da je nova nada tu. Meni je danas 11dnt...mislim da bi test već sada morao pokazati...
a bi trebao bi , a opet nikad se ne zna.. pa hoćeš li vaditi betu?
ja nisam nikad išla odmah taj ciklus , nego idući, ali pitaj dr. možda se i može
ja sam iza klomifenskog trebala bit 2 mj na jasminu, ali pošto imam sad neku cistu na jajniku, onda sam i treći mjesec na jasminu
ja vam cure nisam baš sigurna u lh trakice zbog utrogestana. negdje sam naišla na tu informaciju. sada kopam i ne mogu pronaaći
Ja sam Brevactid primila 8dnt, a 11dnt sam radila betu i bila je 14, a dva dana kasnije, dakle 13dnt beta 6,5.
Dakle, 3 dana nakon Brevactida, još uvijek nije isparilo u potpunosti, ali ne znam da li je dovoljno da bi pokazao plusić... (čisto sumnjam).
Zato, najbolje se strpiti bar 5 dana nakon zadnje inekcije.
Žao mi je za negativan testAl evo da te možda bar malo utješim da ti kažem da možeš ići u 2 klomifenska za redom.....ja sam tako išla, ciklus za ciklusom....doduše, bio je AIH, ali ne vidim zašto bi ovo bilo drukčije.....osobito ako dobro reagiraš na klomifen, odnosno ako ti ne stanjuje previše endometrij...