Novim trudnicama čestitke, a čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Gaceta navijamo)
Ja se prijavljujem za FET za 09/2012 (Maribor) i imam osjećaj da je to za 100 godina...
Novim trudnicama čestitke, a čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Gaceta navijamo)
Ja se prijavljujem za FET za 09/2012 (Maribor) i imam osjećaj da je to za 100 godina...
dobro jutro svima.. evo kavica, čajić sokići..
i puno vibri za današnje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svim navijacicama i navijacimapustila krfcu jutros pa cemo oko podne znati
Kak mi se vi osjecate? tikice?
Brunaa,vidim da se ceka FET ujesen wuhu!!!![]()
geceta nek beta bude ogromna unatoč svemu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
ja sam evo ok, još napuhana ko balon da sam progutala i imam pritisak na mjehur neki , inače ništa drugo.. sise ne bole..
ma nije još, danas mi je 11dpt , napravila sam onu lh trakicu što smo pričale tu i bila je turbo tamna crta...
možda sutra pišnem testić pa nek mi Bog pomogne..
a što je s tobom? i ja sam neki dan imala takav feeling čak sam i oplakala cijeli dan jer nije uspjelo , a sad se opet nekako nadam..
ma znam i ne vjerujem joj baš puno.. al eto opet nekako drži mi nadu..ne da da potonem..
a nije rano za testić isto zbog boostera?
curke dali se kojoj od vas pojavila rekacija na Cetrotide?
meni se jutros na mjestu uboda pojavilo crvenilo... malo me svrbi i pecka.... dali je to normalno?
Bluebella,normalno je to za cetrotide,ak ne prode brzo,onda nije.
Sretno danas svim prvim betama, a onima koje ponavljaju ~~~~~~~~~za duplanje!
Geceta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam javiš troznamenkastu betu.
Tikice78,Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ugodnu i školsku trudnoću.
Ja nisam ni vadila betu,zvala jutros dr. i rekao da nema potrebe, sutra počinjem s klomifenima i sljedeći petak je prvi uzv pa će onda reči dal dodaje gonale i kakva je situacija. Jučer sam se isplakala,ali danas mi je već super kad mi je dr. rekao da odmah mogu u novi postupak.
Sretno svim betačekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikice meni je 11 dpt test bio pozitivan, mislim da si ti rekla da je i tebi prošli put bio poz. na taj dan...
Meni je prošli put na 12 dpt bio negativan...
Možda nije rano za testić...
Curke, prijavljujem svoj put via Prag u četvrtak
Da nekoga ne izostavim, svima šaljem puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i želim sreću do neba!!!
Arianm super da krećeš odmah! ma evo tebe brzo opet čekalica bete! i nek bude ovaj put bingo! ~~~~~~~~~~~~
Bubi strah me sad obuzeo neki..kupiti ću popodne test.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
maza975
4.6. Laki (+)
6.6. Melem33
8.6. geceta (-), neumorna (+), mala maja (+)
8.6. ARIANM
8.6. Palcicazg
11.6. pirica
12.6. tikica78
13.6. kitty
13.6. tetadoktor
15.6. mari mar
Tikice popis ti je na stranici 25.
Ovo sam kopirala samo betočekalice..![]()
tikice i pirice sretno vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni je lh trakica bila pozitivna 10dpt kad i test za trudnocu ( nisam mogla vjerovat testu za trudnocu pa sam sve trakice u kuci popiš***![]()
cula sam od cura da trakice za ovulaciju isto mogu pokazati
samo ja nisam primala tada te inekcije poslije transfera
SRETNO
I geceta javlja 0.vec je isplakana tako da je ok a jedino zeljno sto prije iscekujem M jer ako uspijem dobit na vrijeme prije njihovih GO sa sljedecim ciklusom idem u novi,u ovom ciklusu mi dr ne da
joj draga moja ...
sad je i mene strah.. ni ja nemam sipmtoma...![]()
geceta, draga moja, čuvaj se, danas se odmori, a od sutra već priprema za nove pobjede![]()
Tikice,nemoj prije vremena,moras ostat trudna da me usrecis,shvati to kao imperativ.
Mostarka,hvala ti,vec sam krenula dalje,nadam se samo M na vrijeme
geceta baš mi je žao![]()
ali dobro kažeš, odmah planiraj dalje pa će biti lakše
geceta draga,nek m što prije dođe kad već mora,da možeš krenuti u nove pobijede!
gaceta![]()
geceta žao mi je
m@tt kakvo je stanje kod vas?
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta, i ovdje
tikica78, tetadr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sonja,![]()
geceta. žao mi je!
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete!
prijavljujem pozitivan test, ostalo idući tjedan, prirodno nakon onoliko živciranja i tuge jer me nitko ne doživljava od MPO doktora, ali na kraju DR.A HVALA VAM NA SVEMU I IMALI STE PRAVOOOOOOOO
ŽELIM SVIMA SKORU TRUDNOĆUU![]()
evo prekrasna vijest. sva sam se naježila.. iskrene čestitke!
hvala tikica78, ja sam još izvan sebe i još ne vjerujem dok ne vidim, ali se u srcu nadam i molimo se za sve vas koji ste bili s nama rame uz rame u istoj borbi, s istim ciljem, protiv ljudi i naših zakona.....znam da će nam svima biti uslišane molitve.....mi ćemo i dalje biti uz vas, makar kao velika potpora....
pusai želim vam svima puno ovakvih i slatkih .....
![]()
geceta
Ne želim nikog izostaviti, curke sve Vam želim, barem jedan preljepi potpis na svakoj od Vas koje se toliko......... borite!!!
Danas smo vadili betu na 14dpt......brojček je 344, lijepo se dupla pa se veselimo 19.6. jednom ili dva srčeka!!!!!![]()
Već odavno nisam među čekalicama, dobila 7 dan od transfera i uvijek tako.