Anđeo čestitam!!!
Geceta.
Macoza betu.
Tikice,pirice i svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete .
Anđeo i ovdje da čestitam na plusu
A evo nas s 1. UZV i kucaju nam![]()
još sam malo u šoku...
Posljednje uređivanje od Maybe baby : 08.06.2012. at 16:07
anđeo,čestitam![]()
maybe baby,čestitke na mala dva srčeka
tikica za jedan veliki plus i betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta, baš mi je žao... ali super što već planiraš nove pobjede!
ARIANM
Mala Maja, bravo za lijepo duplanje!
MALIANĐEO wuhuuuu, bravo za testiće, eh ovo je scenarij kojem se svi potajno nadamo!
Maybe babyza srčeko!
tikica78, pirica, tetadoktor i ostale curke čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prave beturine![]()
.......Hoće li ovaj mjesec biti najplodniji i najbetiji ?!!!!!!!!!
wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, i za nove pobjede wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Geceta4
Mala Maja,Maybaby,Anđeo čestitammmmmmm!!!!
Tikice78 daj pišni testič da skačemoooooooooo!!!!
I opet ja s pitanjem,znam da sam već dosadna al pleas one koje imaju više iskustva da mi odgovore. Ovaj prvi IVF/ICSI je bio klomifenski-jel mi to ulazi u onih 6? A ovaj sad klomifeni + menopuri ako bude sve po planu jel mi taj onda ulazi u tih 6?
ako su samo klomifeni onda ne,a ako ima i inekcija onda da
Kiki30 hvala ti na odgovoru,ali ako se ne varam Billyjean je pisala nedavno da su njoj u Vg rekli da se niti klomifeni + menopuri ne broje...ili sam krivo pročitala...
Pleas Billyjean ako čitaš odgovoriš mi jer sam ja u Vg.....i usput piši kako si...koji ti je sad dnt?
ja sam sad htjela ići na postupak s klomifenom
pa mi dr. govori da bi mi opet trebalo dodat par menopura pa onda da sam kao na istom kao da sam u dugom protokolu,neznam,tako je meni rečeno
ARIANM klomifen + menopur ti ulazi u 6 postupaka.
Mala Maja,Maybaby,Anđeo predivnoooooo...čestitam vam i pospite nas tom trudničkom prašinom
geceta ljubim još jednom...samo hrabro i optimistično dalje...![]()
Gaceta![]()
Maybe baby, anđeo... Predivno cure! Čestitam!!!!
Mi sutra idemo na uzv da vidimo jel se vidi folikul i ne znam kaj još gledaju za FET. nadam se da bude sve ok. LH trakica još nije pozitivna (11 dc).
Potpisujem sve lijepe željice i samo ću još nadodati hrpu ~~~~~~~~~~~~~ za Tikki!
Moja današnja beta je 1214.7![]()
Maybe baybi, Andeo cestitke od srca!?
Geceta zao mi je..saljem virtulni zagrljaj
woooow maco....krasna beta! Čestitam još jednom![]()
Hvala vam svima od srca ja sam jop u šoku i stalno pipam cice,a malo mi je problem zbog posla otici ujutro vaditi betu,pa moram cekati 2 tjedna na pregled
maco, sretno i školski kroz cijelu trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke novim trudničicama!
I ja se moram pohvaliti- trebala sam sad u 6. mj. na aih- umjesto toga dočekala sam prirodni plusić! Današnja beta mi je 731.9!![]()
Čestitke svim novim trudnicama,svim čekalicama bete da nam objave velike brojčeke,
a svima ostalima puno, puno uspjeha
Posljednje uređivanje od hrki : 08.06.2012. at 21:33
Nisam bila u postupku. Ovo je efekt drillinga
draga Kapice
djevojke pomagajte jel ovo poz test ili sam ja u zabludi
http://img684.imageshack.us/img684/2391/img16681z.jpg
![]()
mali andjeo cestitam! cestitam svim novim trudnicama i da sve prodje glatko.
tuznicama big hug. posebno geceta
ja danas krecem da dobotnim postupkom. danas decapeptyl, pa sutra menopur, pa 8dc prvi uzv.... tamo negdje sredinom treceg 2013 porod... sve sam isplanirala
Mali anđeo, čestitam. Test je pozitivan, ne može biti pozitivniji![]()
Mali anđeo, u čemu je problemČestitam!
Posljednje uređivanje od mare41 : 09.06.2012. at 08:47
Čestitke svim trudnicama
Čekalicama~~~~~~~~~~~~za velike troznamenkaste bete
Geceta žao mi je
Posebene vibrice za tikicu78~~~~~~~~~~
mali anđeo ako to nije trudnoca ja ne znam sta jeste![]()
cestitam !!!!
Matt, laicki receno pobusili su mi pcos ciste po jajnicima, cime se smanjila razina hormona koje one luce i ukupna velicina (volumen) jajnika.
Da, Kapice, samo kod pcos i to kad je jako izrazen i kad jajnici ne reagiraju dobro na terapiju. Google kaze da je postotak ovulacija 80, a trudnoca 50 %.
jutro svima.. danas ujutro sam napravila clearblue test koji je pokazao + pa čak i tjedne trudnoće napiše..
ne usudim se još radovati ..
ljubim vas sve!
Tikice78 čestitam na +...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
tikice kaj sam ti rekla!? Čestitam draga!!!!!![]()
Tikica78 cestitam odi zelim ti da svaku stepenicu ove trudnoce prodes glatko i bez napora!
Tikica da i ovdje poskocim
tikica78, čestitam i nazdravljam!
i ostalim trudnjačama sretan nastavak!