ajme Bubi sad mi je srce stalo...
strašno nešto!
zato ja kažem ne radujem se , daleko je još do radosti!
jesi to bila kod dr.L?
ajme Bubi sad mi je srce stalo...
strašno nešto!
zato ja kažem ne radujem se , daleko je još do radosti!
jesi to bila kod dr.L?
Bubimitka neću ti reći žao mi je, jer nije gotovo! Šaljem milijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbolji mogući ishod! Koliko bi trebala biti sad tjedana? Možda je rano za SR!
Žao mi je ako sam vas sve uzdrmala, ali i to je nažalost realnost.. Znam da je ovo daleko od najgoreg, ali trenutno mi se cijeli svijet srušio...
Nisam bila kod Lučija nego kod svog privatnika (dr. M.)
možda da odeš za Zg? da on to vidi? joj pa ja nekako vjerujem da će to ipak biti dobro.
Hvala draga, ali nije prerano..
Danas je 7 tt od zadnje M, po UZV je 6+4, ali punkcija mi je bila točno 2 tjedna nakon M tako da se može računati od zadnje M jer je onda danas stvarno 7 tjedana.. Ako si me sad shvatila....
Ni Luči ni moj privatnik se ne nadaju puno s obzirom na sve, šanse su zbilja malecke, kontrola u četvrtak više reda radi....![]()
bubimitka mozda ima sanse da srceko ipak do cetvrtka prokuca...iako su sanse male mozda ih ipak ima...ne gubi nadu...~~~~~~~~~~~~~~~~vibrica da sve ipak ispadne u redu....nada umire posljednja.... znam da je bilo slucajeva da srceko prokuca tek sa 8 tjedana....drzi se....nije još gotovo....
bubitka ,žao mi je..
sad ću ja ovako upast,molim za savjet..čekam punkciju i danas me ujutro probudila užasna bol mjehura,bila sto puta na wc-u.
išla doktorice opće,tamo se popiškila i kaže ima bakterija ali kao da mi ne bi dala ništa nego da pitam svog mpo doktora,a oni se ne javljaju na telefon,šta da radim?baš sam tužna...
uh pa ne znam stvarno, mislim da ti to neće smetati za punkciju, ali nek ti daju neki sumamed da ga popiješ taman do transfera!
Bubimitka![]()
Bubimitka81, strašno... drži se![]()
o Bubi draga...
žao mi je i ne znam što bi te sad utješilo...ma ništa...znam kroz što prolaziš i mogu ti samo reći da budeš hrabra... I dalje se nadamo čudu, jer čuda postoje, zar ne??
Drž'se draga
Bubimitka baš mi je žaoali ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za četvrtak i da se sve preokrene
![]()
Bubi,![]()
zar da te doista vec micem? a da pricekam do cetvrtka? micica, zao mi je uzasno
drzi se koliko god mozes
pirica
![]()
Bubi jako mi je žaonažalost znam kako je to kad euforija (iako oporezna) zbog pozitivne bete zamjeni tuga i nevjerica kad na uzv bude samo crna točka, bez toliko željenih treptaja malog srca
Drži se draga! Ja se, poput drugih cura, nadam, i držim fige za četvrtak!
Piricanadam se da ovo neće biti zadnji pokušaj...
Pirice, zar i ti ?drzi se,draga
![]()
Mislim da možeš draga, teško da će se nešto promijeniti..
A i unatoč veselju kad sam se vidjela na listi, sad mi je trenutno to najmanja briga...
Pirice užasno mi je žao
nadam se da će ostale čekalice javiti bolje vijesti od nas dvije..
eto svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ono što čekaju...![]()
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (5)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
SVIBANJ 2012. (15)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
una99, Petrova (nakon 1xIVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (7)
Neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (gdje?)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (gdje?)
maca papucarica (drilling)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
6.6. Melem33 (?)
12.6. tikica78 (+)
13.6. kitty (+)
13.6. tetadoktor
14.6. MajaPOP
15.6. mari mar (IVFc)
16.6. BillieJean (VG)
27.6. donatela
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
sejla (Prag), mostarka 86, kameleon (sekundarni)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
kiki30 (IVF,Ri)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
M@tt (na čekanju-~~~~~~~ da što prije dočekate), legal alien
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, anaši1507, Bab (sek), tikki (FET)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
Curke, ostale ste iz 5. mj.
Gdje ste mi nestale, javite se!
kiara79, kika222 , drizl, Vrci, Phiphy, piki, Cassie
6.mjesec: Bab (sekundarni), corinaII (sekundarni), konfuzija (IVF,Petrova), prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, Olivera, , lapača (sekundarni), MalaMa, dino84 (IVF Ri), tantolina, bluebella, tikki (FET),strategija
7.mjesec: linalena, olivera, geceta
8. mjesec:
9.mjesec: Brunaa ( FET ), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
opet tužna sastavljam novu listuBubimitka, nemam riječi utjehe, niti ih itko ima
i dalje nam je ožujak bio najplodniji, svibanj ga nije pretekao ali lipanj za sada lijepo izgleda pa puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji čekaju betu, et, punkcije
još mi nedostaju informacije nekih cura pa molim ako itko zna, da me dopuni, upozori, ispravi
znam da je melem33 imala negativnu betu![]()
joj pirice..
Bubimitka od jutros sam pretužna
Bože zašto???
sad je i mene jako strah bete.. jako ..![]()
hvala milasova, obavezno je micem sljedeci puta. pokusat cu od sad barem dvaput tjedno raditi liste.
Bubimitika81 i pirice žao mi je cure
Kod mene samo ispravak kod sljedeće liste. Ja sam u 8mj u postupku a ne u 6tom.
bubi, jako mi je žao
moj ET jučer dobro prošao. vračen 8-st.embrij, beta 24.06.
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 11.06.2012. at 14:52
BUBI drzi se, znam kako ti je, i meni se danas svijet srušio, isto sam u 7 tt, kazu kiretaža, danas obišla 2 doktora, ne razvija se kako treba, doktor kaze da se moze desiti čudo, ali....., čekam poned.
PIRICE![]()
pirice, žao mi je jako...nadam se da ipak nije zadnji pokušaj...grlim jako...
Una... Hebemu miša...~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
Pa što se to događa???
Opet neki crni niz...grrrrrr...
Meni je danas 15 dc...folikuli su mi 13 i 14 mm i endo 9. 6. Danas vadila estradiol i u srijedu sam ponovo na uzv-u...lagano gubim i nadu i strpljenje...al nadam se da ćemo ipak uspjeti odmrznuti te dvije js pa da mogu mirno odmarati do valentinova i čekati novi postupak...
ja prijavljujem svoju beticu.... 1331...![]()
Posljednje uređivanje od MALIANĐEO : 11.06.2012. at 17:37
M@tt, šta ima kod vas, možete li u postupak, jesu li se ciste povukle?
Anđeo, čestitam![]()
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 11.06.2012. at 18:01
Una99, Pirice
Mostrka,Donatela za visoke bete!!!!
Malianđeo čestitam!!!!
Ja u petak imam prvi uzv,danas mi treči dan klomifena...s obzirom da su mi zadnji put stanjili endometrij sad sam počela piti ginko bilobu i sok od cikle i ananasa...čitala da pomaže pa kako bude...
bubi za cudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pirice i unazao mi je cure
![]()
mali anđeo za tvoju betu nisam ni sumljala , cestitam!!!
svima koji vade betu sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka86, donatela i ostale čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~ Good luck!
Una99, pirice, Bubimitka81 žao mi je, držite se i čim prije na listi da vas vidimo...