matahari,hvala na odgovorudanas sam popila neznam više ni sama koliko litara vode,čaja i mogu reći da me ne pecka i manje boli
pitat ću za te tablete
pirice i una žao mi je..![]()
matahari,hvala na odgovorudanas sam popila neznam više ni sama koliko litara vode,čaja i mogu reći da me ne pecka i manje boli
pitat ću za te tablete
pirice i una žao mi je..![]()
Bubimitika81 i pirice.....ebemu....baš mi žo
...i što prije u nove pobjede!
una ,pirica![]()
mostarka,donatela i sve ostale čekalice puno sreće i neka bude zadnji i dobitni postupak!!!
cure,danas mi 11dnt,i jutros i maloprije me tako zabolilo u maternici,oštra bol takva da sam mislila izletiti iz auta u vožnji
što bi to moglo biti![]()
Evo da vam se i ja javim... Danas mi je 6dnt jedne blastice.. Zadnja dva pokušaja bila su stimulirana i cijelo vrijeme dok sam čekala betu su me grudi baš boljele i prokrvarila sam oko 8dnt, sad sam išla na prirodnjak i grudi me ne bole uopće ali se osjećam napuhnuto i boli me u križima i jajnicima.. Jel to sve samo od utrića???? Betu bih trebala vaditi 17og ak ne procurim prije.. Samo da ugledam taj brojček veći od pet konačno... Svim čekalicama puno sreće!!!.
Bubimitka81, pirice, una99 od srca![]()
.............. hm nestanem pa kad upalim komp....grrrrrrrrr................................ .........Bubimitka81, pirice, una99 od srca iskreno
Mi smo bili u postupku - prvi IVF u Vinogradskoj (5/2012), čekamo 19.6 za prvi ultrazvuk pa dotad si držim sve moguće i nemoguće palčeve!!!!
bubi, una, pirice
mali andjeo cestitke!
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi krećemo za tjedan dana, kad dođe menga. Nadam se da će nas se skupiti još za potporu i da će biti puno pluseva![]()
Kika222, baš sam sinoć mislila na tebe... drago mi je da si se javila...
Moje iskustvo sa simptomima, bolne grudi varljivi znak i bolje se na njega ne oslanjati, jer su takve i pred M.
Bolovi u leđima i veliki umor (pospanost) su meni bili 1.simptom kojeg sam se jako dobro sjećala iz 1.trudnoće tako da sam bila sigurna da to mora biti to...
Tako da mi se sviđaju ta tvoja bolna križa, samo naprijed curo... neka to bude to...
S obzirom na blastice možeš pišnuti testić već 9-10dnt, jer ti beta pada na nedjelju...
I naravno da uskoro bude troznamenkasta beta......
Bubimitka i una, strašno cure, jako mi je žao...
To je trenutno jedan od mojih najvećih strahova, jer sam u očekivanju 1.uzv
Sretno svima...
Tikica, sa nestrpljenjem čekamo tvoju današnju troznamenkastu betu......
Sretno draga!
Tikice čekamo dobre vijesti, već znamo da je poz., samo da čujemo veliku brojkicu![]()
una, pirica, bubimitka....žao mi je
bebolinko, kika222, mostarko....za velike troznamenkaste bete~~~~~~~~~~~
tikice78...čekamo tvoju veliku betu
hvala vam.. evo i ja čekam , izvadila prije 15min krv , rekli su za pola sata..
javim vam odmah, naravno!
predivne ste sve!![]()
Tikice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~...neka bude velika beta![]()
Posljednje uređivanje od bebolinko : 12.06.2012. at 09:52
Pirice, bubimitka, una, cure žao mi je.
Tikice~~~~~~~~~~za veeeeeliku betu.
i moja beta 4,5![]()
Tetadoktorgrlim jako, zao mi je sto nije upalilo od prve... Bit ce, draga!
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta je 740 .. smiješkam seposkakivati ću tek kad čujem srčeko..
teta doktor jako mi je žao zbog tvoje bete.. ne daj se draga pogle mene..
tikice čestitam.![]()
....joj i j jedva čekam da čujem srčeko
kad ti ideš ponovo na kontrolu.....
Posljednje uređivanje od MALIANĐEO : 12.06.2012. at 10:21
tikica78 čestitam!
tikica, čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
tetadoktor, žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od BillieJean : 12.06.2012. at 10:44
Evo da i ovdje prijavim svoju lijepu betu: 11 dnt 917(petak, 8.6.)
Čekamo prvi pregled u četvrtak (SD)
Čestitke svim trudnicama, a čekalicama puno pozitivnih misli. Tetadoktor žao mi je. Hrabro u novi postupak!
![]()
Tikice čestitam. Ogromna beta. Gledam tvoj potpis i nekako mislim da bi opet mogli biti blizanci.
draga tikice78 čestitam od srca....beta je prekrasna...za njezino još ljepše duplanje~~~~~~~~~~~~~~~
tikica78 bravo, bravo, samo neka se lijepo dupla!
tetadoktor, Bubimitka81, pirice, una99...jako mi je žao, držite se![]()
hvala ti m@tt nisam sigurna, vidim da cure ovdje u potpisima imaju i veću betu a jedno srčeko..
ma samo nek je sve ok, a nek bude šta god i koliko god.
i dr.L mi je rekao da nije to jako velika beta.
tikice,jupiiiiiiii,vauuu koja beturinaaaaaa-najiskrenije ti želim mirnu i urednu trudnoču i neka bude i jedna al vrijedna bebica!!!!
divno![]()