eeeeeee kitty![]()
p.s. netko me pitao kada na pregledu utorak na pregled
![]()
eeeeeee kitty![]()
p.s. netko me pitao kada na pregledu utorak na pregled
![]()
nažalost, ništa od mog transfera, embriji stali u razvoju,
idem u prirodni 7 mjesec pa ćemo vidjeti šta i kako dalje!
pozdravi svima i čestitke kitty!!
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!!!!
kitty cestitam!!!!
kitty čestitam na prekrasnoj beti![]()
čestitke i svima ostalima na super betama......ima vas puno pa da nekog ne izostavim
Ja sam se upravo vratila sa uzva......danas 7+1tt.......veiki smo 1cm i srceko kucka ko veliko......presretna sam i polako
počinjem vjerovati da se to meni događa.
p.s. netko je pitao kad je najbolje na uzv da se sve vidi.......to je kod svakog individualno ali ovako je išlo kod mene
1uzv sa 4+7tt.......samo gv od 9mm
2uzv sa 5+6tt završila na hitnoj zbog smeđeg iscjetka (užasno sam se prepala) gv sa žv i mrvica od 2mm sa srčekom koje kucka
3uzv danas sa 7+1tt........gv sa žv........mrva od 1cm i srčeko koje kucka ko veliko
idući pregled za 5 tjedana kada radimo i kombinirani probir
bubiloo suze su mi krenule na oči.. predivno.. san svih nas čuti srčeko svoje bebe..
hvala ti na odgovoru ja sam pitala..
kitty čestitam!
bubiloo bravo za srčeko!
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Bubimitka za sutra da malo srčeko sutra ipak prokuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala drage moje, ja još ne gubim nadu, do kraja...
Ali, već sam se pripremila na najgore, mislim da se čuda ipak dogadjaju drugima...
bubimitka,za malo srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kitty ...
bubilo, čestitam, ja čekam još 2,5 tj da vidimo srčeko.....
bubimitka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti čuješ to malo i hrabro srce....
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođu do trudnoća
bubimitka........vjerujem da će sutra ipak malo srčeko prokucati.......nemoj gubiti nadu dokle god postoji i
mala šansa da ipak bude sve u redu
malianđeo....nek ti što prije prođe tih 2.5 tjedna da i vi vidite i čujete![]()
bubimitka ~~~~~~~~sutra za srčeko![]()
bubimitka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sutra
hvala vam cure svima na podršci, ja sam još sa velikom dozom opreza u glavi ali kako kaže tikica78: prva stepenica je uspješno savladana
bubilooza srčeko, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću do kraja!
Bubimitka81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zasutra!
Javljam vam trudilice moje da sam danas 8dnt počela sa smeđim iscjedkom kao i prošli ciklus... Izgleda da treća sreća ipak nije sreća... Žalosna sam i mislim da neću pokušavati više ništa dok god ne dođu lijekovi tamo oko Božića... Da si malo odmorim dušu i srce... Kad bih barem jednom mogla dogurati do te bete.... Mislila bih da ima nade... Ovako sam potpuno slomljena... Pozdravljam vas i želim vam svu sreću ovoga svijeta!!!
I ovdje prijavljujem jednu slabu, ali vidljivu crticu (uz kontrolnu, naravno)Danas je tek 9dpt3dt, ali nešto se nazire.....vidjet ćemo sutra kad ponovim, ali mi je sad nekako lakse cekati subotu i betu
bubimitka, kika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra![]()
BilieJean
Bubimitka šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malo ali hrabro kucajuće![]()
kitty čestitam
BJ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da crtica potamni i beta bude troznamenkasta
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Bj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala rosenadam se da će i kod mene mrvice prežive odmrzavanje.
BJ ~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Kitty, prekrasno! Čestitam!
Neumorna, super je beta. Ma kaj super, betastična je! Držim fige za ultrazvuk!
Kameleon, MalaMa... Žao mi je cure zbog prekinutih postupaka
Bubi ~~~~~~~~~ da se čuda ne događaju drugima i da sutra bude malo čudesno srce na uzv![]()
~~~~~~~~~~~~~~~ da se plusevi pretvore u pozitivne bete, da se pozitivne bete pretvore u kucajuća srca, da se tuga zbog prekinutih postupaka pretvori u radost zbog sljedećeg koji će uspjeti
geceta, stavljaj me na listu za postupak u 7.mj., tnx!
Ajme koliko lijepih vijesti - ne bih htjela nikoga izostaviti...
Kitty, Neumorna i BilieJean
Bubiloo prekrasno
Bubimitka držim fige na sve četiri da ipak bude u redu
Kika222 žao mi je ako je tako, ali svatko ima neki svoj broj - svojih 5 minuta (meni je oba puta bila 5. sreća)
Kameleon znam da ti je teško, ali zato će 7. mj. biti dobitni
što se tiče UZV meni je moj soc. ginić rekao da svatko sa dobrim UZV može vidjeti otkucaje srca sa punih 6 tjedana (ja uvijek pričekala još dan dva nakon toga za sigurnost) - svima koji čekaju da vide srčeko mnoštvo vibri ~~~~~~~~~ i da vrijeme čim prije prođe,
svim čekalicama bete vibre za što veće brojke ~~~~~~~~~~~~
BJ, bravo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas-da potamni, čekamo!
svima kojima danas treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
posebno bubimitka i BJ![]()
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas...
Bubimitka81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ daipak prokuca!
Billie Jean ~~~~~~~~~~~ da testić potamni!
tikica78 ~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
evo i malo jutarnje kavice, čajeka i sokića pa se poslužite!
jooooj, koliko trudnica, i malih srčekačestitam vam svima redom
BJ ~~~~~~~~~~~~~~~~~za pluščinu danas i divnu betu u subotu
kitty, tvoje beta me posebno veseli jer smo i mi ja pcos on ok, pa valjda ćemo onda i mi jednom doć do![]()
Cure, hvala puno na podršci, supeeeeeer ste
Napravila 2 testića (za svaki slučaj) u 4:00 u jutro (bila mi sila na wc, a dižem se inače u 6:00 pa ne bi dovoljno "odstajao" urin).....na oba se pojavile crtice, još uvijek poprilično blijedunjave, ali su tuovaj jučer je u 17:00 napravljen pa i nije baš neki veliki razmak između testova, tako da nije stiglo potamnit još
sutra u jutro još jedan piš, a onda u sub beta
Svima kome treba, osobito bubimitki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Bubimitka nadam se da ces nam se sretna javiti i da je srceko se izborilo i prokucalo..
BJ predivna vijest, i sad cekamo beti da potvrdi testice.. Sretno!!
evo da prijavim ... danas obavljen 1. uzv - imam 2 GV 7,6mm i 8,1mm. (17 dnt).
vjerovat ću i radovat se u potpunosti kad čujem srčeka!
billieJean bravo za plusić!![]()
Bubimitka sretno!
![]()
Kitty čestitam na prekrasnoj beti
Bubimitka za malo srčeko~~~~~~~~
Tikice78 za pravilno duplanje~~~~~~~~~
Elizabeta čestitke za dvije mrvice~~~~~~~za dva kucajuća~~~~~~~~~~
Evo i svim ostalima trudničkih vibrica za što god vam tebale~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Elizabeta super za uzv ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
BJ bravo za plusice, nek beta bude lijepa troznamenkasta ~~~~~~~~~~~
Tikici za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam hrabrice (i hrabrići) na potpori, stvarno ste ... nemam riječi...![]()
evo mene moja druga beta je 1641! dr. kaže da je to super!
Bubi za tebe i maleno srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaboravila sam napisati Tikki, moja prijateljica je imala smrzliće, sad su to cura i dečko od 2,5 god.
Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala ti draga moja , zaista bi mi srce bilo na mjestu tek kad bi i ti bila ok i tvoja mala mrvica..
Joj draga i meni bi tad bilo srce na mjestu, ali izgleda da nije moje vrijeme sada
Ali zato me jako vesele vaši plusići, bete, srčeka.......![]()
druga stepenica je prijeđena.. idemo lagano dalje.. kad je danas tvoj uzv?
ili treća ne znam da li da pozitivan test računam kao jednu stepenicu.. ali nema veze!
Tek u 18.30.
Ma već sam se pripremila za kiretažu (mrzim ovu odvratnu riječ) za ponedjeljak.....