Babza sutra
![]()
Bab drzim fige za sutra
Bebolinko jesi vadila betu?
BJ i mari mar čestitam
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
tikica???
Tikica ima blizance, barem nam je tako dr.L. rekao kad smo danas bili kod njega tj. rekao je da od njih 3 s Osijeka koje su cak zajedno dolazile, dvije imaju blizance, a jedna jednu bebu. Sudeci po tikicinoj beti ona ima blizance.![]()
Bab ~~~~~~~~~~ da u 10 budu dobre vijesti i da bude transfer![]()
svima šaljem skupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba, nisam par dana čitala, pa malo štekam![]()
Jutro svima,
evi mene s neočekivano dobrim vijestima...
Od dvije js jedna se uspješno odmrznula i oplodila i u utorak idemo po našu mrvičicu.
Ja sam još u pozitivnom šoku jer ovo zbilja nisam očekivala.
Eto...
Ljubim vas sve...
Bab,bravo!!
evo ja danas obavila punkciju,dobila 6js i sad čekam srijedu za transfer![]()
bravo Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Bab odlično! I neka ovo bude samo prva u nizu (ne)očekivano dobrih vijesti!
Kiki30 ~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Bab,predivna vijest!!!!
Svim novopečenim trudnicama želim puno sreće u duplanju beta, a najviše da sve prođe dobro i sretno do kraja...ono kako se kaže školski.
Svim tužnicama želim da čim prije od tuguju, dignu glavu gore, obrišu suze, nabace osmijeh i krenu dalje u nove pobjede.
Svim čekalicama koje čega, punkcija, transfera, a ponajviše beta želim da vam čim prije prođe vrijeme čekanja i da sve prođe onako kako ste htjele, u najboljem redu i šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~
Mi sad polako dolazimo k sebi, čekamo more, da napunimo baterije i krećemo dalje![]()
mari mar i bj čestitke na trudnoći
tikki bravo za eskimiće - držim fige za oba
bab držim fige da bude jedan lijepi osmostanični ili čak blastica, a na kraju i bebica
kiki30 bravo za lijepu brojku - neka bude i za zamrzavanje i očekujemo blastice![]()
Posljednje uređivanje od vesnare : 17.06.2012. at 19:33
Bab sretno i dalje.....odlicna vjest
ja sam danas 8dnt...cicke lagano bole ...grceva mens vise nema nakon 5 i 6 dana...malo mjenjam raspolozenja pa neznam sto da mislim o tome..uz to danas sam primjetila da sam se osula crvenim prištevima po licu ...mislila sam cekati betu da ne radim test sve do 27mog ali sam se predomislila ipak cu ga napraviti tamo negdje na 11dnt...tad bi trebalo pokazat dali je + ili nije...meni jedinu nadu daju oni grcevi na 5 dnt nalik menstrualnim potrajali su još na 6 dan malo i onda navecer 6tog dana nestali ja se nadam da je to moglo biti ugnjezđivanje ali znam da nemora znaciti...moze bit svašta vidit cemo sto ce test reci za koji dan ...sretno svim cekalicama...~~~~~~~~~~~~~
Jel rano vadit betu 10 dan?vracene su 3 komada 4,6,8 stanicne 3 dan.
Tapatalk u trku HTC hd2
Znaci nebu pokazala nista ili? Jer u pet jr praznik a u cetvrtak nemremo
Tapatalk u trku HTC hd2
U subotu rade privatni labosi pa bolje u subotu onda
Pa cito sam negdje da se vec vidi 8 dan?
Tapatalk u trku HTC hd2
Tomek, moze se vidjeti, ali ce biti jako mala i necete znati jel ok trudnoca, biokemijska ili...znaci, samo dodatno zivciranje.
Tomek....ja betu idem vadit tek na 18dan od transfera (tako mi piše u nalazu) pa bolje ipak ne zurit ako ne moraš...bolje prcekaj makar do 12 dana nakon transfera.. jer ako bude mala beta samo ces se izbedirati....
Posljednje uređivanje od donatela : 17.06.2012. at 22:11
Ma sve ok.nego je malo probl zenin poso.nesmije predugo bit na bolovanju ako nije primilo.a ovako onda mora bit do utorka
Tapatalk u trku HTC hd2
Neke klinike traze da se vadi 12dnt,pa mozete tada.ako vadite ranije,mogu biti ostaci boostera npr,moze bit biokemijska,mala beta i opet necete znati odluciti je li to trudnoca ili ne.Subotom neki labosi rade ako je tad 12.dnt.A ako joj posao nije takav da mora nest dizat ili fizicki/psihicki prenaporan a frka je,mogla je vec raditi.
U svakom slucaju,sretno!!~~~~~~ da beta bude dovoljno velika
jutro komadi, muški i ženski, nećemo raditi razlike, zar ne
ajte na jednu finu kavicui ostatke nedeljnih kolača
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se spišaju pluseki i da ne bole vene zalud poslije bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere i punkcije
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikice i tabletice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mjehureke, srčeka i bebice
a meni konačno gotova gužva na poslusada još uredski dio posla tam negdje do pol 7og, al begam ovaj vikend na moreno
ovaj mi je mjesecc izgleda O malo uranila (nakon što je 3 mjeseca preskočila) i uf al sam je osjetila, baš me bolilo i onda samo odjednom puf nestalo
al s obzirom da se još uvijek ne zna kaj je sa Zakonom nekak mi se čini da neću u postupak u 7om
i da selim se, drugi put u 6 mjeseci, al sam se ovaj put nabacala stvari.....![]()
Cure, da li se trebam brinuti što se beta nije baš skroz poduplala?? Dakle, 47h kasnije iznosi 588. Prva je bila 309...
Bubimitka, hvalaZovem Vinogradsku, al se ne javljaju pa si me bar malo umirila....
BJ, beta ti je za pet!
Linalena, a zašto nećeš u postupak ako već imaš termin? Pa što ako ništa od novog Zakona?
Ja se evo već uvelike pikam, no nisam optimistična. Čini se da slabo reagiram na ovaj protokol, a spominje se i neka cista.![]()
Mi cemo ic 10 da. Ako je beta ici cemo ponovno za par dana ako nije onda nista.
Tapatalk u trku HTC hd2
jer ako odem sada na postupak , kada ću moći ići ponovo?? tek negdje na sljedeće proljeće
zapravo sam u dvojbi, mm ne pomaže (on kaže da idemo na jesen)
ne znam, malo se nadam da će me sada ova uranjena O namjestiti za potencijalnu punkciju u prvoj polovici 7og, kada labos na SD ne radi, pa me oni samo neće primiti
Dobila sam napokon Vg.....kaže sestra da se ne moram brinuti (sve u žurbi nekoj pa nisam baš previše pitanja mogla postaviti).....uglavnom, naručili me na uzv 02.07......uf, treba to sad dočekat![]()
Drage moje, primite puse i pozdrave iz suncanog i vruceg Praga! Transfer mi je u srijedu, imamo 10 uspjesno oplodjenih stanica (danas su trodnevne)![]()
Svima puuuno ~~~~~~~~~~
sejla i ja se nadam transferu u srijedu!!! sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sejla,predivna vijest iz Praga!!! navijam za uspješan transfer!!
šta nam je sa tikicom?
draga kiki, evo kako nam se poklopilozelim ti svu srecu i navijaaaaammm!!!!
![]()
taman sam dosla vidjeti da sto nema danas nekih lijepih vijesti
bravo Kiki i Sejla!!! 10??? woow!
da, sto nam je s tikicom??
a s M@ttom?? kad je et?
Drage moje dr.je u subotu na uzv vidio dvije majusne gv ali smo mm i ja na putu kuci dozivjeli strasnu prometnu nesreću, bila sam dva dana u bolnici na traumi. Sva sam izudarana i plava jedva se krećem, s bebicama samo Bog zna sto će biti..![]()
tikice78
Drž se! Vjerujem da su mrvice ok, malene su još i duboko zaštićene u tebi.
Sad odmaraj, možda popij koji normabel da se opustiš i naspavaš i javi kako si.
ajme tikice78, pa to je grozno! ali ja vjerujem da je s mrvicama sve ok
sejla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!
Billie Jeanza duplanje i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!