draga tikica...nadam se da si sada bolje,da su mrvice s tobom..pomolit ću se za vas..
draga tikica...nadam se da si sada bolje,da su mrvice s tobom..pomolit ću se za vas..
Tikice draga nema rijeci koje bi te sad utjesile, mogu samo zamisliti sta ti se mota po glavi.. Ali vjerujem da ce sve biti u redu i s tobom i s tvojim mrvicama, mora biti.. Drzi se..
ajme draga Tikice...
Sva sam se naježila...žao mi je zbog traume ali se isto tako nadam da su mrvice jako žilave i da je s njima sve ok.
Jedna naša forumašica je isto tako na samom početku trudnoće imala tešku saobraćajku a danas je njeni djetešce veliko i zdravo.
Nadam se da je tvoj dragi dobro...čuvajte se...mislimo na vas...želim vam brz oporavak
Tikice...drži se draga...
Žao mi je što se to desilo, nadam se da je i s tm sve ok!
Čuvaj se...mislimo na vas i držim fige da je sve ok s tvojim mrvicama i da nas za čas obavjestiš o dva kucajuća![]()
sejla, kiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
tikica, drži se, čitam i ne vjerujem.....al bit će sve ok s mrvicama![]()
Ajme tikice draga, važno da ste živi ostali. Vjerujem da su mrvice na sigurnom svo ovo vrijeme. Čuvaj sebe i njih i želim ti brz oporavak!
Draga tikice, uvjerena sam da ce sa bebama biti sve u redu, one su dobro zaštićene u "inkubatoru"!
tikice draga drži se. Ne mogu vjerovati, končano opet trudna i opet blizanci, a sad ta nesreća. Nadamo se da je sve ok. Ti se samo smiri. Pusa.
Ajme tikice, baš sam se prepala kad sam pročitala... ali sigurno su se mrve dobro držale uz tebe, i s njima je sve ok
Ja krenula s pikanjem, ima još tu koja cura na početku, ili sve čekate betu ili uzv?
................................................. eto za tikicu i male hrabre mrve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Mare, mare, tebi ništa ne može promaknuti.
Betu sam vadila jučer na 13 dnt i iznosila je 41.
Sutra opet ponavljam.
Nekako mislim da se opet radi o biokemijskoj.![]()
ja vec dobila uputnicu za betu iako mi je za vadit 27.6..pise tako u nalazu...27.6 bi mi bio 18 dnt e sad me zanima jeli mogu betu vadit ranije ako sam uputnicu dobila ionako vec sad...danas mi je 9dnt..ali opet sse pitam ako idem vadit ranije ako i bude pozitivna morat cu ponavljati pa ce skuziti ginic da sam isla vadit ranije mozda ipak da pricekam??
ajme tek sad vidim post od tikice,,nemogu vjerovati...grozno..ali sigurna sam da ce s bebama biti sve u redu...drzi se~~~~~~~~
Ajme tikice, tek sam sad vidio. Pa koliko pehova..? strašno... Nadam se da će biti sve u redu...
Ajme meni:/ ma ja ne vjerujem;(Tikice moja,drzi se,jaka si,to vec znamo. Vibramo za brzi oporavak i molimo se da bebice.![]()
Donatela, kompliciras bezveze. Od 12dnt a i prije ak bas ne mozes zdrzat mozes vadit, ponavljat ces ju iovako ionako. dr se nece ljutit, derat ili sto ja znam sto si ti zamisljas. osim toga, ima privatnih labova pa izvadi u jednom od njih. Mislim da ni jedna klinika ne preporuca prije 12dnt,neka me isprave drugi
Tikice, mislim na tebe, drzite se svo cetvero
Donatela,meni je transfer bio 10.6. Osmoszamicmi
donatela, ovo što kaže geceta je bila i moja logika, no ako se bojiš da ćeš dobiti otirač jer si ranije vadila betu pitaj općeg gina da ti da dvije uputnice za betu (ili idi u privatni lab) pa je vadi dvaput.
tikice78, vibram da se svi skupa brzo oporavite draga
Dakle transfer 10.6. Osmostanicni embrij i dr mi je rekao već 12dnt mogu radit betu
Donatela 12dnt je već ok dan za vaditi betu. Iako, ja bih osobno prije napravila testić (neki onaj jeftini) i ako se nešto pokaže išla bih vaditi betu. Ako ne bude ništa, a još ne krvarim onda bi pričekala još koji dan. Doktor ti se najvjerojatnije neće ljutiti zbog ranijeg vađenja, tako i tako se obično ponavlja nakon 48 sati da se vidi duplanje. Sretno, kako god odlučiš!
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve u najboljem redu![]()
tikice, ovo je godina tikica i ne brini.... biti će sve u redu![]()
Za naše tikice, neka sve bude školski ~~~~~~~~~
tikica, draga, leži, odmaraj, pazi se, mrvice su još sičušne da bi im se nešt dogodilo, one su kod svoje mame zaštičene. brz oporavak tebi i TM
ali ako idem vaditi u cetvrtak betu i ako bude pozitivna necu moci ici nakon 2 dana vadit nego tek nakon 5 dana jer su praznici i vikend tek u utorak cu moci ponavljati..ma neznam vidit cu još mozda i pricekam i do 27.mog jer Lab.mi nije blizu putujem do njega u drugi grad vise od 50km pa mozda bolje da cekam da vidim dali cu procurit ili da prije pišnem test...
donatela, moj savjet je da se onda ipak strpiš za betu pa napraviš test kako si rekla, sretno!
Tikice...nadam se da oporavak teče dobro.
A ja evo čuvam svoju malu snjeguljicu...rekla je biologica da je odlična...
A za jedno 10 dana ćemo vidjet dal je odlučila ostat samnom.
Pusa svima
Bab,bravo!! puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
donatela,pišni test !!!!!!
Tikica78 ma sve bu dobro, mazi i pazi bebice!
Bab, lijepe vijesti, ma snjeguljica je sad na sigurnom, mazi je i pazi
puno pozitivnih vibrica šaljem ~~~~~~~~
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (5)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
SVIBANJ 2012. (15)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
una99, Petrova (nakon 1xIVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (14 – poduplalo se od zadnji puta)
Neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
maca papucarica (drilling)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su mrvice još tu unatoč prometnoj
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
s_iva ~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo podupla
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.6. MajaPOP – vijesti??
bebolinko (+) – iiii?
kika222 (SD)~~~~~~~~~~~~~ da je iscjedak zapravo implantacija
24.6. mostarka 86 (CITO, 2.IVF)
27.6. donatela (Ri,1.IVF)
CorinaII (CITO, sek)
30.6. tikki (FET), M@tt (IVFc)
Bab (sek ICSI)
Tomek1221
anaši1507
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
sejla (Prag), kiki30 (IVF,Ri) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno danas!
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
legal alien
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
konfuzija (IVF,Petrova), Vrci ( 1.IVF,IVFc)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, ARIANM (Vg)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, Olivera, , lapača (sekundarni), dino84 (IVF Ri), tantolina, bluebella, ARIANM (Vg)
7.mjesec: Argente (Ri), linalena (SD), olivera, geceta (VV), kameleon
8. mjesec: strategija
9.mjesec: Brunaa ( FET ), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Jao, baš je lijepo vidjet svoj nick na popisu (samo da se tamo i održi)
Al kaj ne bi ja recimo spadala u trudnice u 05 mjesecu, s obzirom da mi se od tad "broji" trudnoća, odnosno postupak je krenuo u 05 mjesecu? Mislim, svejedno mi je, glavno da sam tu, samo pitam![]()
Bj, nekako od početka stavljamo trudnice na listu u mjesecu kad objave pozitivnu betu. Sretno dalje u trudnoći!
ja sam si isto prvo tak mislila ali onda jos uz sve lovljenje ovdje i pracenje na sve strane tko je gdje i u kojem stadiju, jos racunati tjedne trudnoceSlazem se da se tvoja trudnoca ostvarila u svibnju i sve to stoji, samo kako kaze andream, tak je krenulo pa sam samo tako nastavila. Kad tko objavi betu, tak stavljam.
ako zelis, ja te prebacim u drugu listu ( tebe ili nekog drugog ) ali nekak mi je vaznije da mi se opce popunjavate ovdje pod trudnicama .)
sandich, a jesi ti sebe vidjela na listi?![]()
da javim i ovdje,...jutros sam pišala test na 10dnt i to ne prvom jutarnjom i druga crtica se pojavila u roku minute..imam pozitivan test jeeeeee......prestretna sam..sad samo moram cekati betu i moliti se da i dalje sve bude u redu...
za bab i njenu snjeguljicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam se za 9 mj grlite i ljubite
donatela![]()
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju malu pahuljicu.
Tikice, nadam se da ste okej danas, mislim na tebe cijelo vrijeme
Bab, ~~~~~~~~~~
sejla i kiki, cekamo novosti