Corina, Mostarka, Bab puno sreće vama i svima koji čekaju bete, pluseve, otkucaje, rođenje...![]()
Corina, Mostarka, Bab puno sreće vama i svima koji čekaju bete, pluseve, otkucaje, rođenje...![]()
kako je tikica 78?
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta možeš me skinuti sa liste trudnica za svibanj, kiretaža u 8 tt - bligithed ovum.
Nisam ovih dana u toku događanja ( 3 dana provela u bolnici) čestitam curama na poz. betama, kuckajućim srčekima i ~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice bete.
tikice želim ti brz oporavak
una99,
žao mi je jako, šaljem virtualni zagrljaj
drži se.
o Bože pa šta se to dešava?!
Ja izvadila svoju 3. betu, jer sam se malo brinula što se nije baš skroz poduplala.....prema onom kalklulatoru koji sam stavila stranicu prije, do 2. bete trebalo je 50-ak sati, sada je 48, tamanSad sam mirnija
![]()
Una99, žao mi je
Billie Jean, super za betu! Neka i dalje bude sve ok!
Smj - vibre za rast bete
Legal A. - mislim da će folikuli sami popucati, a za tvoje 4 stanice vibram da se oplode
Vrci - u dobrim si rukama, zato ne brini
Svima šaljem vibre za sve što im treba!
Ja popodne vadim betu, jao meni![]()
Nadam se da je Tikica dobro, da su mrvice dobro, molit ću se za nju...ajoj....svima ostalima želim sve najbolje u koje čemu...znate na kaj mislim![]()
Hvala curke, sad ću se odmoriti do jeseni pa onda opet u novi postupak.
đerekica najesen se nas dvije vraćamo na listu trudnica
s_iva ~~~~~~~~~za današnju beturinu
drage moje.. suze mi teku dok čitam koliko ste mislile ne mene.. beskrajno vam hvala..
posljednja tri dana su mi bila najgora u životu..bolovi su bili nesnosni nisam spavala tri noći, a ne mogu popiti ništa zbog bebica..jučer sam se na kraju i tako rasplakala jer me uhvatila panika da šta sad ako još ni s bebicama ne bude ok.. ne znam da bi mogla psihički podnijeti još i kiretažu.. bojim se jako se bojim..
valjda će mi Bog ostaviti bar jedno zlato da ugledam idući tjedan bar jedno srčeko ..trebala sam u ponedjeljak ići u Zg na uzv ali ne mogu fizički podnijeti put buduči jedva i do toaleta dodjem.. tak da ću ići u svom gradu kod nekoga čim budem mogla ..ljubim vas sve predivne ste ..
tikica,hrabrice, molim se da su mrvice još s tobom,znam da jesu, moraju bit...
samo se ti oporavi i neka ti dan kad ćeš ići na UZV bude toliko sretan da zaboraviš svu patnju i bol koju si osjetila ovih dana..grlim te
Draga Tikice78 sve što loše krene mora dobro završiti(kaže osoba koja je pala sa motora a sada se bori sa ovom mrvicom da ti napišem ovaj post).
vibram da sve bude dobro
Drago mi je da se lasta javilazato, tikice, saljem ti jedne roze naocale da nam mislis pozitivno. izdrzi samo bolove
una, zao mi jeu utorak ide nova lista pa te micem s liste trudnica s velikom tugom. grlim!
una,žao mi je..
tikice,drži nam se,brzo nam se oporavi.puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dva hrabra srčeka
samo da pošaljem veliku pusu tikici njenim malim mrvama![]()
joj stvarno ste me ganule do suza.. lasta hvala ti na ovim riječima..
ma biti će sve ok mora! znate vi mene .. držim se hrabro.. nekako zbilja se nadam jer valjda bi me nešto boljelo i valjda bi prokrvarila da nešto nije u redu.. možda griješim ali to me drži zasad..
i sad da zavibram za Bab i njenu pahuljicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima šaljem ogromne puse i vibre za sve što trebate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje suborke mislim na vas sve! Istina, nisam aktivna na forumu kao prije, jednostavno nisam u tom filmu, a i ne stignem pored svih obveza... Ja sam obavila pretrage koje sam trebala nakon nesupjelog ICSI, sve ok i sad samodo FET-a.
Svim trudnicama čestitke, čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikica78![]()
drži se!
mare41, Cana73, gaceta
Svima vrući pozdrav iz Sarajeva![]()
Ajme, pisem sa mob-a i sad tek vidim da nam se Tikica javila..
Draga drzi se ti nama, jaka si i hrabra a tako ce i tvoje Mrvice vidjet ces![]()
tikice draga, čuvaj nam se, pazi se ovih dana, miruj i na sljedećem UZV će i dalje srčeko kucati![]()
Tikice draga...
Ja još ne mogu vjerovat šta vas je snašlo...ali vidim ja da si ti jedna hrabra mlada žena i da si puna optimizma...tako i treba.
I tvoje bebice to osjete i znaju da im je mjesto kraj Mame Lavice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći uzv
Bubi i Una...drž'te se drage cure...nije to lako psihički ali mi to MOŽEMO!!!!!!!
Ljubim vas sve
Bab, kiss
Brunaaaa, javi se češće
s_iva, čekamo te i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
una suosjećam (imala blighted ovum, ali nisam išla na kiretažu, već čekala da samo ode i tako je i bilo) šaljem virtualni zagrljaj i sigurno će nakon toga uspjeti, mora
tikice čekam nestrpljivo tvoj uzv i držim fige za obje mrvicei da se što prije oporaviš od svega
Drage sve, čitam i smišljam koju lijepu riječ za vas, ali mi se nameće misao kako smo ponekad bespomoćne u ovomu svemu i bez obzira što učinile sudbina ili slučaj jednostavno hoće drugačije. I onda padneš i grcaš, pa na kraju ustaneš i ideš dalje, i svaki put kad padneš, padneš sve dublje, ali ustaneš još jača. A najljepše u svemu je da ne odustaneš jer imaš vjeru i cilj.
Pa bih citirala ovdje Miroslava Antića, koji kaže: "Zamisli da si sova i dužnost ti je da žmuriš i da se bojiš svetlosti.
A ti se čvrsto zarekneš i hipnotišeš sunce."
Mislim na vas i želim vam da budete jake, a isto želim i sebi. Čekam punkciju u nedjelju.![]()
bubi pa naravno da ćeš i ti sa nama.........
konfuzija~~~~~~~~~~~ za uspješnu i bezbolnu aspiraciju
bab ~~~~~~~za beturinu
corina ~~~~~za dobitni 6 mj.
Konfuzija, nice, evo ~~~~~~~~~~~~~~~za nedjelju!
s_iva~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Curke, ako mi zbog prejake reakcije jajnika prekinu stimulaciju, da li se to što imam ipak mora punktirati?
L je rekao da ako mi buknu jajnici ne možemo nastaviti, i da se on toliko folikula ne bi usudio punktirati bez anestezije, i trebala bih u bolnicu. Jel to znači da se i u slučaju prekida stimulacije mora sve to punktirati?
Curke, evo da vam se javim od domeka, jucer doputovali iz Pragadanas mi je 2dnt, i imam jednu lijepu mrvu
betu trebam vadit 9.7. Svima
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sejla neka beta 9.7.potvrdi trudnocu
Sretno draga!!!!
S_iva vibram da sve bude ok..mora bit![]()
bab, sejla za ogromne beturine!~~~~~~~~
konfuzija za bezbolnu punkciju~~~~~~~
vrci~~~~~~~~~~da sve prođe bez komplikacija......
Una99 za jesen i bingo~~~~~~~~~
s_iva~~~~~~~~~~~~~~~~~~za optimizam!
Tikice za što brži oporavak~~~~~~~~~ i da na uzv prokucaju tvoja dva borca![]()
ti si naša hrabrica i mora sve biti u redu.........![]()
s_iva ma ne brini se beta ti je prekrasna za jednu malu bebicu.. uživaj u svojoj trudnoći i nek ti bude sretno do kraja!
Una nisam te ni zagrlila
sejla predivno ! nek se mrva čvrsto primi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za sve ostale moje hrabrice čekalice postupka da vam vrijem brzo prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i ja vam se pridružujemdanas transfer dvije blastice
sada opet čekanje i vađenje bete na petak 13.-ma ja sam sigurna da će bit sretan dan!!!
kiki,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek petak 13 bude najsretniji![]()
tikice nasa napravi ti uzv u svome gradu a zg ostavi za drugi put , cuvaj se sada,
drzi se .....mrve su sigurno dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki nek ti daj "baksuz" dan bude najsretniji.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva, kad je slijedeća beta? u ponedjeljak? ~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam puno na vibricama!!!! Sretno svima, a sad naročito tikici78, za dva mala srčeka ispod maminog!
cure moje naručila sam se tek za petak za uzv.. ići ću privatno u mom gradu ne mogu fizički sad putovati do Zg.
tad ću biti točno 7tjedana, malo je dugo za čekati ali mislim da će se onda sve lijepo vidjeti.. a brzo će proći ti dani..
Tikice,tak je najbolje napravit sve doma..
Zelim ti beskrajno mnogo srece u petak!!
obradovat ce te dva mala kuckajuca srca![]()
tikice78, ~~~~~~~~~~~ za uzv i
Bab, sejla, kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme do bete što brže prođe i da betice budu ooogromne!
Konfuzija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju i dobre js!
una99, Bubimitka81
s_iva bravo za duplanje!
žene moje, moja beta je 3, 5![]()
opet ćorak!
svima ostalima želim puno sreće, da je imate više od mene~~~~~~~~~~~~~~![]()
mostarka dragajako mi je žao
nemoj odustati.. možda da promjeniš kliniku?
Mostarka, draga, zao mi je...
Izgleda da sa endometriozom nekad treba malo vise pokusaja, ali ti si mlada i hrabra i sigurna sam da ces se boriti i uspjeti!![]()