mostarka, žao mi je
tikica, vjerujem da će sve biti ok, tvoje sam postove baš dugo pratila i neopisivo sam sretna i želim ti sve naj naj, drži se
ja vadim betu u srijedu... ako je dočekam![]()
mostarka, žao mi je
tikica, vjerujem da će sve biti ok, tvoje sam postove baš dugo pratila i neopisivo sam sretna i želim ti sve naj naj, drži se
ja vadim betu u srijedu... ako je dočekam![]()
ma razmišljala sam o pragu, neka od one dvije klinike, ali to je još uvijek samo moje razmišljanje...
hvala draga...najviše me plaši što mi se opet endometrioza vrača, tako da se baš bojim. a glupi jajovodi bez funkcije, pa se plašim prirodno i pokušavati, zbog vanmaterične...
hvala svima![]()
Draga MOSTARKA stvarno mi je žao :'(
Jel ista znas o klinici Bahceci u Sarajevu?
s-iva puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje
ja brojim tek prvi dan i već mi dosta čekanja
sljeme za betu u srijedu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curke i dečki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam već trebaju
Mi smo otišli na produženi vikend i malo odmaknuti se od svega (barem se ja trudim odmaknuti, ali kad me utrići 3x dnevmo podsjećaju + fraxiparin 1x dnevo nije baš lako). Od simptoma veliko ništa na 7dnt.
~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Posljednje uređivanje od tikki : 23.06.2012. at 16:16
evo i nas sa uzva-a... imamo jedno malo!!! joj, tako sam sretna
![]()
dobar dan curice moje...nisam se javljala dugo jer nisam imala mogučnost se prijaviti...
tikice šokirala sam se od tvoje vijesti i nesreće,al vidim da se oporavljaš i presretna sam,a u tom ti sigurno pomaže i tvoje duplo pojačanje-bit će to sve prekrasno na kraju,vidjeti češ
čestitam svim curama na pozitivnim betama,glasnim srčekima...prekrasno nešto
i velika pusa i zagrljaj svima kojima ovaj put nije uspjelo,al vjrujem da vaša beba samo što vas nije izabrala
ja sam vadila betu 17dnt i bila je 416,zatim 19dnt 1010...u p9nedjeljak sam naručena kod dr i cure moje...umirem od straha...prestrašno...do jučer me žigalo doljeu jajnicima a danas ništa...umrijet ću do ponedjeljka
kako ste se vi osječale dok ste čekale,jeste i vi bile isprepadane???
pusa svima
bebolinko,čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko!!
a to je normalno,uvijek nešto čekaš u strahu,prvo punkciju,pa transfer,betu,ultrazvuk 1. pa 2. .. probaj se opustiti,beta je super i bit će sve u redu!!
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim trudnicama,da sve bude školski i dosadno,čekalicama bete da čim prije prođe vrijeme i za visoke bete,tužnicama veliki zagrljaj i čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas bio transfer jedne osmostanične mrvice...beta 6.7.
arianm,bravo za malu mrvicu,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
bebolinko,samo pomalo..kad budeš vidjela srčeko,malo ćeš se smiriti..bit će opet strah od sljedećeg ultrazvuka ali manji(barem je meni tako bilo)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki30 hvalaaaa,a ti vadiš betu na moj ročkas,nek je visokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do neba![]()
Svim curama puno strpljenja na čekanju bete....ja sam jedna od čekalica...a curama koje nisu uspjele želim da budete i dalje hrabre i krenete dalje....ljubim vas sve...![]()
Bebilinko cestitke na beti,odlicna je!!
Kitty,srceko malo..prekrasno!! Uzivajte..
Svima kojima treba saljem bezbroj pozitivnih vibrica..
Kitty čestitam na srčeku
bebolino bit će srčeko sutra - držim fige
svim čekalicama bete šaljem vibre ~~~~~~~~~
mostarka baš mi je žaone daj se, nema odustajanja
bebolinko predivno čestitam za betu! vjerujem da te strah uzv a zamisli kak je meni.. nekon nesrece samo dragi Bog će odlučiti jel moja mala srčeka kucaju ili ne..
kitty draga srčeko malo radi zanči prešla si još jednu stepenicu i to veliku prema uspjehu, nek ti bude sve naj do kraja!
svim čekalicama bete a vidim ima vas puno šaljem hrpe sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikice78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mala hrabra srčeka!
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu!
bebolinko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
kiki30, ARIANM i ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam 2ww što brže prođe i da bete budu školski ogromne!
cure čekalice jeseni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu i plodnu jesen!
tužnicama![]()
Ne stignem vas pratiti, koliko vas ima
Želim puno sreće curama u postupku i koje čekaju betu. I veeeliki zagrljaj onima koje čekaju jesen
Kod mene ide sve polako i oprezno, već sam 5 dana na samo jednom gonalu.. ne znam da li sam čitala da je netko morao ići tako oprezno
curke.. imam jedno pitanje.
na internetu sam našla tekst u kojem piše da LH trakice mogu ukazati na trudnoću prije testa, pa sam jučer 6dnt napravila jednu i bila je negativna.
danas 7dnt sam ponovila i bila je pozitivna, odmah sam napravila i test za trudnoću (nije bio prvi jutarnji urin) i imao je jako blijedu drugu liniju. mislila sam da mi se pričinjava, ali i moj dragi ju je vidio (nisam mu prije ukazala na crtu niti šta znaći).
dali je tko od vas uz pomoć LH trkaice otkrio trudnoću prije testa?
Ja sam čitala o tome, i jedna cura je radila usporedbu...lh trakica joj je bila skroz pozitivna tek kad je test za trudnoću bio blijed. Hormoni jesu slični i moguće je, ali ne mora biti sigurno
No mislim da je kod tebe to točno![]()
Cure, evo da se i ovdje javim, 22.06. sam imala transfer jedne 5-stanične točkice i čekam betu 13.07. Za sada mi samo vrijeme jako sporo prolazi, drugih simptoma nemam.
Posljednje uređivanje od dino84 : 25.06.2012. at 21:34
svima želim puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!!!
kiki 30, dino84,donatela sretno do kraja, čini mi se da ćete vas tri među trudnice!!!
puno puno sreće i svima ostalima, baš me veseli šta ima puno lijepih beta i...neka se tako i nastavi!!
i jošsvim hrabricama i skupite snage za dalje!!!
''Nada se ne zadovoljava malim postignućima jer je odavno primijetila da i najdulji put počinje jednim korakom.''
Javljam da je punkcija savršeno prošla... Ja sam živi demanti one "Drugs don't work" i ovim putem izjavljujem da obožavam anesteziologe u mojoj klinici. Lijevi mi je jajnik bio malo srameči pa su ga morali dobrano pritisnuti, ali me stvarno ništa nije boljelo.
Dobila sam 6 jajnih stanica, embriolog reče da je sve u redu i sad čekamo transfer i polako pripremamo arsenal lijekova.
Za sve punkcije, bete,i uzv-e ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
![]()
Konfuzija, super za nadrogiranu punkciju,a za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
BB, jesi ponavljala danas testiće???
Vjerujem da jesi... i kakvo je stanje???
Ja jaaaaakooooo navijam da su one blijede i ne baš tako blijede crtice najava dolaska jedne ili dvije praške bebice...
a ja sam inače svaku svoju trudnoću do sada skužila po lh trakicama...tako da mislim da je to to !!!
Šta si rekla, jesi dobivala kakve boostere nakon et-a???
Ako nisi to je vjerojatno onda BINGO !!!
~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
a ja i moja Snjeguljica brojimo danas 7 dnt...još toliko pa ćemo sve znati
pusa curke i dečki![]()
Bab... hvala ti za infoto je to što mi je trebalo.. da znam da su nekom pozitivne lh trakice najavile trudnoću
baš mi je i kolegica s posla isto rekla, oba puta su joj bile pozitivne 9dnt i oba puta je bila trudna..
nisam primila boostere.
dali češ ti ovaj put raditi LH trakice ili baš čekaš betu 03/07
zaboravila sam napisati da je danas LH trakica opet bila pozitivna, za trudnoću nisam radila.
Ma nema na čemu...jedino vodi računa da bi ti lh trebao biti fuuuul pozitivan, da bi značio trudnoću...tak je meni objasnio biolog...i kod mene je uvijek tako i bilo...sve one svijetlije crtice su se pokazale ko ćorak.
Kad planiraš vadit ß???
a ja poznavajući sebe ću vrlo brzo počet namakat testiće..raznih vrsta...cerek...
ma nemrem ja izdržat ta 2 tjedna, nema šanse.
Jedino kaj bum sad ipak pričekala bar do 10 dnt s obzirom da je krio u pitanju i da je moja mrvica bila petostanična na et-u...
kako god bilo- ja zadovoljna da smo i do tud dogurali![]()
crtica nije bila jaka kao i kontrolna al se lijepo vidjela.... nije da sam naginjala testić po svim kutevima da bi ju ugledala
a betu... nemam pojma.... vidjet ću kaj će testići za trudnoću pokazati... ako bude lijepo pozitivan onda čekam kak mi je doktorica rekla 04/07, a ako ne onda ću ranije da se riješim utrića...
ista sam kao i ti... ne mogu ja to dočekati ..... to je predugo........
(Bab, spomenula sam BBelli na Češkoj da samo ti tako rano radiš testiće)
za obje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~