Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bluebella, ja sam rano testirala i jako rano su mi testovi na trudnoću i LH trakice bile pozitivne, rekla bih isto negdje 11. dan od punkcije ako ne i ranije..... samo je jedan test dugo bio negativan LOL pa sam si ja utuvila u glavu da je to od HCG boostera koji sam dobila na dan transfera, no nije nego se tako nagovijestila naša K. SRETNO i vrlo tiho već čestitam na trudnoći. Sram bilo naš HZZO, naše Ministarstvo, našeg Ostojića i naše sramežljive i šutljive liječnike koji su konkretno tebe "otjerale" na liječenje u CZ.

Bab, sve znaš, veliki dio foruma nestrpljivo isčekuje rezultate ovog tvog postupka i ~~~~~~~~~~~~~1

a ovo s Marival...... hvala Mare na postanju poziva za "kavu", na ovaj način bar možemo pomoći njezinima.
    http://forum.roda.hr/threads/61783-N...=1#post2171622

Cure, Bluebella, Tikica, uf kako ste me rasplakale..................

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

a ovo s Marival...... hvala Mare na postanju poziva za "kavu", na ovaj način bar možemo pomoći njezinima.
    http://forum.roda.hr/threads/61783-N...=1#post2171622
    nadam se da ce svaka od nas danas, sutra "popiti" tu kavu

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da ce svaka od nas danas, sutra "popiti" tu kavu
    I ja se nadam.. Jutros sam u jednom dahu čitala cijeli taj pdf i preplakala.. Još sam pod dojmom..

Bluebella, Tikica

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella, ja sam rano testirala i jako rano su mi testovi na trudnoću i LH trakice bile pozitivne, rekla bih isto negdje 11. dan od punkcije ako ne i ranije..... samo je jedan test dugo bio negativan LOL pa sam si ja utuvila u glavu da je to od HCG boostera koji sam dobila na dan transfera, no nije nego se tako nagovijestila naša K. SRETNO i vrlo tiho već čestitam na trudnoći. Sram bilo naš HZZO, naše Ministarstvo, našeg Ostojića i naše sramežljive i šutljive liječnike koji su konkretno tebe "otjerale" na liječenje u CZ.
    baš me vesele ovi postovi sa LH trakicama danas

a što se našeg HZZO-a tiče,,, stvarno ih sram bilo!
    Za ministra već imam jedan mail spreman sa svim troškovima PFC-a, ne očekujem ništa, samo nek vidi koliko to košta u inozemstvu pa nek dva puta razmisli kod donošenja zakona, al čekam da prvo pročita ove sve mailove što su mu slani preko produženog vikenda .. sutra mu pošaljem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •