Nije ništa, bilo mu je jako žao.. I ja još cmoljim u prosjeku svaki drugi dan i pitam se zašto mi.. Klasika...
Rekao je da sljedeći put kad se vidimo će mi potpisati da sam trudna, pogotovo ako bude smio zamrzavati
Ali slično mi je rekao svaki put, tako da... Uzimam ga s rezervom kao i MM koji mi svaki put obeća da ću baš sad biti trudna
Ne vjerujem više muškarcima![]()
Bab, m@tt žao mi jedržite se!
Bubimitka, bit će bolje... meni je nekako ipak draže da se barem tada primilo jer mislim da bih inače već izgubila vjeru u postupke. Ovako me drži to da "samo" moramo pogoditi dobar embrij koji će ostati s nama i učiniti nas najsretnijim mamom i tatom na svijetu![]()
Bubi ja da sam na tvojem mjestu bih inzistirao da mi napiše imunološke pretrage tipa trombofiliju isl. prije sljedećeg puta... tikki za tebe vrijedi isto to.
I kod mene opet ogroman minus na testuNe znam kako neko kaže da je lakše dalje,mene svaki postupak svako novo razočaranje sve više boli. Mislila sam na jesen ponovo,ali nemam snage...bar sad ne...ne želim se više ovako osjećati.
Mrzim biti donositelj losih vijesti, ali i to je dio zivota... Geceta, pliz brisi me sa liste trudnica, imala spontani u 8 tt.
Sad se nadamo da cu se prirodno ocistiti pa cemo dalje, u nove pobjede!
Pusa svima i veeeliko jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maco
M@tt, arianm odmorite se do jeseni a onda hrabro dalje![]()
maco pa što je bilo? joj kako meni teško padnu ovakve vijesti..
znam kako se osjećaš..
ja sam sad 7tj tek i jako me strah , zahvaljujem na svakom novom danu , a kad pomislim izgubila sam bebe u 11tj. čak
ma strašno![]()
Arian, M@tt samo ću vas jako zagrliti i nemojte se predati..![]()
Arianm i Maco šaljem veliki zagrljaj, jako mi je žao![]()
Ne predajte se, kad obrišete suze glavu gore....
Arianm,istina je sto kazes,sve dalje neuspjeso sve teze padaju![]()
Maco, nemam ni rijeci utjehes tugom cu te maknuti s liste
M@tt, mozda bas moras otici i mozda bas morate stati na koji mjesec da tijelo odmori, ne znam. U svakom slucaju,nadam se da ce se odlazak isplatiti
I kod mene danas veliki minus na testu. Sutra ću vaditi betu samo da potvrdim ono što već znam, da na žalost ovaj put nije uspjelo. Na jesen ćemo u novi postupak. Stvarno samo neke loše vijesti ovih dana.
svim tužnicama veliki, neka se brzo oporavimo i krenemo dalje.
ajme..ove vijesti me tako rastuže..još nisam ni krenula a već se bojim ishoda..
maco grlim te jako,drži se..
užasan početak dana![]()
dea i tebi jedan hug
krivi post,dino na tebe se odnosi...sorry
macojako. žao mi je draga
dino84 žao mi je zbog negativnog testića.![]()
Evo i mene sa lošom vijesti danas...moja beta je <1.20...št reći...idem zvti petrovu da vidimo šta dalje....![]()
moje previjanje jucer urodilo vjesticom, sto znaci da sam preksutra na pregledu i novi postupak![]()
Cure, hvala vam, baš ste drage. Mary, jako mi je žao. Meni je jučer bilo užasno teško, a danas mi je mrvicu lakše. Odtuguj koliko ti treba i kreni ponovno![]()
Jako me rastuže ovakve vijesti- maco, m@tt, mary, dino, arianm![]()
Mary![]()
![]()
![]()
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
SVIBANJ 2012. (14)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (19)
neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc)
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
s_iva (IVF)
smj
bebolinko
donatela (Ri,1.IVF)
krol (Prag, FET)
dea84 (prirodno)
ivana101 (IVFc)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.6. MajaPOP ?????????
kika222 (SD) ????????????
CorinaII (CITO, sek) ???????????????
4.7. bluebella (PFC, PICSI+)
Tomek1221 ??????????
anaši1507 ???????????
6.7. ARIANM (Vg,IVF-)
9.7. legal alien (IVF, Petrova?), sejla (Prag,+)
11.7. konfuzija (IVF,Petrova)
13.7. dino84 (IVF,Ri-)
Inaa
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Argente (Ri)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Vrci ( 1.IVF,IVFc)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, olivera, geceta
ON-GO~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: prava ovčica, mufloncic, Olivera, , lapača (sekundarni), tantolina, corina
7.mjesec: Argente (Ri), linalena (SD), olivera (sekundarni), geceta (VV), kameleon
8. mjesec: strategija, tikki
9.mjesec: Brunaa ( FET ), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
opet mičem trudnice s liste i to me najviše boliiako dodajem i nove gore
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama koječeg
odmor onima kojima je potrebno
brzi prolazak vremena onima koji očekuju postupak
još ima onih pod upitnikom pa vas molim da me ispravite, dopunite i slično
*ON GO: SRPANJ: M@tt! ( IVFc, ICSI, stim)
nažalost, i ja odoh na go
u prirodnom postupku uhvatili smo 1 js, ali ništa od plivača...tako da su ju zamrznuli..
dalje ćemo vjerovatno na jesen...
dino84,maco, m@ttdržite se!!
ostalima puno sreće za sve šta treba!!!!!
Ajme, toliko mi je žao čitati tužne vijesti, svima šaljem zagrljaj
Malo mi neugodno sad pisati o svojoj sreći, al evo da javim da je moja današnja beta, 13dnt 2401!!!!!![]()
![]()
![]()
i meni je jako teško čitati o ovakvim tužnim stvarima koje sam 6 dugih godina proživljaval
svima vam najiskrenije želim da što prije uspijete i da prestanu vaši tužni trenuci u ovoj našoj borbi!![]()
maco, m@tt, mary, dino, arianm baš mi je žao!![]()
geceta, ja sam ti isto čekalica punkcije, trebala bi biti u petak
čitam vas sve, ali nemam ništa pametno za pisanje...
Nije bed... rijetko se javljam baš zato što sam nova i osjećam se kao da upadam u neko staro društvo
Pa više pratim i čitam
Hvala cure na potpori...ovo mi je prvi postupak i svjesna sam da treba digniti glavu i hrabro kreniti dalje..biti će mi dugačko ovo ljeto...tek krajem 8 mj. moram zvat da vidimo šta dalje.Cure sretno svima...![]()
Hvala vam svima,vidit ću sutra možda ipak izvadim betu,vještice nema još...a vjerojatno zbog utrića.
Sejla čestitam na beti!!!
Geceta sretno u novom postupku i da bude ovaj put dobitni!!!
sejla
čestitam
Posljednje uređivanje od sejla : 03.07.2012. at 18:28