Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

matt,
    žao mi je da ovaj postupak kod vas nije uspio.

vidim potpis, idete uskoro opet? je li vam dr rekao kakvu će stimulaciju dati? imate li nalaze trombofilije i preporuku za heparin?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dino84 žao mi je

matt ovaj potpis znači da idete u punu stimulaciju prije godišnje??

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    matt,
    žao mi je da ovaj postupak kod vas nije uspio.

vidim potpis, idete uskoro opet? je li vam dr rekao kakvu će stimulaciju dati? imate li nalaze trombofilije i preporuku za heparin?
    Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    Dino84 žao mi je

matt ovaj potpis znači da idete u punu stimulaciju prije godišnje??
    Da cure, idemo. Odma sljedeći dan ga je draga zvala i jer je već kad smo popišali minus prestali s utrićima, tako da je dan nakon negativne bete dobila M, odmah ga je zvala ako stignemo na punu stimulaciju prije godišnjeg, i zbog toga što sam ja još dva, maximalno 3 tjedna kod kuće. Počela je sa Suprefactom odma...Ne znam kako čemo financijski to sad ali nekako bude. Nadam se... Pola gonala imamo, tako da "samo" pola trebamo...

E sad, idemo u postupak ako nas ciste opet neće zezati kao što su nas dosad. Što znači da ne mora značiti da idemo u punu stimulaciju, moguće da opet završimo na polu na kraju, jedino znam, da na prirodnjak više neidemo...

Preporuku za heparin imamo, hematolog je rekao da bi po njemu mogli s njime nakon pozitivne bete, ali mi smo s lučijem dogovorili odmah nakon transfera. Već smo ga u biti i zadnji put trebali dobiti da smo bili u punoj stimulaciji ali ga nam na kraju u prirodnjaku nije htio dati, ali je rekao da kod pune stimulacije startamo s njime odmah nakon transfera. Zašto nam nije htio dat sad u prirodnjaku to ne znam...

Sutra je draga kod njega na 3dc pa čemo znati više...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •