Dino84 žao mi je
matt ovaj potpis znači da idete u punu stimulaciju prije godišnje??
Dino84 žao mi je
matt ovaj potpis znači da idete u punu stimulaciju prije godišnje??
Da cure, idemo. Odma sljedeći dan ga je draga zvala i jer je već kad smo popišali minus prestali s utrićima, tako da je dan nakon negativne bete dobila M, odmah ga je zvala ako stignemo na punu stimulaciju prije godišnjeg, i zbog toga što sam ja još dva, maximalno 3 tjedna kod kuće. Počela je sa Suprefactom odma...Ne znam kako čemo financijski to sad ali nekako bude. Nadam se... Pola gonala imamo, tako da "samo" pola trebamo...
E sad, idemo u postupak ako nas ciste opet neće zezati kao što su nas dosad. Što znači da ne mora značiti da idemo u punu stimulaciju, moguće da opet završimo na polu na kraju, jedino znam, da na prirodnjak više neidemo...
Preporuku za heparin imamo, hematolog je rekao da bi po njemu mogli s njime nakon pozitivne bete, ali mi smo s lučijem dogovorili odmah nakon transfera. Već smo ga u biti i zadnji put trebali dobiti da smo bili u punoj stimulaciji ali ga nam na kraju u prirodnjaku nije htio dati, ali je rekao da kod pune stimulacije startamo s njime odmah nakon transfera. Zašto nam nije htio dat sad u prirodnjaku to ne znam...
Sutra je draga kod njega na 3dc pa čemo znati više...