Legal,Konfuzija zao mi je...
a moj dan D je sutra,joj već sam sad sva nervozna...

Legal,Konfuzija zao mi je...
a moj dan D je sutra,joj već sam sad sva nervozna...

sejla to je prerano definitivno, sve su ti cure rekle..
vibre za tebe i za našu kiki za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sejla, ja mislim da je prerano da dr daje takve prognoze tako rano!
Meni se sa 6+2 vidjela gv i žv, i dr L je rekao da je to sasvim normalan nalaz.
Za tjedan dana vidjeli smo mali plod i otkucaje.
Legal, Konfuzija žao mi je.

Konfuzija -definitivno je prerano za betu - prije 16 dana moj doktor nikad nije dao raditi betu nama s teskocama...
Inace, po mojoj beti nikad ne bi bilo trudnoce, nadji ranije postove, a ja sam sad u 8 tjdenu i kuca srce i doduse beba je jako jako mala (embrij), ali valjda ce narast.
Sejla, ni meni nisu vidjeli srce, a cim imas zumanjcanu sve je ok. Samo strpljivo cekati i ne dati kiretazu dok gotovo nije gotovo...

I jos ... ima li netko embrij od 5 mm na kraju 7 i pocetku osmog tjedna - to je jako malo, zar ne?!
Ali kuca srce i ja bih da se moja beba izbori za zivot...

Moj je plod isto manji, dr je rekao da više odgovara 6.-om nego 7.-om tjednu.
Ali, bila je kasnija implantacija sudeći po mojim niskim početnim betama.
I još mi je rekao da se radi usporedbe da li je sve u redu gleda raniji uzv, a ne neke njihove standardne mjere.
Smj, nadam se da će sve biti u redu!

sejla,draga jesi vadila betu?

evo me curke, u pauzi između žestokih mučnina....moja današnja betica je 65707, nekak mi se čini da je to trudnoća

Posljednje uređivanje od sejla : 12.07.2012. at 18:07

wooow koja beta, ma to je sigurna trudnoća
onog doktora treba tući što te tako živcira svojim komentarima

Sejla,crestitam od srca!!! Uzivaj u trudnoci

hvala vamda, sutra sam naručena na uzv, pa ćemo vidjeti što će mi drugi dr reći....pišem!

eto ga,super!! znaci sve je ok!
Ma to je samo rano!!!
izgleda se taj doktor ne kuzi sta bi se trebalo vidjeti u tako ranoj trudnoci!
ti samo budi opustena i ne dopusti da te izbace iz takta...a mucnina je itekakav znak da se mrvica primila...
meni je isto tako rano krenulo i bilo nepodnosljivo do 15. tj.

Mene su danas fino isto isprepadali. Da su velike sanse da folikuli popucaju prije punkcije. ;(

geceta, pa kad je punkcija? kad je štoperica?
sejla, imaš pp...presretna sam zbog tebe

Bravo, sejla! Baš mi je drago!
kiki30, sretno sutra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za obje!

kiki30 i sejla, do neba i natrag, i opet do neba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nas danas obradujete!!!!

Sejla vau koja beta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pokoja

sejla bravo
kiki ja sam se priljepila za ekran i čekam dobre vijesti
geceta ne mari za to, meni je dr rekao u subotu da ću ovulirati utorak ili srijedu i dao mi nedjelju slobodno da napunim baterije jer ću od ponedjeljka svaki dan na folikulometrije i šta se desilo?mi se poseksali u nedj. da bude apstinencija taman i ja dođem u ponedjeljak a ono nema folikula pa brzo zvala mm da da doprinos 1 dan star!?! i eto spermiogram savršen a to se nije desilo nikad, vidi potpis. Tako da i doktori griješe a moj je izvrstan dr. Ne sekiraj se draga, bit će ok, to sam ti htjela reći

Pozdrav svima! Od srijede sam pikalica i ovoj je moj 1 IVF. Sutra ću znati kako se stvari razvijaju i čemu se mogu nadati.
Sretno svima i ~~~~~~~~~~~

sejla sve sam ti reklavibramo za sutra
svim čekalicama koje čega šaljem vibre

evo i mene!!! da javim moju beticu koja je 18 410
uh,nadam se da je ovaj put to -TO !!!! sad sam još sva preuzbuđena i sretna i plakala bi i neznam šta...jeeeeee

Kiki, čestitam!
Wooow, koje bete ovih dana!!!

kiki30 čestitam
ne javljam se često,čitam šta se događa tu i tamo ali na ovo sam morala reagirat,to je to draga moja...

Kiki30 čestitam
Koji ti je dan nakon transfera? jer beta je
Posljednje uređivanje od pea : 13.07.2012. at 14:42

KIKI čestitam draga!
geceta kakvo je stanje kod tebe, uskoro punkcija..
M@tt šta ima kod vas?

kiki, čestitke od srca

Kiki, WOOOOOOOW...koja beta !!!
čestitam draga i da, napokon je došlo Tvoje vrijeme!!!!
geceta, a zašto dr misli da bi popucali??? Pa nisu jučer bili tolko veliki? Meni to nekak zvuči taman...ok, ne puca nam svima na istu veličinu, ali tu je i štoperica ...HM...
kako god, ja ti želim 2 lijepa jajčeka iz ta dva folikulića i barem 1 bebicu kroz 9 mjeseci

Niti ja ne razumijem zast su me ispratili tom recenicom2 su po 14,1 po 12, meni dosta i 1et.
Hvala ti,draga

geceta, držimda dođe do uspješnog transfera

Woooow Kiki to su ziher twinsi ...
18-ti dan, jel tako ?

S nama? 6 velikih i 2 mala. Danas zadnja 4 gonala pa se ukupna brojka popela na 40 komada!!!! Strašno kaj ne? 40 gonala i relativno malo folikula, ali računali smo mi s tim s obzirom na naš AMH tako da...
Ali dr. L. je rekao da je zadovoljan... Sutra štoperica, ponedjeljak punkcija, heparin od transfera...
Posljednje uređivanje od M@tt : 13.07.2012. at 17:01

Kiki cestitam na mrak beti
Geceta i M@tt sretno na punkciji...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~