Hvala Vam svima!!
kiki cestitke! ej koja beta. cool.
m@tt i geceta - sto bezbolnije i uspjesnije punkcije ~~~~~~~
Sejla se ne javlja...nadam se da je sve u redu...
Joj Geceta draga, sretno do neba i nek urode plodom sve ove molitve i dobre željice![]()
Kiki draga, čestitam![]()
Sretno dalje
![]()
![]()
kiki čestitam od srca.
Koja prekrasna beta.
Sejla bravo za betu.
svim curama u postupcima želim punoooooooo sreće.
Kiki30 čestitam ti od srca!
Matt i Geceta sretno na punkciji!
Folikula mi nema,ne vide se:/hormoni su ok.danas stoperica,pon punkcija,najavljeno je da ce jako bolit pa cu dobit duplo koktel.a inace se onesvjestim koliko boli.lijepo smo krenuli
kiki30 bravo, jupiiiiiiiii
sejla čekamo novostii držim fige
![]()
Gecata ~~~~~~~ za ponedjeljak da bude folikula i da dupli koktel pomogne barem malo!
Ma Sejla, di si?!
Mali Anđeo, vidjela sam tvoj avatar, ogromne cestitke.
Geoceta, ma bit ce dobro, dosta je i jedan kako valja.
Pozdravi svima i trudnicama i onima koje ce to tek biti...
cure moje oprostite mi, ali imam strašne mučnine i toliko povraćam da sam jučer završila i na infuziji....
UZV je dobro prošao, jučer se vidio embrionalni odjek 1,5mm, sljedeći tjedan moram ponoviti! Nadam se da će bit sve u redu
Hvala što brinete, velika pusa svima!!!!!!!!!!
Sejlice sve ti je oprostenoM@tt,geceta sretno na punkciji. Vibre i svima ostalim~~~~~~~~
sejla ma bit će sve 5 i super vijesti
m@tt,geceta držim fige za lijepe js, za uspješnu oplodnju i da se što prije bebice prime za svoje mamice ~~~~~~~~
Hvala vam svima na podrsci! Mene su ova 3 dana posebno psihicki a i fizicki iscrpila,danas ovo posebno,nisam to ocekivala i drhtati tamo 5h... Bit ce kako bude,sam se ja jos moram pomirit s tim da nemam veze s icim,da nista nije u mojim rukama
Hvala! Sve i svi ste jako dragi
Sejla zao mi je sto te toliko pate mucnine ali drago mi je za uzv, a mucnine ce proci...
M@tt i Geceta jos jednom sretno na punkciji ~~~~~~~~~~~|~~~~~~~
Nego,ima li ikog ovdje alergicnog na penicilin? Danas me uspjeli i u labosu splasit da to bas nije super za sve ovo![]()
Sejla, samo neka si ziva - to se hormoni uskladjuju, zato mucnine - vazno je da pijes cistu vodu u velikim kolicinama i caj od kamilice dobro ohladjen ili neki koji ti pase, menta i slicno. Nikako kisele sokove (jabuka i brusnica) i sokove s aditivima - eventualno, ako ti organizam to hoce - napravi jaku mijesanu limunadu-narancadu i samo je pogledaj. Ako ti od pogleda i mirisa nije muka, onda to popij - jako snazi organizam (neka ima secera da ne izazove grceve u stomaku, oni mogu biti sranje).
Sejla,tak sam sretna sto je UZV pokazao da je sve ok i demantirao onog zlocestog doktora..
Zelim ti da mucnine produ sto prije da napokon mozes uzivati u potpunosti sa svojom mrvicom
Geceta- sretno sutra..mislim na tebe
Geceta zajedno cemo odbrojavat. I nama punkcija sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~
m@tt,geceta sretno sutra!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geceta i Matt ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
geceta i m@tt sretno na punkcijama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas stalno.
sejla super da je sve ok, a mučnine će proći već..
Svima od <3 hvala na vibricama za sutra i sto mislite na nas! Prave ste!!!
M@tt,sretno Vam(nam) sutra!
M@t i vama zelim svu srecu sutra!!!![]()
I po treći put, M@tt i Geceta sretno na punkcijama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A Tikice kako si ti?
geceta i M@tt, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za uspješnu i što bezbolniju punkciju!
Geceta i Matt, sretno sutra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe folikulice!
Kiki30, wou koja beta! Čestitam od srca i želim ti svu sreću za dalje!
Sejla sretno! Proci ce i te mucnine, bitno da bebolinko bude dobro![]()
M@tt bravo! koliko ih vraćate? ja još kao kvočka čuvam svoje
geceta tvoj je red![]()
Bravo M@tt...i za tebe i tvoju dragu.
jel sad sve oplođujete s obzirom na novi zakon?
Nadam se da je tako i da će biti i smrzlića...pa da za godinu-dvije možete po bracu i/ili seku![]()
Danasnje jutro:pregled pod budnim okom oba dr,nasli 2 folikula visoko visoko,dali mi dupli koktel,punkcija boljela za poludit i uz to,ali zaboravih vec bol jer imam 4js!!!)u prirodnjaku.
M@tt,bravoooo!!![]()
uuuuuuuu...geceta...prirodnjak pa 4 JS?!?!?!
Pa ti si prava koka nesilica
čestitam i želim lijepe embrijiće![]()
geceta,m@tt lijepe vijesti!!za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto vidis? Sam ti rekao da su oni tu. Nije mi bilo jasno kako ih nisu vidjeli ono zadnji put? Nego kako prirodnjak? Pa nisi bila na klomifenima si rekla?
Uglavnom cestitam i ja tebi!! Sad vibramo da se lijepo oplode.
Bab tocno tako. Sve.i mi se nadamo tome scenariju.
Hvala vam svima na lijepim zeljama
jooooooj...i ja bi u postupak.....aaaaaaaaaaaaaaaa...
ma u Petrovoj...i ovo mi je super kaj sam dobila kakve su termine davali
Baš sam tužna...a nemamo love za otić privatno...još otplaćujemo kredit za te privatne izlete
ma to je samo danas takav dan, pa sam malo ljubomorna na vaša jajčeka i lijepe i brojne embrije koje ćete dobiti...pa se polakomila odmah da bi ija malo
najte niš zameriti, molim lijepo
i želim najluđi tulum u labu !!!!