Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
Geceta, žao mi je. Odmorite se i skupi snage za dalje.
Tako sam i ja već nekoliko puta nakon raznih neuspjeha pomislila da je najbolje da se maknem od svega, ali već nakon mjesec dana krenem planirati novi postupak. Vidiš i sama koliko ih imam iza sebe.

Olivera i Plavo oko bravoooo!

Ja sutra imam kontrolu. Sad sam u 10. tjednu. Strah me jer zadnjih tjedan dana nemam nikakvih simptoma trudnoće. I one sitne mučnine su nestale, grudi iste kao i kad nisam trudna. Nisam više ni umorna. Samo nema krvarenja...to mi je jedini simptom.
Cure koje su otprilike tu negdje po tjednima kao i ja (tikica, mari mar, venndy, krol i ostale) pliz napišite mi kako se vi osjećate, i je li normalna trudnoća bez simptoma. Može i na pp.
...ja sam 10+5 i baš sam jučer bila na kontroli i kaže dr. da je moj svemirac 4.1cm, srce kuca.....sve ok. dobila sam trudničku knjižicu... nema više ni malo krvarenja, grudi više nisu bolne kao prije...ali mi je mučno po cijeli dan osim dok nešto žvačem nije...ništa mi se posebno ne jede....trbuh mi je poprilično velik i samo sam umorna..... nekad spavam cijelu noć, a nekad samo šetam i ne mogu zaspati..... smetaju mi određeni mirisi.......