Olivera, dobro ti cure kazu. A ja bih na tvome mjestu otisla do svog MPO dr ako mozes ili ga barem nazvala.
Sto se nas tice... Zadnjih je godinu dana bilo doista iz postupka u postupak, sve ostalo na pauzi, od aktivnosti kojima smo se bavili do planiranja nekih putovanja, najobicnijih proslava itd itd. Uvijek se postavljalo pitanje hocemo li tada moci ili cemo biti u postupku, ili cu cekati betu, ili punkciju ili ili. Svakodnevno skicanje foruma s mtela, svakih pola sata, privatno razgovori o tome jer stalno netko ima nest za pitat ili savjetovat, borbe sa zakonom, jednostavno mi je toga malo dosta. Pratit cu vas, tj skicnut tu jednom tjedno da vidim ima li ppa ( zato ako sto trebate, radije napisite pp ), tko nam je nova trudnica, ali za sada micem forum s favorites u mobitelu, servisiram bajk i plesne cipelice i idem zivjeti zivot sa svojim hubbyemDo kraja godine moram opet u borbu s kilama jer me ovih par postupaka opet unistilo. Kupili smo neke kapi u DE, Phyto L, ako netko znaju kak se doziraju, neka javi. Od sada samo kucna radinost i moram priznati da joj se veselim. Lh trakice i testiche sam podjelila, tako da nema vise ni piskanja u casicu, samo keks pa sto bude.
Ne odustajemo mi nikako!! dok god necemo drzati nasu bebicu u rukama, ne odustajemo. Na posvajanje ne racunam u ovoj drzavi. Ja ne radim pa ta opcija otpada iako bih rado, imam dovoljno ljubavi i za jedno i za dvoje i za troje.
Svima od srca zelimo puno, puno srece i sto skorasniju T, ~~~~~~~~~ za sve i ocekujemo lijepe vijesti.
Da, i dalje molim ako je netko zainteresiran preuzeti listu, nije to tezak posao, samo ga netko mora napraviti.
Hvala Vam svima na podrsci! i prije i sada
vasa geceta