M@t-razveseli nas sa velikom betom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Krv izvađena, rezultati tek poslije 15 sati... hvala vam svima na podršci.ste
s_iva žao mi je.
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu danas.![]()
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
M@tt čekamo zajedno sa vama i nadamo se lijepoj brojci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja cekam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Matt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~tebi i dragoj za veeelikuuu betu....![]()
..........
M@tt računamo na vas da nam uljepšate vikend, dosta je bilo u ovom tjednu tuge~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt~~~~~~~ Vjerujem da vam je danas najduže prijepodne ikada![]()
joj Mare...tak i ja...baš bi htjela da ta M@ttova beta bude ooogrooomnaaa !!!
M@tt i tvoja draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila
nije me bilo neko vrijeme ovdje pa vam svima šaljem puse...
Posljednje uređivanje od Bab : 03.08.2012. at 15:10
Ne znam kako započeti ovaj post...
Možda da se zahvalim prvo svim curama koje su mi/nam bila podrška ovih zadnji mjeseci počevši od Kiarad, pa Gecete, tikice, Inane Bab te svih ostalih (neka ne zamjere one kojih se nisam sjetio), hvala vam svima na podršci i vibricama koje ste slale i bodrile nas ali opet je sve bilo uzalud. Ni heparin nije pomogao....![]()
Ne znam, ispražnjeni smo. I financijski i ono što je važnije psihički i emocionalno... Preteško je to sve skupa, ne znam kome smo što skrivili da nas tako kažnjava ali nije fer, jednostavno nije fer... Svi oko nas trudni i oni koji žele i oni koji ne žele djecu, a mi pokušavamo i nemožemo.... Ne možemo više trenutno, moramo se maknuti od svega na neko vrijeme isto kao što je Geceta neki dan rekla i odmoriti se od svega jer tako više neide. Sve je ovih godinu i pol bilo podređeno mpo-u. Naš život je bio na čekanju doslovce. Pričekat čemo jesen ili zimu i onda odlučiti šta i kako dalje.
Hvala vam svima još jednom od srca na svemu. Eventualno bih vam bio zahvalan još ako bi nam u inbox rekli koje još pretrage možemo obaviti osim imunoloških, AMH-a, HSG-a a koje još nismo?
I da... brojka je 14... Luči isto razočaran, ušutio kad mu draga rekla....
sretno svima puno...
Posljednje uređivanje od M@tt : 03.08.2012. at 15:33
M@tt, nemam ništa pametno za reći, žao mi je...
Držite se!
o dragi M@tt,
oči pune suza dok sam čitala tvoj post jer mi se sav moj MPO put od 4 i pol godine u sekundi provrtio u glavi... svaka suza, svaka biokemijska,sve ono ružno
Žao mi je užasno što morate opet ovo prolaziti...
zagrlite se i isplačite kolko god trebate...odmorite i uzmite pauzu...mladi ste i zbilja imate vremena malo odmoriti od svega i vratiti vaš pomalo zaboravljeni život.
kad se odmorite i oporavite od svega krenite u novu borbu za makar jedan par ovakvih malih slatkih nožica iz tvog avatara...ma mora sreća zakucati i na vaša vrata...
sad se rode polako spremaju za Afriku, ali proljeće mora biti Vaše...bude jedna na povratku donjela i Vaš mali paketić
Grlim Vas jako i budite mi hrabri![]()
M@tt, znas sto sada mislim i osjecam i suosjecam, a rijeci su ti ionako uvijek suvisne, nepotrebne, isprazne
tebi i dragoj veliki virtualnidanas Vam necu punit inbox, nemam cime a sad ste ionako jedino jedan drugom potrebni
drzite mi se oboje
a da pravde nema, nema je... ;(
**bem mu više
matt, žao mi je, užasno mi je žao...nemam riječi, ali znaš da vas shvatamo i saosjećamo.
odmorite se, opustite, spremite se psihički, fizički, a boga mi i financijski, i kako bab divno reče, na proljeće nove rode dolaze...
pusa ogromna tebi i tvojoj dragoj![]()
M@tt uzasno mi je zao, nemam rijeci.. Drzite se oboje, odmorite se malo, zasluzili ste..
I sto kaze Geceta, pravde zbilja ponekad nema..(
Saljem vam veliki zagrljaj..
M@tt jako, jako mi je žao.
Skoro svaka od nas zna kako se sada osjećate, budite tu jedno za drugo to je najvažnije. odmorite se od svega, kako bi još jači ponovno ušli u borbu. Znaš i sam da je ovaj put najčešće jako dug, iscrpljujući i traži golemu psihičku i fizičku snagu.
Veliki zagrljaj tvojoj dragoj i tebi![]()
Posljednje uređivanje od venddy : 03.08.2012. at 15:51
Matt jako mi je zao. ocito se i L nadao,tako je i meni samo zasutio na negativno
jel to opet kod vas biokemijska? pa ne znam cemu to.
i ja sam bila ljuta na sve koji ostaju trudni zeljeli to ili ne...a ja sam tek pocela. kako li je onda vama
ali sad je novi zakon, smrzavanje zametaka. mozda da cekate do iduce pune stimulacije,oporavite se, skupite pare. a onda od 6js imate i 3 transfera,pa tu ce negdje biti i vasa beba
S velikom tugom radim svoju zadnju listu i opet mičem drage mi ljude s liste čekanja bete, cure s liste trudnica i pitam se zašto smo uopće primorani boriti se s ovime, zašto oni koji ne žele djecu nemaju tih problema, zašto nekima uspjeva od prve, zašto nekima teškom mukom, zašto nekima nikada, hoćemo li i mi biti ti?? Pitanja je puno, osmijeh sve više nestaje s lica, život se sve više pretvara u konstantnu borbu s vjetrenjačama
Hrabri moji ljudi, držite mi se
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
SVIBANJ 2012. (14)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (16)
neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc)
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
bebolinko
donatela (Ri,1.IVF)
krol (Prag, FET)
ivana101 (IVFc)
SRPANJ (5)
Sejla (IVF, Prag)
Sia28
Matahari
Plavo oko (VV)
Olivera (Ri) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ostaneš tu
Čekalice bete~~~~~~~~~~
ivana2198 (VV,+)
Piki
5.8. amber
Strašna (VV)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO~~~~~~~~~~~~
8. mjesec: strategija, tikki, hope31 (VV)
9.mjesec: Brunaa (FET), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977, tantolina
11. mjesec: ARIANM (IVF,VG)
12. mjesec: Snekica
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, geceta, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, M@tt, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Ne znam vrci, 14 je beta. To znači da je biokemijska opet? Pa ja mislim da ne... Ili? Neka veli netko pametniji. Prvi put je bila biokemijska kad je beta bila 50. Sad nisam baš siguran. Luči je rekao neka ponovimo betu sutra, ali ja ne vidim svrhu...
Moja draga ti ima jako niski AMH. I sad je dobila 6 stanica, 3 su bile dobre ostale 3 nisu bile. Od tih 3 koje je vratio dvije su bile odlične, jedna vrlo dobra i opet ništa, tako da če nama to zamrzavanje malo značiti zbog tog AMH-a.
Moram ići, draga mi se raspada, a ni ja nisam daleko od toga... Kao šlag na tortu još smo na svadbi sutra gosti...![]()
M@tt, ja bi isto rekla da je to biokemijska...imala sam i ja 2 takve epizode s takvim ili malo većim betama...ali vam to sad trenutno tak ionak ništa ne znači
maknite se sad malo s foruma i skupite svoje komadiće i probajte ih spojit.
A jel možete sutra malo eskivirati s te svadbe??? fakat bu vam to katastrofa...
kako god bilo držte se nekako![]()
ja bas mislim da bi to mogla bit dobra stvar : naplesat se, cugnut malo, poslije neki keks na parkiralistu ili uzmete sobu ha? zaboravit na sve ovo koliko se moze
M@tt iskreno mi je žao...odmorite se, i psihički i fizički i kad skupite dovoljno snage za dalje, krenite!!!
Matt žao mi je... ja isto mislim ko geceta, otiđite na svdbu, probate se malo zabavit, opustit, a dalje neka ide sve svojim tokom
M@tt ne znam šta reći...zar i vi? Užas, grozno, ne mogu vjerovati![]()
m@tt jako mi je žao, držte se
odvedi ženu na vjenčanje, doma će se samo raspadati
a moj vam je prijedlog da se prijavite u neku državnu kliniku
s obzirom da imate postupke iza sebe znati će odmah kako krenuti
sretno
M@t,stvarno grozno..mogu samo reci da mi je jako zao i tesko kad procitam takve postove..
odmorite se malo od MPO price,skupite snage i nastavite borbu kad ponovno budete spremni...
Ne mogu vjerovati da je tako tezak put...tuzno
tiki_a pokušavam ti poslati pp ali ne prolazi
M@tt jako mi je žao, znam da su riječi suvišne i zato šaljem
Odmorite se, uzmite vremena, i kako je prekrasno napisano gore, rode će se vratiti. Nadam se da će ponjeti i naše paketiće...
Čekala sam današnji rezultat bete i, s obzirom da izgleda da smo uspjeli iz ovog postupka, mogu preuzeti listu.
Matt, čuvajte jedno drugo, i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti opet ovdje sa svom velikom energijom i optimizmom kojeg imate u sebi!![]()
Zao mi je matt..nemam rijeci baš...baš nije fer..ali sigurna sam da ce vrlo skoro doci i vaše vrijeme....
Bigblue!!! Pa divno,cestitam od srca!!
Iznimno mi je drago..opusti se sad i uzivaj![]()
BB još jednom čestitam a sad možemo i![]()