ženice moje drage da ne nabrajam sve po imenima i M@tt(dečko) dragi ste mi jako, šta bih ja bez vas?
da vas malo podignem samo ću vam reći da ono što nas ne slomi, to nas ojača! Nemojte odustajajti nikad od svojih snova, BORITE SE !
Možda sam danas na dnu ali ne odustajem jer oni koji odustanu ni neće dobiti ono što žele
Moj dragi dr je rekao da sam sad u prednosti za ivf jer imam jajovod manje što njemu olakšava posao i samovoljno me zapisao u svoju čarobnu knjižicu. Pitao me da li želim i ja sam sa knedlom u grlu rekla da mislim da ne više, na što je on sa osmjehom rekao da me neće slušati dok pričam gluposti, onda je nazvao da pripreme salu za operaciju i odveo me gore, smjestio me, dok su sestre pripremale mene on je pričao sa mm i operirao me. Rekao je da voli svoje pacijentice sam operirati jer onda može mirno spavati. Kasnije je nazvao intenzivnu gdje sam bila i pitao kako sam i rekao mi kako je tekla operacija(bio je zadovoljan).
Ženica krevet do mene je imala istu operaciju par sati prije mene i ja se osjećam kao grom, a ona je jadna pregažena, kašlje od intubiranja,ne može na wc, puna plina(nju je netko drugi operirao)
Uglavnom želim vam reći da nije svaki put isto istoj ženi i ne može baš uvijek biti loše, ništa se ne može uspoređivati niti s osobom koja leži do tebe jer se ne može ma kako slična situacija se činila.
Nikad ne posustajte i ne odustajte, previše se loših stvari među nama desilo zadnje vrijeme, nemojte to primiti srcu, bit će bolje. Znam to
Evo plavo oko i BB za početak