Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
da se vratimo na temu, za dvije, zasad jedine, češke čekalice bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidiš mare, a ja vjerujem da razgovorom o jednom detalju postupka nismo off-topic. Koliko sam ja shvatila, ova je tema zamišljena kao razgovor uz kavu, mjesto podrške u postupcima, podjelu iskustva, razgovorima o detaljima, očekivanjima, zajedničkom iščekivanju, veselju i tuzi, puno više od Altgr+1. Ne tako davno sam i sama počinjala s mpo postupcima, užasavala sam se boli punkcija i tu sam je podijelila, a jučerašnji post te forumašice me podsjetio na moje prve muke i htjela sam čuti šta drugi znaju, misle i osjećaju. Ne vidim zašto ti ne bi i ovdje napisala pokoje iskustvo iz Češke, koja je u usporedbi čak i s privatnim klinikama u RH space shuttle; mislim da bi drugima dalo uvida u kako MOŽE biti, a iz toga ništa loše ne može izaći...

Lista služi da nas podsjeti tko je u kojoj fazi, da nađemo „supatnika“ (možda čak i u istoj bolnici u isto vrijeme, pa padne i coffee), da se proveselimo kad je dobro i pomazimo kad je grdo. A u međuvremenu, zašto ne bi (pokušali) promijeniti svijet, pomalo debatirali, pa čak se tu i tamo i nasmijali vlastitoj muci.

A zavibrati za nekog je uvijek dobro i zdravo, pa eto i mojih vibrica ~~~~~~~~ za lili i saru, naše Čehinje