-
Neki novi klinci 
Arianm, FET-ovi se ubrajaju u postupak i ne plaćaju se posebno - znači, svi FET-ovi postignuti iz jednog postupka i spadaju u taj postupak. i baš me zanima kako će sad to funkcionirati ako pacijenti sami žele kupiti lijekove - prirodnjaci više nisu neograničeni i nakon 4+2 se plaćaju i postupci, ne samo lijekovi, tako da se očito postupak mora brojati bez obzira na to što su lijekovi vaši
kad smo kod anestezije, ljudi, ja sam rodila (bez pomoćnih sredstava tipa epiduralne) i trudovi boleeeeeee, ali radije bih rodila još 100 puta samo da više ne moram proći niti jednu jedinu punkciju bez anestezije. toliku mi je traumu ostavila
i iako se kod punkcije radi o svega nekoliko minuta, a porod traje i traje, a i trudovi sigurno bole više, ta je bol kod trudova nekako prirodna i toga si svjestan u svakoj sekundi (a i odlebdiš u neku paralelnu dimenziju negdje putem), ali punkcija...uf... a uz to imam samo 1 jajnik - mislim da punktiranje drugog ne bih izdržala. prvi puta sam imala samo 2 folikula i bilo je strašno, ali jako brzo. drugi puta je bilo 8 folikula i bila sam na rubu povraćanja od boli iako sam dobila injekcije tramala i normabela. plakala sam jedno sat vremena poslije, a kad me MM vidio, rekao je da, ako sad ne uspije, idemo privatno gdje je anestezija zajamčena pa makar bankrotirali. i samo da napomenem da zbilja nisam cvilidreta i natrpila sam se gadnih bolova u životu!
nadam se da nisam nikoga preplašila ovim opisima - moj je jajnik ipak cijeli slijepljen i pun priraslica i zato je punkcija bila tako traumatična, ali baš sam zato i živi dokaz da je u nekim slučajevima anestezija neophodna pa čak i ako je u pitanju mali broj folikula.
sretno svima u novozakonskim postupcima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma