beilana ti imaš neprohodne jajovode??? vauuu, čestitam!!!
snow.ml čestitke i tebi!!!!!!
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beilana ti imaš neprohodne jajovode??? vauuu, čestitam!!!
snow.ml čestitke i tebi!!!!!!
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beilana i snow.ml čestitke od srca!!!!!!!
ajmo cure hopsajte se vi koje smijete, da bude što više takvih vijesti!!![]()
wow CESTITAM,
stvarno je cudo to da zena uz sve probleme koje ima ostane trudna prirodno ( s tm. je sve ok? )
a kad je sa zenom sve ok a muz ima malo losiji spermiogram nece prirodno i gotovo ....ili se ja varam ima i toga?
mozda sam ja luda ali ja se stvarno svaki mjesec nadala prirodno sa muzevom dijagnozom asthenozosper. ali nece pa nece ...
samo su mi ubacili bubu u uho da se moze desit i prirodna trudnoca poslije moje trudnoce![]()
Ja vas isto redovito pratim ali nisam se već dugo javjala.
Jako su me obradovale ove prirodne trudnoće![]()
i moja se isto tako desila kada smo se najmanje nadali i evo sad smo u 20tt i dobit
ćemo malog dečka
Svima ostalima šaljem puno ~~~~~~~~~ za velike bete i kuckajuća srčeka i naravno puno ~~~~~ za manje bolne punkcije i uspješne transfere.
Crvenkapica77.........ja sam jedna od tih koja ima s obje strane dijagnozu i uspjela sam ostati trudna prirodno.
Md ima dijagnozu asthenozoospermia a moja dijagnoza je uznapredovala endometrioza i 3 ciklus nakon laporaskopije i histeroskopije sam prirodno ostala
trudna usprkos svim dijagnozama i nikakvim nadanjima s moje strane tako da sam sigurna da i kod tebe ima nade!!!