Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

beilana ti imaš neprohodne jajovode??? vauuu, čestitam!!!

snow.ml čestitke i tebi!!!!!!

Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    beilana ti imaš neprohodne jajovode??? vauuu, čestitam!!!

snow.ml čestitke i tebi!!!!!!

Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da, imam pcos, inz rezistenciju, visok prolaktin, pijem siofor i bromergon, začepljeni jajovodi, bila sam na antibebi do 6.mj, sad smo od dr.a. dobili domaću zadaću da se 7. i 8.mj keksamo, a u 10. u postupak.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Beilana i snow.ml čestitke od srca!!!!!!!
    ajmo cure hopsajte se vi koje smijete, da bude što više takvih vijesti!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    da, imam pcos, inz rezistenciju, visok prolaktin, pijem siofor i bromergon, začepljeni jajovodi, bila sam na antibebi do 6.mj, sad smo od dr.a. dobili domaću zadaću da se 7. i 8.mj keksamo, a u 10. u postupak.
    wow CESTITAM,
    stvarno je cudo to da zena uz sve probleme koje ima ostane trudna prirodno ( s tm. je sve ok? )
    a kad je sa zenom sve ok a muz ima malo losiji spermiogram nece prirodno i gotovo ....ili se ja varam ima i toga?
    mozda sam ja luda ali ja se stvarno svaki mjesec nadala prirodno sa muzevom dijagnozom asthenozosper. ali nece pa nece ...
    samo su mi ubacili bubu u uho da se moze desit i prirodna trudnoca poslije moje trudnoce

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja vas isto redovito pratim ali nisam se već dugo javjala.
    Jako su me obradovale ove prirodne trudnoće i moja se isto tako desila kada smo se najmanje nadali i evo sad smo u 20tt i dobit
    ćemo malog dečka
    Svima ostalima šaljem puno ~~~~~~~~~ za velike bete i kuckajuća srčeka i naravno puno ~~~~~ za manje bolne punkcije i uspješne transfere.

Crvenkapica77.........ja sam jedna od tih koja ima s obje strane dijagnozu i uspjela sam ostati trudna prirodno.
    Md ima dijagnozu asthenozoospermia a moja dijagnoza je uznapredovala endometrioza i 3 ciklus nakon laporaskopije i histeroskopije sam prirodno ostala
    trudna usprkos svim dijagnozama i nikakvim nadanjima s moje strane tako da sam sigurna da i kod tebe ima nade!!!

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    wow CESTITAM,
    stvarno je cudo to da zena uz sve probleme koje ima ostane trudna prirodno ( s tm. je sve ok? )
    a kad je sa zenom sve ok a muz ima malo losiji spermiogram nece prirodno i gotovo ....ili se ja varam ima i toga?
    mozda sam ja luda ali ja se stvarno svaki mjesec nadala prirodno sa muzevom dijagnozom asthenozosper. ali nece pa nece ...
    samo su mi ubacili bubu u uho da se moze desit i prirodna trudnoca poslije moje trudnoce
    Evo jos jedne- dijagnoza mm je bila tezi oblik oligoasthenoterato i eto tri spontane trudnoce,nakon 6 postupaka ivf icsi.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    wow CESTITAM,
    zbog toga je valjda i uspjelo jer mi muž ima super spermiogram, kaže dr.A -''muž vam je zmaj''
    ali iskreno nemam pojma kaj je bilo presudno. očito ratoboran spermić

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •