Evo da se javi jos jedna inkognitusa (kako je Argente rekla)!
Dakle,zadnji radni dan (prije godišnjeg mog doktora) prije ljeta sam bila na konzultacijama, doktor napravio ultrazvuk i kaže: "Ooo, pa vama ovulacija samo što nije, imajte vi odnos večeras, nikad se ne zna.." Naravno, dogovaramo AIH-a nakon ljeta, zapisuje me na listu za ivf u 1.mjesecu.. Jer uz našu dijagnozu, ipak su male šanse za bebicu iz kućne radinosti! (1.spermiogram asthenoterato, 2. oligoastheno a 3. normo - )
I tako odemo mi na godišnji odmor, ja radim gluposti, sunčam se cijele dane, skačem na trampolinima , igram odbojku na pijesku, bacam se ko luđak po tom pijesku, jedem sve ono što trudnice ne smiju.. I kad smo se vratili sa godišnjeg, ja onako, iz radoznalosti ipak pišnem test (12dpo) kad ono blijeda blijeda crtica.. Pišnem još jedan, ista stvar! Ne vjerujem, natjeram muža da i on pišne testić , jer je možda greška na njima, pa se uvijek vidi slaba crtica! (to su oni kineski) Njegov naravno nije imao tu crticu! Slijedeći dan vadim betu, 61! Nekako mi mala, ne znam da li da se veselim ili ne.. Jedva sam preživjela još dva dana, i tad je bila 191.. Nova beta 21dpo=3030! I danas sam bila na 1.utz, 7 tjedana, bebica velika 5,8mm i kuca srčeko!
Do sad nisam ništa htjela objaviti, bilo me jako strah, ali nakon što sam vidjela srčeko ne mogu više izdržati! Iako znam da još nisam niti blizu izlaska iz onog kritičnog perioda.. Jedva čekam da prođu prva tri mjeseca, i samo neka sve bude ok!
Također čestitam novim trudničicama, a svim trudilicama želim puno sreće!