Malisa ima tri i po mjeseca. Zadnjih nekoliko tjedana 1 ili 2 puta tjedno pod obavezno neutjesno place i urla dok ga navecer uspavljujemo. To traje i do sat vremena. Mislim da je kombinirano preumoran i pregladan pa ne zna sto bi od sebe. Uglavnom ga pokusavam umirit i dat mu dojku... on je uglavnom i prihvati pa povlaci neko vrijeme (par minuta), al nakon toga ponovo pocne neutjesno plakati. Pa ga pokusam podrignuti pa ne ide, place neutjesno dok ga nosim... pa ga opet polegnem pa jos malo umirim pa mu opet nekako dam dojku... pa opet povuce, al samo par puta pa opet neutjesni plac. I tako to traje neko vrijeme. Na kraju ipak nekako zaspe. Tako je npr. bilo sinoc. Brine me place li tako jako jer vise nema mlijeka ili mu je tesko potezati ili je preumoran... Dojke su mi inace presle onu fazu pocetne prepunjenosti i sad su cesto mekane i lagane. Kad par sati ne jede iz jedne osjetim da ta oteza. Takodjer mi je i let down poputsio. U pocetku je mlijeko znalo ici kao mala fontana. Sad vise lagano curka (valjda, ne vidim sto se dogadja dok je u ustima, prije dok je bilo kao fontana cesce je ispustao dojku). A vise uglavnom nema ni onog curkanja iz jedne dok na drugu jede. Bio je poceo dobro spavat po noci, s jednim ili dva hranjenja u polusnu od desetak minuta. A sad se opet budi 4-5 puta po noci i bas dugo cica... a i kad spava dosta se koprca.

Inace je dobro napredovao. Prva dva mjeseca je dobio 3 kile. Za tjedan dana idemo opet na kontrolu, ali mislim da se jos udebljo, a definitivno i izduzio. Po danu je dobre volje. Papa svakih sat i po dva. Jedino sto vecinu obroka pojede u polusnu. Sad mu se vrijeme budnosti otprilike poklapa sa vremenom papanja. Tako da ga po danu prvu uspavam nosanjem onda ga polegnem i onda pojede. Pa opet jede kad se probudi. E, i uglavnom jedemo u lezecem polozaju. Onaj polozaj kolijevke ni najmanje ne voli.