Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Beba 8 dana - help

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onih osam stolica od prekjučer je super!
    kada ste došli iz rodilišta?
    znaš li jesu li je tamo dohranjivali?

odlično je i što imate dovoljno mokrih pelena.
    malo mi je nejasno to što kažeš da ne želi jesti, a onda da je dijete dojeno na zahtjev, pa te molim da mi objasniš što si time mislila.
    znači li to da ona ne traži, pa zato i jede malo.

bilo bi dobro imati minimalno deset podoja u 24 sata. ako dijete ima dovoljan broj stolica i mokrih pelena, onda ta noć i nije tako važna, ali ako smo rubni... e onda treba forsirati noćne podoje.
    pokušaj palcem pritiskati od ključne kosti prema bradavici na kojoj dijete doji; tako ćeš joj potisnuti više masnijega mlijeka.

javi nam svakako ako se pokaka i pokušaj nekako odrediti koja bi to bila količina (uspoređuj s kovanicama)

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    onih osam stolica od prekjučer je super!
    kada ste došli iz rodilišta?
    znaš li jesu li je tamo dohranjivali?

odlično je i što imate dovoljno mokrih pelena.
    malo mi je nejasno to što kažeš da ne želi jesti, a onda da je dijete dojeno na zahtjev, pa te molim da mi objasniš što si time mislila.
    znači li to da ona ne traži, pa zato i jede malo.

bilo bi dobro imati minimalno deset podoja u 24 sata. ako dijete ima dovoljan broj stolica i mokrih pelena, onda ta noć i nije tako važna, ali ako smo rubni... e onda treba forsirati noćne podoje.
    pokušaj palcem pritiskati od ključne kosti prema bradavici na kojoj dijete doji; tako ćeš joj potisnuti više masnijega mlijeka.

javi nam svakako ako se pokaka i pokušaj nekako odrediti koja bi to bila količina (uspoređuj s kovanicama)
    Nije da ne želi jesti, probudi se ona ipak koji put i traži jesti međutim prerijetko a ja ju ostatak puta budim i nemogu probuditi, pa jedva joj uvučem bradavicu i onda loše jede... onako svako malo jedan gut... ja to i radim, stišćem joj mlijeko da više popije. Kad se sama probudi onda dobro jede... i skinem ju sa cice nakon cca 20min-30min tj kad baš debelo zaspi i vidim da više ne guta. To sam mislila pod dojeno na zahtjev, znači svaki put kad ona hoće + što ju ja moram buditi... ok, malo nespretno izraženo

Iz rodilišta smo došli 13og popodne i nisu ju dohranjivali. Riječko rodilište.

Sa sinom sam imala istih problema da prvi mjesec nije dobivao na kilaži pa je imao prvo 2je boce dnevno dohrane, pa 1dnu i nakon mjesec dana smo samo dojili. Jedino on nije bio toliki pospanac, on je tražio. Javim ako se pokaka i kad ju izvažu.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ima li kakvih novosti? Jeste vagali bebu?

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pišem jednom rukom jer je na cici.. . Ubrzo nakon što sam ovo napisala pokakala se je ko velika... napunila je pelenu odispred i odiza.... i još hrpu toga iscurilo na leđa ... :D Ja mislim da je 10ak min kakala Vagali ju još nismo jer ova još nije došla... :/

Javim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •