Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
onih osam stolica od prekjučer je super!
kada ste došli iz rodilišta?
znaš li jesu li je tamo dohranjivali?

odlično je i što imate dovoljno mokrih pelena.
malo mi je nejasno to što kažeš da ne želi jesti, a onda da je dijete dojeno na zahtjev, pa te molim da mi objasniš što si time mislila.
znači li to da ona ne traži, pa zato i jede malo.

bilo bi dobro imati minimalno deset podoja u 24 sata. ako dijete ima dovoljan broj stolica i mokrih pelena, onda ta noć i nije tako važna, ali ako smo rubni... e onda treba forsirati noćne podoje.
pokušaj palcem pritiskati od ključne kosti prema bradavici na kojoj dijete doji; tako ćeš joj potisnuti više masnijega mlijeka.

javi nam svakako ako se pokaka i pokušaj nekako odrediti koja bi to bila količina (uspoređuj s kovanicama)
Nije da ne želi jesti, probudi se ona ipak koji put i traži jesti međutim prerijetko a ja ju ostatak puta budim i nemogu probuditi, pa jedva joj uvučem bradavicu i onda loše jede... onako svako malo jedan gut... ja to i radim, stišćem joj mlijeko da više popije. Kad se sama probudi onda dobro jede... i skinem ju sa cice nakon cca 20min-30min tj kad baš debelo zaspi i vidim da više ne guta. To sam mislila pod dojeno na zahtjev, znači svaki put kad ona hoće + što ju ja moram buditi... ok, malo nespretno izraženo

Iz rodilišta smo došli 13og popodne i nisu ju dohranjivali. Riječko rodilište.

Sa sinom sam imala istih problema da prvi mjesec nije dobivao na kilaži pa je imao prvo 2je boce dnevno dohrane, pa 1dnu i nakon mjesec dana smo samo dojili. Jedino on nije bio toliki pospanac, on je tražio. Javim ako se pokaka i kad ju izvažu.